bu evlilik bitmeyi hak ediyor ama bit-e-miyor

Once bir aile terapistine gitseniz? Onun gonul alma seklini farkli algiliyorsunuz ya, belki de kotu niyetli degildir. Herkesn sevgisini gosterme sekli farklidir.

Insanlar siddet alkol aldatma vs yoksa bosanilmaz şeyini şundan soyluyor. Herkesin kotu yonu var. Baska bir erkekle evlenseniz onun da baska kotu yonune katlancaksiniz. Su an esiniz de sizin kotu huylariniza katlaniyor.

Ben 2 aylik evliyken cocuk olmadgi halde bosandm meslegm de var ailem de arkamda durdu gık demediler. Sevmedigim bir sahistan, elle tutulacak hic bir yonu olmayan bir evlilikten bosandgm halde cok zor gunler gecirdim. O bosanma o kadar rahat olmuyor. Laylaylom filan.

Ayni sekilde bosanms bir anne babanin cocuguyum. Babamn almasi gereken sorumluluklar annemle bana kaldi diye ekstradan daha cok yoruldum su yasimda.

Erkeksiz yasamayi dibine kadar ogrendik. Ve bunlari yasayan biri olarak sunu diyorum ki, erkek olsun da kosede dursun lafi dogruymus.

Cok kotu yonleri olmadgi surece, alkol aldatma dayak vs, bencede bosanilmamali.

Erkekler biraz rahat bazi konularda. Takilmistir muhabbete filan uzamistir. Sevimli bir adama benziyor esiniz.

Oyle adamlar varki burunlarindan kil aldirmiyorlar. En azindan sizi uzunce gonlunuzu almak icin kendince bir caba sarfediyor.

Bunlar tabi benim dusuncelerim. Hakkinizda hayirlisi olur insallah

Her disari cikmasina ses eden inu bigan biri degilim esim cok zorluyo sartlari maddi acidan imkaani yok mesela bu hafta ppazara gidip meyve sebze almadik param yok gerek yok karttan marketten alirim diye gecistirip ayni gun gezmeye giden bi adam bugun dis cektirmeye fidecegim ve kart birakmis cebimde 1 tl bile yok bu hep boyle simdi cocukla cikip para cekecegim oda 20 30 lira o paradan eve damacana su soleyip yil parasi verip disciye gitcem ben ne zmaan bi hastaneye gitcek olsam acil bisey bile olsa nakit parasi hic olmaz kart birakir ben bezdim bundan artik evde kirik dokuk yapilmasi gereken seyler var hep hallederiz der yapmaz babam artik gelio gittikce laf sokuyo kocan bedavs evde oturuyo resmen sicio ustine oturacak bi kadar olmaz diyo ama sorsan esime haklisin ama sizi cok seviyorum der yani lafta hep sever birakmaz kovsan gitmez yalvarir goz boyar ama ayni..

Vallahi sırf bu saydıklarınızın etkisiyle boşanamadım bi türlü

Bence sizin sorununuz eşiniz değil, kendinize ait hayatınız yok, çocuğun ödevi, kaynana ziyareti, koca bekleme, gelmeyince sinirlenme vb. İşe girin mutlaka, kendi paranız, kendi sosyal çevreniz, asıl ihtiyacınız bu. Çocuğu da sabah annene bırakır akşam alırsın, diğeri de ödevini kendisi yapsın sekiz yaşında okuma derdi bitmiş.

Canim bunu bende cok dusundum sorumluluk almamasi en buyuk etken e ayrilinca o hayatini yasicak bense asgari ucretle iki cocukla didinip yasam mucadelesi verecegim ona odul olur ama ayni evde mesafeli durmama izin vsrmiyor resmen zorla yapisiyor hani cok afedersin bi cok seye zorluyor mesela ailemin yada kendi ailesinin yaninda ses edemicegim yerlerde sirnasiyor yada cocuklarin yaninda tartisamayacagim icin yilisiyor arti benim bi meslegim yok yasim gecmeden is bulmam lazim nasilsa bugun olmasada bu is bitecek ve benim yasim gececek nerde ne is bulcam o zaman nasilsa bu evliligin sonu belli diger yandan kucuk kizim hic sorun degil her ortama uyum saglar cok mutlu bi bebek babadan cok dedeye anneneye bagli ama buyuk kizim benim ailemi sevmiyor icine kapanikti dersleri kotuydu psikolojik anlamda bi cok sorunu bu sene yeni yeni a$tik onun acisindan cok endiseliyim ama esimin istedigini yapip bekar gibi takilip sonra bisey yok gibi beni tinlamaz tavirlsrina dayanamiyorum yapiyi ediyo beni son noktama kadar zorluyor sonrada askim canim ne oldu diye bisey yok gibi davraniyor herseyi gectim cinsel anlamda bile bu ofkeli bi sinirli kadin ayrilcam diyo bi duruyum demiyo daha bana saldiriyo iyice geriyo beni

hayatınız koca beklemek üzrine kurulmuşa benziyor kendi paranızı kazanmayı düşünüdünüzmü hiç ? ve cocuk neden yaptınız bu adam sonradan böyle olmadı sanırım

