- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 27
-
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Özel mesajdan bana yazabilir misiniz rica etsem dertleşsekidareciliği bırakıp üniversitemi mi okusam tekrar acaba :)
Düzenli şekilde psikoloğa gidiyorum ve benşm evliliğim de sorunlu evlilik ilişkiler konuşuyoruz hep psikoloğumla, o öğretti bana :))
Destek alın terapistten,yada sen maaşını al gideri geliri hesapla,Bunu şart koş.Babasız çocuk büyütmek çok zor emin ol şükür ben yaşamadım yaşayanlari gördüm yani eğer çok kötü değilse baba tabi bir yuva yıkılmaya değmez,çözüm yollari aramalısın.Esim cok uyanik baskasinin yaninda o kadar mantiklo konusur ikna eder sozler verir ama yapcagindan geri kalmaz arkadaslarini kiramaz hepsi iyi insanlar sorun arkadaslariyla takilmasi degil hic biseyden geri kalmamasi cunku cok sIkIsIgz
Iste oyle degil evliyim guya bi kocam var bi aileyiz ama aslinda yok varken yok yani ben benim bu evlilikten tek karim elek.su erzak baska hic bisey yok en basta manevi arti maddi hic bir sekilde hayatimda hissetmiyorum artik varligini beni hep cepte gormesi de cabasi artik tahammulum yok tabiki degismesini isterdim ve hep umutla bekledim artik umudumda yok taniyorum onu degismeyecek ve hersey yanina kalmayacak benim tek tereddutum kendi ailem cunku onlarlada anlasamiyorum herseyi yaparlar maddi manevi yanimda olurlar cocuklarima mis gibi bakarlar ama psikolojik anlamdada mahvederler ceneleriyke heo yapip hem konusurlar e illaki destege ihtiyacim.olacak cocuklar acisindan eger imkaanim olsada hic kimseye eyvallah etmicek olsam direkt bugun bitiririmben size söyleyeyim seviyorsunuz ve sevdiğiniz için + çocuklar için + ailenizin dırdırı yüzünden boşanmayacaksınız. Bu adamla yaşlanırsınız adam da ömür boyu asla değişmez. Bakın yazdım buraya 10 yıl sonra okuyun :)
cinsel anlamda eşini arzuluyor Musun? Onu özlüyor musun? Üzüldüğünde üzülüyor musun? Sence eşin bi alışkanlıktan mı ibaret yoksa onu hala seviyor Muş’un? Bunları bi sor kendineIste oyle degil evliyim guya bi kocam var bi aileyiz ama aslinda yok varken yok yani ben benim bu evlilikten tek karim elek.su erzak baska hic bisey yok en basta manevi arti maddi hic bir sekilde hayatimda hissetmiyorum artik varligini beni hep cepte gormesi de cabasi artik tahammulum yok tabiki degismesini isterdim ve hep umutla bekledim artik umudumda yok taniyorum onu degismeyecek ve hersey yanina kalmayacak benim tek tereddutum kendi ailem cunku onlarlada anlasamiyorum herseyi yaparlar maddi manevi yanimda olurlar cocuklarima mis gibi bakarlar ama psikolojik anlamdada mahvederler ceneleriyke heo yapip hem konusurlar e illaki destege ihtiyacim.olacak cocuklar acisindan eger imkaanim olsada hic kimseye eyvallah etmicek olsam direkt bugun bitiririm
Sorularinin hepsinin cevabi evet ama bi yanimda aci ceksin istiyor bedel odesin pisman olsun tuh vah desin kendini suclasin yoklugumuzu yasasin kopek gibi aglasin zirlasin istiyocinsel anlamda eşini arzuluyor Musun? Onu özlüyor musun? Üzüldüğünde üzülüyor musun? Sence eşin bi alışkanlıktan mı ibaret yoksa onu hala seviyor Muş’un? Bunları bi sor kendine
sizin bütün konularınız da olduğu gibiIsin en vahim en kendime itirad edemedigim kismo ne biliyomusun esimi cekmek annemlerle ugrasmaktan daha kolay geliyor ailem daha zor daha yipratici esime tahammul etmek sanki daha kolay yolu bu isin gibi
sen eşini seviyorsun hala değer veriyorsun. Yapabileceğin tek şey evi terkedip gözünü korkutmak olabilir. Belli ki konulmaktan anlamıyor adam.Isin en vahim en kendime itirad edemedigim kismo ne biliyomusun esimi cekmek annemlerle ugrasmaktan daha kolay geliyor ailem daha zor daha yipratici esime tahammul etmek sanki daha kolay yolu bu isin gibi
mutlu anne=mutlu çocuk. Netsizin bütün konularınız da olduğu gibi
bunda da yorumum aynı
eşiniz haksız ama siz zaten mutsuz bir kadınsınız
çocuklarınızda siz mutsuz olduğunuz için mutsuz
eşiniz mutlu mu onu bilmiyorum
ama gerçekten bir tedaviye ihtiyacınız var
takıntılısınız ve mutsuz olmak için öyle fırsatlar kolluyorsunuz ki
eşinizle müzik zevkleriniz bile farklı diye kendinizi mutsuz eden bir ruh haliniz var
bence bu sizin tercihiniz böyle yaşamayı seviyorsunuz
bide madem öyle büyük restler çekiyorsunuz
neden eve alıyorsunuz
bir kez dediğinizi yapın bakalım sonuç ne olacak
konu sahibi arkadaş için çok üzülüyorum gerçektenmutlu anne=mutlu çocuk. Net
Esimle 6 yillik evliligimizde tek bir sorunumuz var onuda asamadik her yolu denedim konustum anlamadi kustum anlamadi kizdim gittim ayrildim yine anlamadi..
