Teşekkür ederim pembe_panter20. En iyi yaşayan bilir. Ben onun belli bir çaba sarf ettiğini görmeden ve boşanmanin Sandığı kadar olmadığını anlayana kadar anlaşmalı boşanmayı düşünmüyorum. Sanki bugün hemen bosansam yarın başka bir evlilik mi yaşayacağım. Ne kadar sürerse sürsun. Evet yıpranmış olacağım daha çok üzülecegim ama yaşanacak hiçbir şey şu andan daha kötü gelmiyor artık başıma gelebilecek belki de en akıl almaz şey geldi zaten, adam hiç bir kabahatim yokken bana bosanma davası açtı. Senin de dediğin gibi parası pulu batsın keşke bir ücreti olsa da odesek ve bunlar yasanmasa. Ben para pul altın vs derdinde değilim. Ruhumu kalbimi sevgimi bedenimi emanet ettiğim adam hiyanet etti. Kaç para kaç altınla ödenir ki bunun bedeli. Nasıl verecek hesabını. o kadar üzülüyorum ki bu bana yaptığının vebali çok büyük veremeyecek hesabını, yazık çok yazık. ... çay keyfi diye fotoğraf paylaşıyor diyorsunuz hiç aldırış etmeyin ben de benzer şeyler yapıyorum. Ne durumda olduğumu ne o ne de başkası anlamasin diye ben de fotoğraf koyuyorum bir şeyler yazıyorum, o da yapıyor. Zatwn beni face den çıkarmış bütün fotograflarimizi silmiş ilk gördüğümde dünya başıma yıkılmıştı. Nasıl bu kadar degersizlestirildim diye. Ben de onun tüm arkadaşlarını akrabalarını çıkardım sonra. Ne geçiyor elimize, hiç. Faceden çıkarmak kadar kolay olsa keşke. Hem bunlara uğraşıyorum içsel olarak; hem de el alem ile. Bugün eve biraz gec geldim bir atkadasima ugramistim. gitmedim kendi evime annemin evine geldim. Gelir gelmez kıyameti kopardı bu saate kadar neredesin el alem zaten bu kız neden burada diye soruyor bir de geç geliyorsun falan diyor. el aleme laf anlatacağım ve saçma sapan dedikodularla ugrasacam. Evet takmamak lazım ama bunu öğrenmek de zamn alacak sanırım. Ben de tıpkı sizin gibi elimden ve tanıdığım bir çok erkekten daha çok erkek olduğumu düşünürüm. Öyleyse erkekler gibi yaşayalım gidelim gezelim, bana karı mi yok diyen erkekler gibi aramaya başlayalım " kardeşimle çay keyfi" diye fotoğraf paylaşalım en büyük Meselemiz şampiyon Beşiktaş mi gs mi olacak sorusu olsun pozisyon ofsayt mi onu konuşalım. Ama OLAMIYORUZ çünkü yanımızdakiler erkek değil. Evli arkadaşımız hemen başlıyor " ay şekerim bizimki hiç öyle değildir ölür benim için, neler varmış ayyyyyyy düşman başına" lan benim başıma geldi işte düşman miyim ben? ya da " aman güzelim bak dikkat et bundan sonra sağa sola laf verme" diyenler var. Başkasına anlatırken " Ben bunları yaşadım şunları çektim" deyince " kızım salak miydin hiç mi görmedin" diye yeterince asagilanmamisiz gibi bilinçsizce asagilamalar var. " bana şunu yaptı bunu yaptı ben de boşandım kurtuldum" desek Adımız kaşar olacak. Amaaaaaan işte sevdiğinden ayrılmanin promosyonu bunlar demek ki.