- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.101
Mor mor morArkadaslar herkes rengini belirlesin. Duello degil de , artik hedeflere odaklaniyoruz. O yuzden 3 haftalik hedeflerinizi iyi belirleyin.
Onerilerimi sadece ozel mesajla bildirecegim.
Hepimize kolay gelsin.
Evet ben hedefimi belirledim.. 3 hafta sonunda tam 73 kg olmayı hedefliyorum.. Daha fazlasını yapamazsam üzülürüm o yüzden başlangıç için 3,5 kg iyi bence..
kırmızı olmak istiyorumArkadaslar herkes rengini belirlesin. Duello degil de , artik hedeflere odaklaniyoruz. O yuzden 3 haftalik hedeflerinizi iyi belirleyin.
Onerilerimi sadece ozel mesajla bildirecegim.
Hepimize kolay gelsin.
Mor mor mor
Önerilerini sabırsızlıkla bekliyorumm
kırmızı olmak istiyorumimdat demek gibi hedefimde şimdilik 60 olsun ya 3.5 kilo versem iyi olur
hedef benim için yüksek gibi evetBen de turkuaz i aldim.. Haftada bir bucuk kilo herkes birbirini iyi durtuklesin.
Senin icin yuksek bir hedef ama aklimda bir seyler var.
hedef benim için yüksek gibi evetama ulaşılamayacak değil sonuçta
ben 5.5 kg desem çok mu olur?
Uc hafta sonraki halimiz.
ben bayadır öyle hissediyorum zaten lucky sıkıntı yok
evet bana böyle dolap lazım zaten
Bence çok iyi fikir.. Sık sıl bildirim yyaparsak enerjimiz hep yüksrk olurArkadaslar sayimiz az olduguna gore ve buyuk hedefler koydugumuza gore bildirim gunlerini carsamba ve pazar olarak dusunuyorum. Pazar gunu saat sinirlamasi yok ama cok gec olmamasi tercih sebebidir.
O yuzden pazara kadar onerdiklerimi uygulayin. Pazar gunu gorusuruz.
Bence çok iyi fikir.. Sık sıl bildirim yyaparsak enerjimiz hep yüksrk olur
Aynen öyle, kontrolü elden bırakmamak gerek..Hafta sonu kacamaklarinin da onune gecmis oluruz.
Aynen öyle, kontrolü elden bırakmamak gerek..