Diyorum ki 2 cocuk var kucukler bunaliyorum ve hafta sonu birlikte vakit gecirmek istiyorum bi pazar kahvaltisi biraz dinlenmek evin islerini rahatca yapmak aile oldugumuzu hissetmek benimde hakkim diyorum anlasiyoruz tamam diyo haklisin diyo sonra haftasonu gelince ya abisi cagriyo kiyamiyo kosup gidiyo ya annesi cagriyo yada is arkadaslari israrla cagriyo ben bid bid etmekten biktim 3 saate gelirim diyo aksam oluyo yok en son ki olay son nokta oldu cumartesi buyuk kizimla sinemaya gitti aksama kadar gezdiler pazar gun evin isleri cocuklarin banyosu utu vs var bana soz 3 saate gelcem diyo aksam 10 da geldi agzima geleni soyluyom tik yok tam 1 haftadir konusmuyorum madem sen beni baskalari kadar onemsemiyosun bende artik adam yerine koymayacagim dedim 1 haftadir tavrimi koyuyorum o ise hic bisey yok gibi davraniyor gayet sakin sanki hersey yolunda gibi...o kadar umursamaz bi yapisi varki resmen insani gale almiyo nasil davrancam bilemiyorummmm
Sen ayrıldın mı??Bence boşanın benim eşimde böyleydi düzelmiyorlar ayrıyız şimdi umarım gittiği yerde geberir
Canim tek sorun defolup gidip gezmesi degil baya borcu var ama hic biseyden geri kalmiyor eve biraktigi para haftalik 20 lira soyleyince neyin eksik diyo bir yilda 6 kere araba degistirdi aldi satti boka batti laf dinlemez hatalarindan ders almaz bak bugun disciye gitcem cebimde 1 tl bile yok annemler de surekli yardim eder ama basima kakar bu ne bicim koca sen yuz veriyosun diye giderken kart birakmis icinde 30 tl var simdi onu cekmeye gidicem bu sogukta kucucuk cocukla ve eve geri gelip su alicam icme suyu yok ekmek yok sorsam neyinuz eksik der bir ay biyunca 2 kez kahvaltilik alir onu o kadar buyuk bisey sanarki soyleyince neyiniz eksik der sorsan tam herseyimiz ona gore
Ben hep ev hanimi degildim yillardir calisiyordum ikinci cocuk dogunca izne ciktim geride donmedim cunku calisincada hersey ustume kaliyordu iyice gevseyip kendi sahsi harcamalarini artiriyor evin sorumluluguda bana yukeleniyordu ayriliga her kalkisimda hasatlijlarim nuksetti bir degil iki degil ailemlede anlasmam esimle anlasmaktsn daha zir gelince hep oturdum yerimeO konu icin sonuna kadar haklisiniz. Calisirsaniz belki rahat edersiniz. Ya da evden yapip satacak bir seyler bulsaniz filan
yani kesinlikle katılıyorum. Ben yoğun çalışıyorum ve artık eşime falan odaklanamıyorum. Artı psikoloğa da gittiğim için bi şekilde içimi boşaltıyoerum. Evliliğim şahane değil tabi ama her şeyin bi çözümü vardır. Bir ömür heba edilmez çocuğum var boşanamam demek saçma, tabi sevgi bittiyse. Ama sevgi varsa çabayı hak eder evlilikler aldatma vs yoksa.konu sahibi arkadaş için çok üzülüyorum gerçekten
çok takıntılı ve tahammülsüz
belki işe girse ve akşamları oda yorgun argın evine gitse
ufak tefek şeyleri takıntı yapmaz (bu konu da haklı)
ama ya eşi de sırf arkadaş mutsuz diye evden uzaklaşmak istiyorsa?
buda olabilir
konu sahibi ya tedavi olmalı yada bedenini yoracak bir işe girmeli
işte bu noktada aile de önemli. Kimse istemez evladı boşansın. Ama kim ister evladı bi ömür mutsuz olsun?Ben hep ev hanimi degildim yillardir calisiyordum ikinci cocuk dogunca izne ciktim geride donmedim cunku calisincada hersey ustume kaliyordu iyice gevseyip kendi sahsi harcamalarini artiriyor evin sorumluluguda bana yukeleniyordu ayriliga her kalkisimda hasatlijlarim nuksetti bir degil iki degil ailemlede anlasmam esimle anlasmaktsn daha zir gelince hep oturdum yerime