- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.941
Benim ilk hedefim iste bu rakamArkadaslar sonunda 59 u gordum kiyisindan da olsa.Halim olsa sevinicem .
Bu sekilde benimle eşleşemezsin hadi motivasyonGünaydın kızlar
Tartı üzdü beni
Bugün 6lardan gidiyorum
Iki gündür hiç birşey yiyemiyorum yarin kolonoskopi olucam mide ve bağırsak temizleme ilaçları kullaniyorum. Yani pek motive edici bisey yok bende.Ama normalde un, pirinç, seker, kizartma, aburcubur, tatlı, ekmek hiç yemiyorum. Öğle veya aksam öğününde light süt ile musli yiyorum. Corba veya yoğurduma 1-2 kaşık yulaf ezmesi koyuyorum. Iki haftadir spor yapamadim ama sporda yapmaya calisiyorum iyi oldugum zamanlar.çok iyisinn ortak
neler yapıyosun menü ve spor
ben bi yerlerde hata yapıyorum sanki
ortak olmak kolay mı motive edicen beni
Iki gündür hiç birşey yiyemiyorum yarin kolonoskopi olucam mide ve bağırsak temizleme ilaçları kullaniyorum. Yani pek motive edici bisey yok bende.Ama normalde un, pirinç, seker, kizartma, aburcubur, tatlı, ekmek hiç yemiyorum. Öğle veya aksam öğününde light süt ile musli yiyorum. Corba veya yoğurduma 1-2 kaşık yulaf ezmesi koyuyorum. Iki haftadir spor yapamadim ama sporda yapmaya calisiyorum iyi oldugum zamanlar.
Şöyle bir durum incelemesi yapayim.
68.7 ile basladim.
4. Düello da 66.6 oldum.
15 günde 2 kilo 100 gram.
Hedefim 56 yani 10 kilo kaldi diyelim.
Bu sekilde devam edersem 2.5 ay demektir hedefe ulasmam.
Yani Haziran'nın 3. Haftası. Ben kendime 8 Temmuz'a kadar süre vermistim. Hem 15. Evlilik yıldönümümuz, hem de tatile çıkacağız. Inşallah herşey planladığım gibi gider
Teşekkür ederimDoğru ya pardon unutmuşum ben
geçmiş olsun tekrar
Ooovbizim kilolar da evlilik tarihi de eşleşmisMaşalllah 15 seneUmarım herşey istediğin gibi olur, beraber azimle yaparız
çocuk kaç tane avatar resimdekiler galiba
bizim de 7 temmuz07.07 evlilikte ikinci senemiz olcak nasipse
tatilide o tarihe ayarladıkbende 58 görsem inşallah
Birlikteliğimzn 10. yılındayız
Cocuklar fotodakiler ikiz bi kiz bi erkek 6.5 yasindalar 1e gidiyolarMaşalllah 15 seneUmarım herşey istediğin gibi olur, beraber azimle yaparız
çocuk kaç tane avatar resimdekiler galiba
bizim de 7 temmuz07.07 evlilikte ikinci senemiz olcak nasipse
tatilide o tarihe ayarladıkbende 58 görsem inşallah
Birlikteliğimzn 10. yılındayız
Cocuklar fotodakiler ikiz bi kiz bi erkek 6.5 yasindalar 1e gidiyolar
Ooovbizim kilolar da evlilik tarihi de eşleşmisInşallah azmedersek başarıriz. Hep pes ettik simdiye kadar ondan kilo üstüne kilo bindi hep
Boyum 1.56 canım kilom çok fazla değil evet ama yine de ideal kilomun üstündeyim. 1 aydır daha dikkatli yiyorum ve fırsat buldukça spor yapıyorum (1 Yaşında kızım var çok da fırsat bulduğum söylenemez) 61.5 ile başladım şu an 57.5 hedefim de 52. Sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?