bu evlilik bitmeyi hak ediyor ama bit-e-miyor

Benim evliliğimde öyleydi hep lüks takılır arkadaşlarıyla hep plan proğram yaparlardı nasıl olsa evde yavrulara bakan var benimkinde tek fark aldattı çünkü bende çalışyorum kendisi müfettiş ben memurdum para bol gelince adam çıtırlara yöneldi tabi ben salakta arkadaşlarıyla beraber diye yutyodum en iyisi boşanmak dicem ama sizin açınızdan bakıyorum çocuklarla çok zor çalışmayınca Allah yardımcımız olsun

Esinizi takinti yapmis da olabilirsiniz. (Eski konularinizi bilmiyorum.)
Cunku surekli ev, cocuklar derken bunalmis gibisiniz.
Tavsiyem bir ugrasiniz olsun. Bir ise girerseniz hem geliriniz olur hem de sosyal bir cevreniz de olur. Boylece esiniz bu kadar gozunuze batmaz.

Allah aşkına ne kadar kolay boşan diyebiliyorsunuz ya hiç mi sizin bu boşan lafınızın milletin üzerinde direkt etki etme durumunu düşünmüyorsunuz da hemen boşanı yapıştırıyorsunuz.Sevmiyorsan boşan olur mu??!!Hayat hiç de o kadar romantik değil.Kadının işi yok parası yok ,babaya maddi manevi bağlı iki evladı var.Biraz realist olun realist.

Esinize basindan beri o kadar bitti eve gelme bosanicam tarzi konusuyorsunuz ki artik lafinizin bi etkisi kalmamis.
Boyle seyleri gercekten yapmayacaksaniz soylemeyin.
Basit seylerle buyuk seylere ayni tepkiyi vermeyin
Sorunlarinizi esinizin ailesiyle paylasmayin
Esiniz sizi hic ciddiye almiyor artik.

öyle zaten, aileyle yaşamanın da zorlukları var, üstelik bence daha zor. ben eve evcil bir hayvan aldım, annem laf edince ağırıma gitti, dedim şuncacık şeyle bile baba evine sığılmıyormuş :) Allah kocanızı daha hayırlı etsin de hiç boşanma zorluklarını yaşamak zorunda kalmayın inşallah. bazı insanlar da zamanla düzelebiliyor, huy hep aynı kalmıyor.

Sanirim kimseye hayir diyemiyor esiniz. Yani beni esim bekler ben bugu gelemem siz gidin tarzi konusmalari pek beceremiyor sanirim. Aslinda Allah bagislasin ne guzel 2 tane evladiniz var guzel de bir yuvaniz sizin tek eksikliginiz esinizin sizleri ikinci plana atmasi. Mesela arkadasi cagirdigi zaman hemen geliyorum yerine yok arkadas ben bi evin durumuna bakayim da ondan sonra haberlesiriz dese bence sorun kalmicak. Iki tane evladiniz var . Bosanmayi dusunmeyin . Biraz daha sert tavirli olmaya calisin . Eminim insaAllah tabi duzelecektir.

Ben sizin eski bir kaç konunuzu da az çok hatırlıyorum. Hatta bir konunda da: eşin, yurt dışından çok ucuza şarj aleti, saat sipariş ediyordu.. Babasının da ihtiyacı varmış. Rica etmiş istemiş. Ama eşi, vermeye kıyamamış.. Konu sahibi de, baba ve eş arasında kalıyordu. Ve üzülüyordu.. Yani o konuda eşin çok çok çok haksızdı.. Ama orada senin devreye girip, ipleri eline alman gerekirdi..
Ama sırf bu sorumsuzluk yüzünden boşanılır mı? Bilemiyorum...
Bence biraz da senin de ev bütçesi konusunda söz hakkın olmalı..
Eşin bir sene içerisinde 6 araba alıp satarken, sen neredeydin?
Neden tepki göstermedin?
Yahutta eve 20 lira bırakırken, neden tepki göstermiyorsun?
Evde 2 cocugun var.. 20 lira nereye yetecek.. günlük süt, ekmeğe ancak yeter..
Birazda senin de sesin çıkmalı..
Ben senin ailene de üzülüyorum.. Hem kira vermeden evlerin de otur..
Üstüne birde ailen yetmediği için yardım etsin..
Ama senin koca, parayı arkadaşları ile yesin..
Aferim sana..

