- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.501
1 nisanda katılana 1 nisan şakası yapalım yaDUYURU:
Yeni arkadaslar icin duelloya katilim tarihleri:
29 Mart ve 1 Nisan.
1 Nisan dan sonra katilim kabul edilmeyecektir.
gidip tepesine binelimTatile gel yanima kiz. Beraber gosterelim o kadina.
1 nisanda katılana 1 nisan şakası yapalım ya
gidip tepesine binelim
Ahaha durum vahim desene.
Gecen sene temmuzda pantolon aliyordum kucuk ver diyordum . Medium istedim o bana large verdi. Yok o sana olmaz demisti satici ama ben kilo vericem dedim. Zaten elastik , bu sene tatile gelirsem gostericem kendimi o kadina.Ben de 13.6 kilo vermisim temmuzdan bu yana. Bir daha konusmasin.
Evet iyi bence de reflusu olmayanlara ideal.
Dovdun iste boz.
Çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim darısı başıma. Git o terbiyesiz kadının saçını başını yol
Bu arada pazartesi salı hastanede olucam. Check up yaptıracağım. Fazla mesaj yazamam ama diğer düellolara da katılacağım inşallah.
12:15 1 kase yoğurt, 1 salatalık, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 10 fındık. Hepsini karıştırdım yidim. Yoğurdu kendim yapıyorum
Gecmis olsun.Bildirim gunlerini (pazar-carsamba) aksatmamaya calis. Zaten yeni formata gore silinmek yok, o gun icin duellodan cekilmis sayilirsin ve hesaplanacak bir kilo olmadigi icin bir dahaki duelloya da katilamazsin.
Aslinda ilk sayfada tabloya bakarsan biraz daha iyi anlarsin.
Tamam sorun degil ama cokta ozletme kendini.Evet düello günlerini etkilemiyor. Sadece iki gün ne yediğimi falan fazla yazamayabilirim.
Vay arkadaşş amma kaynatmışsınız ben yokken.. Beenimde 2 gündür karnım şişkin yine. Reglime daha 10gün var ondanmı bilemedim..
Tamam sorun degil ama cokta ozletme kendini.
Gelmiyorsun ki seninle de kaynatalim.
O siskinlik bende de var. Dolunaya bagliyorum. 5 Nisana kadar kilo almasaniz bile kardir.
Sonra bir detox tamamdir.
ÖzletmemYarın çocuklarımın okuma bayramı var. Sabah çıkıcam bakalım akşama kadar ne yiyip içeçem
8 günde 26 lt su içmişim.
Icilen fazla suyun da hucrelere zarari var biliyorsun. Gunde 2 litreyi gecme bence.
Fazla kacirmazsin sen. Yaninda meyve tarzi seyler goturursun.
Yetmiyor bana hele de spor yapınca çok susuyorum. 3 litreyi geçmemeye çalışıyorum. Ben de okudum böbreklere de zararlıymış
3 litrede zararli gibi duymustum ama sen bilirsin.
3 litrede zararli gibi duymustum ama sen bilirsin.
Sabah : 10 zeytin + 3 Turk cayi + latte
Ara: 1 elma
Oglen: Bir haslanmis yumurta
Ara: Latte
+
1 portakal
Aksam: Doner + salata + ayran
Ara:
Beyaz peynir + Turk cayi
+
Latte
Yatmadan kafama gore bir meyve daha yerim.
Ooo menü çok iyi. Ben ara öğünü unuttum 1 greyfurt yerim. Akşama fırında balık salata.
Greyfurt super, balikta .
Ben dun aksam fazla yedigim icin kahvalti kismini bugun hafif tuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?