bu evlilik bitmeyi hak ediyor ama bit-e-miyor

Kafam karisik kaybetmek istemiyorum ayni esimden daha once ayrildim 1 ay surdu o olmadan hersey dahada zorlasiyor ama madur olmaktanda biktim surekli para dileniyi gibi 10 20 onume atnasindan sonra isteyunce aaa bittimi gecen verdim demesinden cogu gun evdeki bozuklari toplayip ekmek vs.almaktan bitmeyen gezmelerden ...
maddi zorluklar olur elbet bununki cocukluk cahillik ders almamak tek tabanca gibi biz yokuz gibi ama iyiykende cok iyiyiz mesela gonul de alir kendi gezdiyse bizide gezdirir dusunemez ama isteyince verir azda olsa .. Ya ne biliyim sadece kendini kullaniliyi gibi enayi gibi hissetmeye basladim son zamanlarda

Ben ayrildim iki cocuk ile ve 36 yasinda idim.öyle seyler yasadimki kacar gibi ayrildigim o yuvayi mum ile aradim .Yasamin tūm zorluklari ùzerine abaniyor.Bu zorluklari burada anlatmam icin sayfa yetmez sen bu yelpazeyi istedigin gibi ac.sana tavsiyem bosanma yuvayi daha yasanilir hale getir.mutlaka bir is bul az da olsa gelirin olsun .senin disarda bir hayatin oldugu zaman o adam da degisecektir zaten. Sen simdi ev de hep elinin altindasin biraz bu adama benim hayatim senin etrafinda dönmūyor hissini hissettir.

valla ben bazen kadınlarımızın bu duruma alıştığı yani tembelliğe alıştığı için boşanmayı göze almadığını düşünüyorum
sizin de öyle
evet öncesinde çalışıyormuşsunuz yine yapabilirsiniz
eğer boşanmak istiyorsanız tabi
boşanmak istemiyorsanızda tedavi görün
tedavi görün ki çocuklarınız daha fazla mutsuz olmasın artık

canım benim kimin hayatı şahane?
kim dört dörtlük ama elimizde ki imkanlarla yaşanacak hale getirmeye çalışıyoruz

irdelenme sebebi daha önce bazı üyeler tarafından kandırılmış olmamız sanırım bi önyargı oluştu sitede :))

canım benim kimin hayatı şahane?
kim dört dörtlük ama elimizde ki imkanlarla yaşanacak hale getirmeye çalışıyoruz
orası öyle tabi. Kim garanti verebilir ki boşandıktan sonra şahane bi hayat konu sahibini bekliyor ya da kim garanti verebilir boşanmazsa her şey düzelecek. Biraz da risk

Babanizin eviyse siz niye gidiyosunuz yahu o gitsin oldu olacak borclarini odeyin araba alin cebinide biraz harclik koyun gidin

Ben ortada boşanmayi gerektirecek bi durum göremiyorum. belli ki eşiniz sizi seviyo değer veriyo baksana sarılıp öpüyo tek sorun sorumluluğu daha fazla alması gerekiyo. Anladığım kadarıyla ailesiyle de iyi anlaşıyorsnz ne güzel.eşinizle sakince konuşup derdinizi anlatmanz gerekli bence boşanmayin yazık olur yuva kolay kurulmuyo.

Boşanmayı eyleme geçirmek istemediğiniz Gayet açık.

Adama demeyin bari ikide bir, inandırıcılığınızı kaybetmişsiniz çünkü.

İşiniz zor ama aşk olunca gerçekten bu konuyu biraz da olsa aşabileceğinizi düşünüyorum..

Eşiniz maaşı olduğu gibi size versin. Nereye ne borç var hepsini yazsın versin. Ek işe girsin.
Şartlarım bunlar kabul ediyorsan diye ciddi bir konuşma yapın.
Birde ebe almam deyince gerçekten almayın. Yapacağınız şeyi bir kere söyleyin ve bir daha söylemeden yapın.
Bu konumda siz sürekli dır dır eden kadın pozisyonuna düşüyorsunuz.
Ailesi ile arası nasıl bilmiyorum ama maddi ihtiyaçlarınızı kendi ailenizin karşılamasına izin vermeyin, kp den isteyin. İşin ucu kendi ailesine dokununca aklı başına gelir belki.

Koy kapının önüne 1 hafta gitsin anasında kalsın. Aklı başına gelir. Onda şimdi şöyle bi rahatlık var, ben ne yaparsam yapayım sonra 2 mıncırayım düzeliyor konu kapanıyor kafası var.
Bazı şeyleri kesin göstermen lazım.
Ayrılmayacak olsan bile kaybetme korkusunu can damarın da hissettir.

Bu ara sanırım en çok duyduğum sorunlar dan birisi bu. Ve dediğiniz gibi ne kadar söylersen söyle adam gene aynı adam. Bi düğme de yok ki basıp resetleyesin. Fakat bazen cesareti insan duygularında bulur. Eğer gitmek için yeteri kadar sevmiyorsan gidebilirsin

Hep demeye çalıştığımı bir çırpıda yazdığınız için teşekkürler +1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…