bu evlilik kurtulur mu?

Şimdi karakoldan geldim. Uzaklaştırma kararının ihlali ile ilgili ciddi Bir sıkıntı var. Şöyle ki, uzaklaştırma kararı benim sistemde görünen önceki adresime yani başka bir eve çıkmış. Ama kendisinin geldiği ev müşterek konut. Karar müşterek konuta çıkmadığı için ben şikayette bulunamıyorum bulunsam da geçerliliği yok, dediler polisler. 21 inden sonra yeniden uzaklaştırma için talepte bulunabiliyormusum o zaman kira kontratıni getir o adresten işlem yapalım dediler. Evden Hırsızlık la ilgili bir şikayetim vardı eve girip eşyaları dağıtan ve altın vs alan kV olduğu için kendisini ve eşimi ifadeye çağırmış lar kadın eve girdiğini oğlunun eşyalarını aldığını söylemiş kamera kayıtlarında da girip çıktıkları görülüyor. Polis kendisi eve girdiğini itiraf etmiş dedi komiser ama bu aile içi olay olduğu için hırsızlık işlemi görmez savcı takipsizlik verir dedi.

Avukat hanim, tebliğ almadım dilekçeyi sadece sayfaların fotografini çektim bana posta ile tebliğ edin dedim tamam dediler

Son zamanlarda yapılan evliliklerde boşanma yüzdesi o kadar arttı ki resmen gözüm korkuyo evlilikten. Allah yardımcınız olsun elle tutulur bi tarafı kalmamış bu evliliğin

Annesi ile annem in kavga ettiğini annem in evliligimize müdahale ettiğini falan iddia etmiş ailesine saygısız davranmisim öyle demiş annesi ve kardeşini de şahit göstermiş

Annesi ile annem in kavga ettiğini annem in evliligimize müdahale ettiğini falan iddia etmiş ailesine saygısız davranmisim öyle demiş annesi ve kardeşini de şahit göstermiş

şikayet edememene üzüldüm ama bu adam gözünü karartmış kurtarmayı bırak en kısa zamnda nasıl biter diye her yolu denemiş insanın canını acıtıyor tabi bol bol dua et canım haklıysan hak seni korur korkma eline geçen her kozu kullan

Bir de
Avukat hanim, tebliğ almadım dilekçeyi sadece sayfaların fotografini çektim bana posta ile tebliğ edin dedim tamam dediler
şahit olarak adı geçen arkadaşlarının birini kardesim tanıyor az önce o kişi 3 4 aydır istanbulda yaşıyor dedi. Sanırım kardeşim o kişinin yalancı sahitliğini iddia edebilir değil mi

Şu süreçte bana olan olacak zaten inşallah ailem bir zarar görmez. Annem kendisi ile ilgili iddiaları bertaraf edecek sakin yapıda bur insan değil ki.

Bir de

şahit olarak adı geçen arkadaşlarının birini kardesim tanıyor az önce o kişi 3 4 aydır istanbulda yaşıyor dedi. Sanırım kardeşim o kişinin yalancı sahitliğini iddia edebilir değil mi

sizde kardeşinizi şahit yazdırın o da söz hakkı oldugunda söyler

Şu süreçte bana olan olacak zaten inşallah ailem bir zarar görmez. Annem kendisi ile ilgili iddiaları bertaraf edecek sakin yapıda bur insan değil ki.

eski evine uzaklaştırma verildiğine itiraz edemez misin ordan bir şeyler yapabilirsin belki

Şok olarak okudum daha şubatta evlenilmiş adam sizlr memursunuz diye evlenmiş hiç sevgi yok hala neyi düşünüyosun boşa kurtul

Üç ayda bu hale gelmişsiniz devam eder mi diyorsunuz. Allah hayırlısıyla kurtarsın sizi bu kavgacı bencil insanlardan. Siz gittikten sonra birbirlerini yer dururlar.

Anlaşmalı da olsa boşan gitsin. Ne tek kuruş al ondan ne de sen tek bir iplik ver ona. Ciddiyim bu boşanma senin karına olur. Yazık günah emeğine hayatına yaptıklarına. Çocuğunuz falan da yokken yol yakınken geri dön. Öyle bir adamla öyle bir kayınvalide ile hayat geçmez. Cidden Allahın sevgili kulusun. Boşanmak en mantıklısı.

Herkese desteği ve fikirleri için teşekkür ederim. Kafam yine allak bullak. Yarın karakola gitmem gerekiyor yine. Uzaklaştırma kararının devamı veya durması için ifade vermem gerekiyor. Avukatim bosanma davasında önemli olan karşı tarafın kusurlu olmasıdır dedi. Bana kendi açtığı davada terk iddiasında bulunmuş eşim ama terk iddiasınin gerçekten ispatlamasi zor yani en az 4 ay sürecek bir terk süresi ardından evine don ihtari falan, ihtara rağmen 2 ay gelmezse o zaman terk oluyormus. Avukatim biz onun terk ettiği iddiası ile kusurunu sunabiliriz mahkemeye diyor zaten adli tatil vs derken eylülden önce ilk dava görülmez diyor. Eğer uzaklaştırma devam ederse biz terk ve eve gelememe kusuru yapamayız diyor. Ama terk iddiasında bulunmak zorunda değiliz sadece onun iddialarını bertaraf da edebiliriz bu da davayı bayagi bir uzatır diyor. Şimdi sizlerden bir kez daha yardım istiyorum. Uzaklaştırma kararı devam etmeli mi etmemeli mi? Çünkü ben teknik olarak onun hala dava açtığını bilmiyorum yani tebliğ edilmedi. Uzaklaştırmam bitti diye eve gelir mi acaba, yoksa annesi ile kalmaya devam eder mi? Eve dönerse ben mecbur döneceğim çünkü eşyaları falan gerçekten kacirabilir. Ya da hiç dönmeye de bilir. Avukatı olduğu için evine dönmesi gerektiğini söylerse döner. Belki de yakar gemilerini dönmez. Dönse ne olur dönmese ne olur?

Uzaklastirmasi biterse evde kalma hakkı olacak doğal olarak ve eve gelip seni çileden çıkarabilir. Uzaklastirmayi uzatmaya çalış.

Uzaklastirmasi biterse evde kalma hakkı olacak doğal olarak ve eve gelip seni çileden çıkarabilir. Uzaklastirmayi uzatmaya çalış.
Aynı evde beni çileden çıkarır hatta ailesi ile bile gelebilir. Vay canına, korku filmi gibi. Ben böyle olaylar reyting alma çabası içindeki dizilerde olur sanıyordum.

Onu sordum karakola cezasının bitmesine iki gün kala mi aklına geldi bizim buradan yazıp savcıya göndermeniz zaten bir hafta alır dedi. :-(

bu karakolda ne kadar sert eleştirmiş insan uyuz olur zaten gerginsiniz bu sebeplerden .Allah bir kapı açar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…