Bosan guzelim bosan.
Seni aklindan kendinden suphe ettiren o merhametsizden bosan.
Bu tipler kendilerini birsey saniyor. Ruh hastalari.
Benim eximde bana diyordu seni kim ister diye. Sozde gittigi psikolog bana uzaktan teshis koymus hatali benmisim demisti. E birlikte gidelim diyince konuyu kapatti zavalli. Sozde psikolog benimle de konusmayi tavsiye etmis. Ben tabi kabul ettim ama kendisi istemedi

Birseyi gercekten duzeltmek isteyen duzsltir. Konusmaz bos bos. Ben hep konusmaya duzeltmeye hazir iken onunki havada kaliyordu. Beni suclamalarla sindirmelerle ilerliyordu.
Sen normal degilsin diyordu bana. Onunla oldugum icin sukredecekmisim diyordu. Kimse beni onun gibi sevmeyecekmis. Baskasi beni napsinmis. İsine geldiginde cok iyidim. İsine gelmeyince dunyada benden kotusu yoktu. Melekmisim gibi uc noktalarda bana iltifat eden adam oteki saniyesinde seytan diyebiliyordu bana.
Hergun ayri atraksiyon. Ayri sacmalik.
Ayrica ihtimallerle varsayimlarla zihnini yorma. Kimsenin aklini okuyamayiz. Karsindaki olgun bir birey olarak sana sorunun tam olarak ne oldugunu soylemiyorsa ne diye niyet okuyalim degilmi? Oyle kiyafet su bu bunlar bos. Sorun cok daha baska.
Evliligine ve ona degil kendine bak. Kendini cikmazda yorgun bitmis somurulmus ve mutsuz hissediyorsan bosan. Hislerine guven. Seni mutlu edecek ve kalbini isitacak insanlarla ol.
Psikolojik siddette ugradigini zor anliyor insanlar..is isten gectikten sonra.
Psikolojik siddette ugramiyorsun diyelim yinede bir hödükle evliligin var.
Mutlu musun ? Degilsin. Hayat senin hayatin istedigin gibi sekillendir ve yasa.
Ya ayrilacaksin ya da oyle kabul edeceksin ve bosanmayacaksin.
Ama sakin onun laflarina inanma. Kimse seni istemez. Ben herkesle yaparim sen yapamazsin vs dedigi sozler normal degil.
Ama seni oyle bir duruma getirmis ki artik sen normal miyim diye dusunuyorsun.. Yazik gercekten. Kendim yasadigim icin nekadar agir seyler oldugunu biliyorum.
Ozguvenli bir insan iken ve bu tarz salakca insanlari asagilayan bos insanlara gulerken kendimi zaman icerisinde ozguvensiz hissetmistim. Kendime olan saygimi kaybetmistim. İnsan boyle seyleri surekli duyunca birsey kalmiyor senden geriye.
Zaman icerisinde icine isliyormus.
Boyle konulara o yuzden hassasiyetim var ve kimsenin yasadiklarimi yasamasini istemedigim icin anlatiyorum. Fiziksel siddet yasasaydim daha cabuk kabuk baglardi yaralarim. Ama ruh gonul yarasi zor kapaniyor. Boyle insanlara prim vermeyin. Kendinizi sevin lutfen. Kimsenin hakki yok insanlara bu tarz seyler soylemeye. Hepimiz zaman zaman kirici olabiliyoruz ama bunun siniri vardir. Esinin ki psikolojik siddette giriyor bunu sana deneyimlemis biri olarak diyorum.
O yuzden zamaninda,bende ona kotu davrandim diye ona suan ki sana yasattiklarini hak sanma. Normal sanma.
Silkelen kendine gel. Surekli olarak boyle seyler duymak gaddarlik vicdansizlik. Hemde salak sacma kucuck olamadik sepeblerden dolayi.