Bu arada da ben senin boşanacağını düşünmüyorum.. Sen farklı bir konunda da eşine acıdığını söylemiştin.. Çok fakirlik çekmiş fala filan..
Konu sahibi, bir tek eşiniz değil.. Bu ülkede yaşayan insanların yaklaşık % 70 i fakirlik çekiyor.. Ama gelip de, bütçelerinin çok çok üstünde araç almıyorlar..
Senin eşin resmen dayamış sırtını ailene, gününü gün ediyor..
Biraz ağır ol. Ağırlığını koy.. Al maaş kartını elinden.. Evin idaresini sen yap..

Sevmediği adamla bir ömür mü? Yoksa kendi çabalarıyla ayakta durmayı başarmış mutlu bir anne mi? Konu sahibi içim demiyorum bu sözlerimi, size soruyorum.

Konu sahibi eşini çok seviyor bence, o ayrı.

Kizlar ben geldim icimi doktum dert yandim artik canima tak etti bu adamin sorumsuz davranislari diye en buyuk derdim buydu ama hic hesapta yokken kis gunu tayin cikti daha bi kac saat once ogrendim esim cok uzgun kafasi karisik $oktayiz yeni derdimiz bu oldu birden..hakkimizda hayirlisi
Evet tabiki bosanmak istemiyorum sadece cok kizginom cok ofkeliyim cok doldum onun icin hirsla ofkeyle aklima geliyo bosanmak ama $u durumda zor gununde tabiki onu birakmayacagim dagilir yoksa biliyorum
Ankaraliyiz dogma buyume kis gunu birden gebzeye tayin verdiler ve 14 gun sonra baslamasi gerekiyor hic bitmiyor maceramiz telasemiz allah hayir etsin sonumuzu

eşin önce gitse siz daha sonra gitseniz yanına. Hani çocukların okul düzeni de bozulmamış olur hem. Ve de kış bitmiş olur

Sevmediği adamla bir ömür mü? Yoksa kendi çabalarıyla ayakta durmayı başarmış mutlu bir anne mi? Konu sahibi içim demiyorum bu sözlerimi, size soruyorum.

Konu sahibi eşini çok seviyor bence, o ayrı.
Sevmiyorsan çocuklarına ve kendine her anlamda yetiyorsan tamam boşan denir fakat sevip sevmediğin belli değilse maddi gücün yoksa çocuklarına yetemeyeceksen maddi ve manevi anlamda,kafadan boşan denmez

eşin önce gitse siz daha sonra gitseniz yanına. Hani çocukların okul düzeni de bozulmamış olur hem. Ve de kış bitmiş olur
Planimiz oyle zaten hic bilmedigimiz bi yer hoc bi fikrimiz yok gebzeden mi tutariz pendikten mi o bile mechul o onden gidip bi bakacak hemde biraz bizsiz kalip burnu surtmus olur sabahtan beri nasil burnu surter nasil bizim yoklugumuzu tadar diye ayriligi bile dusundum bak buda bi firsat vardir bundada bi hayir ailem olmadan ailemin hic bir destegi olmadan tamamen kendi ayaklarimizin uzerinde duracagimiz bi firsat bide boyle deneyelim eger iki kizin varsa icindede biseyler tam bitmediyse yuz kizartici bisey yoksa her zaman bi sansi daha hak eder evlilik

Sevmiyorsan çocuklarına ve kendine her anlamda yetiyorsan tamam boşan denir fakat sevip sevmediğin belli değilse maddi gücün yoksa çocuklarına yetemeyeceksen maddi ve manevi anlamda,kafadan boşan denmez
belirsizliği bilemem ama net sevmeyen insanın o sevmediği erkekle yaşadığı cinsellik zaten psikolojisini alt üst eder. Bence tamamen sağlıksız bir durum.

Calisiyor musunuz? Calismiyorsaniz susun bir zahmet!

Evet tabiki bosanmak istemiyorum sadece cok kizginom cok ofkeliyim cok doldum onun icin hirsla ofkeyle aklima geliyo bosanmak ama $u durumda zor gununde tabiki onu birakmayacagim dagilir yoksa biliyorum
Duyanda sizi Allahuekber dağlarına tayini çıktı sanacak. Ne zor günü arkadaşım ne güzel şehire çıkmış işte tayini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…