Bu durumdan sonra nasıl davranmalı?

Evet çocuğumuz yok..
Zaten kaynanam daha beterini de yapt bana..

Neye sabrediyorum ki ben.
Kocam da istemiyor beni.
Daha da hicbiseye gerek yok.
Yani eşin de istemiyosa hiç zorlama kardeşim. Yazma tarzından ne halde olduğun belli çok üzüldüm haline inan ki. Kendini toparla ve yoluna bak.. ben bu herif ve ailesiyle 3 5 yıl sonranı düşünmek bile istemiyorum. Ruh hastası yapar bunlar seni

Kac yasindasiniz?
sen profilinde hala ogrenci gorunuyorsun bence simdi donme hic arayip sorma ararsada acma babanda kayinvalidene kocana saglam bir konusma ceksin ben size hizmetci vermedim cocugumu hergun size gelip hizmet etmek zorunda degil sorumlulugu kendi evi kocasi bundan sonra kendi evini bilecekse ona gore haraket edin alin gonlunu kizimin yok bilmeyecekse ayrilsinlar herkes yoluna baksin ben cocugumun arkasindayim sizide ese dosta rezil edicem yaptiklarini tektek anlatacam zaten Yuva yiktin Allahtan cekeceginde ayri desin
Esinde bise varsa tipis tipis arar tirmalamaya baslar aramazsada zaten istemiyordur bosuna ugrastigina degmez yoluna bakarsin

Hakkinda hayirlisi

EDIT:eski konuna baktim kv oglu cok gezmesin tozmasin diye erkenden seni zorla kabul ettirmis gibi herseyde seni istemiyorum git diyen yada eziyet eden bir kocan var yol yakinken don egitimini adamakilli tamamla ise gir calis hayatini kur
Kocan sevse kv bir yerde belki idare edilebilirde adam pek seviyor askla evlenmis gibi degil

Son düzenleme:
hiç muhattap olmamaya çalış canım. Allah görüyo biliyor sonuçta. Eger sen eşini seviyorsan ikinizin sevgisi önemli

Eşi, konu sahibini, babasının evine bırakıp haydi sittir git demiş, okumadınız galiba?

Konu sahibi, tek net soru soracağım, neden boşanmıyorsunuz?

Kayınvalideniz kim oluyor da ailenizin içine girebiliyor bu kadar, nasıl izin veriyorsunuz ve buna izin veren bir adamla nasıl evli kalmayı düşünebiliyorsunuz?

Kac yasindasiniz?
sen profilinde hala ogrenci gorunuyorsun bence simdi donme hic arayip sorma ararsada acma babanda kayinvalidene kocana saglam bir konusma ceksin ben size hizmetci vermedim cocugumu hergun size gelip hizmet etmek zorunda degil sorumlulugu kendi evi kocasi bundan sonra kendi evini bilecekse ona gore haraket edin alin gonlunu kizimin yok bilmeyecekse ayrilsinlar herkes yoluna baksin ben cocugumun arkasindayim sizide ese dosta rezil edicem yaptiklarini tektek anlatacam zaten Yuva yiktin Allahtan cekeceginde ayri desin
Esinde bise varsa tipis tipis arar tirmalamaya baslar aramazsada zaten istemiyordur bosuna ugrastigina degmez yoluna bakarsin

Hakkinda hayirlisi

EDIT:eski konuna baktim kv oglu cok gezmesin tozmasin diye erkenden seni zorla kabul ettirmis gibi herseyde seni istemiyorum git diyen yada eziyet eden bir kocan var yol yakinken don egitimini adamakilli tamamla ise gir calis hayatini kur
Kocan sevse kv bir yerde belki idare edilebilirde adam pek seviyor askla evlenmis gibi degil

Haklısın sevmiyor..
Babam zaten artık yok diyor ama karar senin diyor hala.

yahu napıcam diye soruyor musun senin rızani soran yok seven yok senin karar verme yetini bile koymuyorlar daha ne olucak sen okulunu oku bittiyse iş bul çek git böyle evlilik mi olur

Sen nereye düşmüşsün böyle.Kocan adam olsa,çabala evliliğin için diyeceğim ama asıl onda iş yok.Sana değer vermeyen bu insanlardan bir an önce kurtul.

Bosan.Bu adamdan iskele diregi bile olmaz birak evin diregi olmayi.

Haklısınız biliyorum ama niye böyle hissediyorum ki..
Bizzat kendim yaşadım olanları.. .

X