Canim tek sorun defolup gidip gezmesi degil baya borcu var ama hic biseyden geri kalmiyor eve biraktigi para haftalik 20 lira soyleyince neyin eksik diyo bir yilda 6 kere araba degistirdi aldi satti boka batti laf dinlemez hatalarindan ders almaz bak bugun disciye gitcem cebimde 1 tl bile yok annemler de surekli yardim eder ama basima kakar bu ne bicim koca sen yuz veriyosun diye giderken kart birakmis icinde 30 tl var simdi onu cekmeye gidicem bu sogukta kucucuk cocukla ve eve geri gelip su alicam icme suyu yok ekmek yok sorsam neyinuz eksik der bir ay biyunca 2 kez kahvaltilik alir onu o kadar buyuk bisey sanarki soyleyince neyiniz eksik der sorsan tam herseyimiz ona gore

Sorumsuz erkekle baş etmek zordur,kayınbaban yokmu? Eşinin çekindiği kimse yada. Ancak o şekilde düzelir belki uyarılırsa veya aile terapistine gidin.
saft arkadaşımızın dediğine birebir katılıyorum,kimse dört dörtlük değil ki. Ve gerçekten boşanmak hiç kolay değil ailenizin yanında çok daha fazla yıpranırsınız

Kusura bakmayın ama boşanmaya sebep göremedim ben ortada neleri var boşanmıyor desem o Zaten yapması gerekenler bunun için şükür mü edeyim diyeceksiniz aşikar. Lakin siz bunalmışsınız muhtemelen de maddi sıkıntılardan bence karşılıklı konuşmalısınız şu özel Zamanı zoraki yaşamak tiksindiriyor kadını bilirim . Bunun için aile terapisine acil gitmelisiniz evde bir süre ayrı yaşayın aynı evde ama dikkat çekerim. Çözülemeyecek bir sıkıntı göremedim boşanmanız çok daha acıtacak ve bu günleriNizi arayacaksınız gibi geldi nedense bana

Konu sahibi bence hala eşini seviyorsun. İnsan sevmediği adama bu kadar sinirlenmez bu kadar yükselemez bu kadar kafaya takmaz.

Ben sadece bedel odesin istiyorum daha ince 1 ay ayri kaldim yapamadik daha yipraticiydi duzelsin istiyorum tabiki asil istedigim bosanmak degil ama duzelmiyor hic bisey umudum bitti artik cezasini ceksin istiyorum

Anlıyorum sizi tabiki bunlar çok haklı sitemler. Fakat sizin de gördüğünüz gibi eşiniz maddi anlamda dengeyi tutturamıyor ve yol katedemiyor. Ev de size aitmiş zaten. Kendinize ait bir hayat, bir çevre oluşturmayı deneseniz ve çalışmayı düşünseniz artık eşinizden beklentiniz olmasa çok daha mutlu olacaksınız.

Esim cok uyanik baskasinin yaninda o kadar mantiklo konusur ikna eder sozler verir ama yapcagindan geri kalmaz arkadaslarini kiramaz hepsi iyi insanlar sorun arkadaslariyla takilmasi degil hic biseyden geri kalmamasi cunku cok sIkIsIgz

Ben boşanacak bi sebep görmedim açıkçası biraz kadın olarak beklentiyi yüksek tutuyoruz öyle olmayınca bocalıyoruz...gerçekten dediği gibi keyfi geç kalmamiş ayrica gönlünü almaya çalışmış sert sinirli değil terslenmemiş...bence siz eşinizi sevmiyorsunuz ha o zaman boşanın ama yaptiği aman aman bi yanlış yok..

güldür güldür de bi skeç vardı. Çok şükür içkisi sigarası Yok çok şükür aldatmıyor ama dibine kadar da sorumsuz diye

Ben sadece bedel odesin istiyorum daha ince 1 ay ayri kaldim yapamadik daha yipraticiydi duzelsin istiyorum tabiki asil istedigim bosanmak degil ama duzelmiyor hic bisey umudum bitti artik cezasini ceksin istiyorum
ben size söyleyeyim seviyorsunuz ve sevdiğiniz için + çocuklar için + ailenizin dırdırı yüzünden boşanmayacaksınız. Bu adamla yaşlanırsınız adam da ömür boyu asla değişmez. Bakın yazdım buraya 10 yıl sonra okuyun :)

Konu sahibi bence hala eşini seviyorsun. İnsan sevmediği adama bu kadar sinirlenmez bu kadar yükselemez bu kadar kafaya takmaz.
Ya siz psikoloji falan okuyun bence bir derdim varda harcanıyorsunuz yazdıklarınız bana o kadar mantıklı geliyor ki anlatamam

Ya siz psikoloji falan okuyun bence bir derdim varda harcanıyorsunuz yazdıklarınız bana o kadar mantıklı geliyor ki anlatamam
idareciliği bırakıp üniversitemi mi okusam tekrar acaba :)
Düzenli şekilde psikoloğa gidiyorum ve benşm evliliğim de sorunlu evlilik ilişkiler konuşuyoruz hep psikoloğumla, o öğretti bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…