Bu durumda bosanmak aslinda en mantiklisi...

Aile ile görüşmüyorsunuz mesleğiniz yok ve nafaka istemiyorsunuz ee bu sevgisizlik ortamından kendinizi nasıl kurtarmayı düşünüyorsunuz peki?

Evlilik evlilikten cıkmıs kişisel çatışmalara dönmüş ve size zarar verıyor bence kesin atın kangrenli parmağı...

Açık açık söylemiş seni sevmiyorum sanırım, ayrılalım diye. Değerini daha fazla düşürmesine izin verme. Çocuklar ikinizin annenin evinden getirmedin. İnsan ilgilenemiyorsa bile bi sorar ne oldu ne bitti diye. İlgisizliğe ve sevgisizliğe alışmamalıyız aslında Daha ne kadar alttan almayı düşünüyorsun ki. Senin de mutlu olmaya hakkın var

Eğitim durumunız mesleğiniz nedir bilmiyorum ama bu şekilde sadece mutsuz olursunuz. Kendi ayaklarınız üzerinde durmak kimseye muhtaç olmamak en güzeli. Sizi tenzih ederek söylüyorum şu bebeğini bıralıpta işe giden annelere laf söyleyen diğer anneler burayı bir okusun bence. Ekonomik özgürlük bu sebeple gerekli işte. Elinizde mesleğiniz olsaydı bu adamı çekmek zorunda kalmayacaktınız.

seni aldatmadıgına eminsen eğer evde bol bol bakara suresi oku kuran okumayi bilmiyorsan youtub dan aç yüksek sesle dinle faydasını görüceksin.

Ayrilincada mutlu olamicam
Altdan almasam evde huzursuzluk cikiyor, altdan alinca ben patliyorum bi spre sonra

Ne olursa olsun sizi istemeyen bir adama yalvarmak ne demek? Üstelik nafaka istemiyormuşsunuz pardon neden? Gurur mu yaptınız? Keşke o gururu başka bir üyenin yazdığı gibi kocanız size seni sevmiyorum dediğinde ona yalvarırken yapsaydınız. Öncelikle işin içinde aldatma var mı yok mu onu öğrenin eşinizi iyice gözlemleyin. Baro size avukat atar dava açılması durumunda, maddi durumunuzun iyi olmadığını, geliriniz olmadığını belgelersiniz. İşe başvurmuşsunuz siz işteyken bebeğinize kim bakacak? Boşanmak istemiyorsunuz aynı evde bu şekilde yaşamak istemiyorsunuz, siz ne istiyorsunuz? Önce karar verin biz size ona göre yardımcı olalım

Ayrilincada mutlu olamicam
Altdan almasam evde huzursuzluk cikiyor, altdan alinca ben patliyorum bi spre sonra

Ayrılınca mutlu olamayacağını düşündürten nedir ki? İlk başta alışkanlıklardan kaynaklı insan bi tuhaf olur, üzülür tabiki kolay değil. Yaşanmışlıklar var. Ama zamanla geçiyor hepsi. Yani tabiki hayat senin karar senin. Ama bana biri seni sevmiyorum galiba dese , taş basarım bağrıma yoluma onsuz devam ederim.

Bana da başkası var gibi geldi. Ailenle neden görüşmüyorsun? Evlenmenizi istemediler mi? Bence ne olursa olsun barış ailenle, sen istemesen de bir süre sonra ayrılabilir senden, hazırlıklı ol. Ailene anlat, barışmaya çalış.

Öncelikle sorunun hiç de küçük değil. İki tane oğlun var. Erkek çocuklar babaları rol model alırlar. Senin esin resmen yok hayatında. Ne seninle ne eviyle ilgileniyor. Her gün çalışılmaz herhalde. Sen tam olarak ne yaptığını da bilmiyorsun.Aldatıyor mu belli değil

İki çocuğunuz var Allah bağışlasın, biri daha minicik. Mesleğiniz yok, ailenizle aranız iyi değil , şu ekonomik krizde iş buldunuz diyelim çocuklarınıza bakacak kimseniz yok. Bu şartlar altında nasıl boşanın deniyor aklım almıyor. Yaşadığınız hayatı ve eşinizin kişiliğini kabullenin o zaman bu kadar yıpratmazsınız kendinizi ruhsal olarak. İki çocuğunuzla mutlu bir dünya yaratabilirsiniz kendinize. Sizin koşullarınız boşanmak için uygun değil.

Yeterince üzgünsünüz sizi üzmek istemem ancak bebeğiniz 8 aylık ve 9 ay önce siz karnınız burnunuzdayken seni sevmiyorum diyen adam cidden gözünü karartmıştır. Sevgiyi geçtim hiç merhamet de yok demek ki.
Koşullarınız gerçekten boşanmaya uygun görünmüyor ama hemen olmasa da Koşullarınızı yavaş yavaş uygun hale getirin. İş konusunda dinlemeyin. Çalışın ve birikim yapın. Bu sürede ailenizde yakın olduğunuz biri varsa destek alın. Adam ısrarla sevmediğinden söz ediyor belli de ediyor gelecek görünmüyor evliliğinizde.sizde yaptıklarına söylediklerine takılmayıp Koşullarınızı düzenlemeye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…