- 1 Mayıs 2011
- 851
- 523
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.121
tamam o zamanBen 4.5 dedigime gore cok degil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam o zamanBen 4.5 dedigime gore cok degil.
günaydın canım..kuzucuklarını da öpüyorummHerkese günaydııın..
☺ Çocuklar gece geç yattığı için anca bu saatte açabiliyorum gözümü şu pazar günüde bildirim yapma olayına çok sevindim doğrusumerak ediyorum ne olcak.. Gideyimde kahvaltı yapayım bari
nerde bulunuyosun ki luckycim?????Gunaydin arkadaslar,
Benim bulundugum yere gore hala gunaydin.
Size bir zayiflama kuru buldum. Haftaya gondericem beraber basliycaz.
Devam arkanizdayim.
susmadan kulak verelim o zamanIkimize de lazim. Ic sesimize kulak verelim.
çok beğendim ben pazartesi tartılıyorum aslında o kontrol olarak pazarda kaçamka yapmamış oluyorsun böylece ama pazarda olur foto şart mı yine lucky ona göre davranayımKesinlikle.
Haftanin olumlamasi : Kendimi seviyorum ve onayliyorum.
nerde bulunuyosun ki luckycim?????
susmadan kulak verelim o zaman
çok beğendim ben pazartesi tartılıyorum aslında o kontrol olarak pazarda kaçamka yapmamış oluyorsun böylece ama pazarda olur foto şart mı yine lucky ona göre davranayım
tamam sıkıntı yok resim atmak işkence oluyor bazen pazar denerim atamazsam uğraşmam o zaman yazarım sadece benim tel biraz külüstür bağlantı kablosunu hala bulamadım o nedenle uğraştırınca telefonu fırlatıp atasım var çarşamba yetiyor bana o sinir pazar olmasın dedim yanlış anlaşılmasın kızlar tarafından daIngiltere deyim ben canim. Sen Istanbul sanirim.
Ahh ahhh orda olsam da bir kokorec yesem. Siz bunu burda duymus olmayin.
Pazartesi tartilmani onermem. Pazar iyidir.
Gunleri boyle secmemin bir nedeni var.
Resim sart ama pazar gunu mecburi degil. Sadece listeye yazilacak. Boyle basladik boyle bitirelim.
canım yaa..23 yaşında bir oğlum var benim..o da danimarkada mühendislik okuyor..burnumda tütüyor yavrum.ocakta gelip gitti ama ben gene çok özledim..özellikle de bugün..özlem bazı günler daha fazla bastırıyor ben de niyeyse..Ingiltere deyim ben canim. Sen Istanbul sanirim.
Ahh ahhh orda olsam da bir kokorec yesem. Siz bunu burda duymus olmayin.
Pazartesi tartilmani onermem. Pazar iyidir.
Gunleri boyle secmemin bir nedeni var.
Resim sart ama pazar gunu mecburi degil. Sadece listeye yazilacak. Boyle basladik boyle bitirelim.
Ya sen at. Sonra demesinler kendilerine tarti resmi yok diye.tamam sıkıntı yok resim atmak işkence oluyor bazen pazar denerim atamazsam uğraşmam o zaman yazarım sadece benim tel biraz külüstür bağlantı kablosunu hala bulamadım o nedenle uğraştırınca telefonu fırlatıp atasım var çarşamba yetiyor bana o sinir pazar olmasın dedim yanlış anlaşılmasın kızlar tarafından da
kokoreçi hiç duymadık o ne ki
canım yaa..23 yaşında bir oğlum var benim..o da danimarkada mühendislik okuyor..burnumda tütüyor yavrum.ocakta gelip gitti ama ben gene çok özledim..özellikle de bugün..özlem bazı günler daha fazla bastırıyor ben de niyeyse..
evet kalöada baya kalıyor sağolsun bu arada tamam tartı resmi atalımCikolatanin faydalari
ay bu çok fenaymış tamam sana iyi eğlenceler misafirlerle uzak durmaya çalış o şeylerdenMisafir var simdi takilamiyorum. Evde diyet dusmanlari var. Acibadem den tut , cheesecake e kadar ama dayanicam. En azindan umarim.
aman allahımmm..=diren luckyevet kalöada baya kalıyor sağolsun bu arada tamam tartı resmi atalım
ay bu çok fenaymış tamam sana iyi eğlenceler misafirlerle uzak durmaya çalış o şeylerden
aman allahımmm..=diren lucky
vay arkadaş misafir değil dülman bunlarcheesecake dedin ve bitirdin beniii
Gununuz aydin, neseniz bol olsun citir kizlar.
Lucky in tavsiyesi cok yimeyin.
günaydınnn
Valla dün lahana sarmasını biraz fazla kaçırmış olabilirimm