Bu Duellolar Konuşulur :)

Herkese günaydııın..
☺ Çocuklar gece geç yattığı için anca bu saatte açabiliyorum gözümü:KK53: şu pazar günüde bildirim yapma olayına çok sevindim doğrusu:21:merak ediyorum ne olcak.. Gideyimde kahvaltı yapayım bari:kk77:

Ikimize de lazim. Ic sesimize kulak verelim. :KK70:

10177346_727087437370604_8023391236990846352_n.jpg
susmadan kulak verelim o zaman:KK70::KK70:

Kesinlikle. :KK70:

Haftanin olumlamasi : Kendimi seviyorum ve onayliyorum. :cool:
çok beğendim:cool: ben pazartesi tartılıyorum aslında o kontrol olarak pazarda kaçamka yapmamış oluyorsun böylece :KK23: ama pazarda olur foto şart mı yine lucky ona göre davranayım :KK66:

nerde bulunuyosun ki luckycim?????

Ingiltere deyim ben canim. Sen Istanbul sanirim.

Ahh ahhh orda olsam da bir kokorec yesem. Siz bunu burda duymus olmayin. :KK70:

susmadan kulak verelim o zaman:KK70::KK70:

çok beğendim:cool: ben pazartesi tartılıyorum aslında o kontrol olarak pazarda kaçamka yapmamış oluyorsun böylece :KK23: ama pazarda olur foto şart mı yine lucky ona göre davranayım :KK66:

Pazartesi tartilmani onermem. Pazar iyidir. :cool:

Gunleri boyle secmemin bir nedeni var. :KK51:

Resim sart ama pazar gunu mecburi degil. Sadece listeye yazilacak. Boyle basladik boyle bitirelim. :KK66:

Resim sart ama pazar gunu mecburi degil. Sadece listeye yazilacak. Boyle basladik boyle bitirelim. :KK66:
tamam sıkıntı yok resim atmak işkence oluyor bazen pazar denerim atamazsam uğraşmam o zaman yazarım sadece:KK70: benim tel biraz külüstür bağlantı kablosunu hala bulamadım o nedenle uğraştırınca telefonu fırlatıp atasım var çarşamba yetiyor bana o sinir pazar olmasın dedim yanlış anlaşılmasın kızlar tarafından da :KK70::KK70:
kokoreçi hiç duymadık o ne ki:KK23::KK23:

canım yaa..23 yaşında bir oğlum var benim..o da danimarkada mühendislik okuyor..burnumda tütüyor yavrum.ocakta gelip gitti ama ben gene çok özledim..özellikle de bugün..özlem bazı günler daha fazla bastırıyor ben de niyeyse..

tamam sıkıntı yok resim atmak işkence oluyor bazen pazar denerim atamazsam uğraşmam o zaman yazarım sadece:KK70: benim tel biraz külüstür bağlantı kablosunu hala bulamadım o nedenle uğraştırınca telefonu fırlatıp atasım var çarşamba yetiyor bana o sinir pazar olmasın dedim yanlış anlaşılmasın kızlar tarafından da :KK70::KK70:
kokoreçi hiç duymadık o ne ki:KK23::KK23:
Ya sen at. Sonra demesinler kendilerine tarti resmi yok diye. :KK70:

Pazar listesi ayri olacak. :KK19:

canım yaa..23 yaşında bir oğlum var benim..o da danimarkada mühendislik okuyor..burnumda tütüyor yavrum.ocakta gelip gitti ama ben gene çok özledim..özellikle de bugün..özlem bazı günler daha fazla bastırıyor ben de niyeyse..

O senden daha fazla ozluyordur emin ol. Ozlem bu ne zaman ozleyecegin belli olmaz. Ozellikle diyette iken insan daha bir duygusal oluyor.

Su kilolari bir ver bak nasil sakir sakir davranacaksin.:cool:

[QUOTE="Lucky7, post: 39919201, member: 530cheesecake isafir var simdi takilamiyorum. Evde diyet dusmanlari var. :KK70:Acibadem den tut , cheesecake e kadar ama dayanicam. En azindan umarim. :KK70:[/QUOTE]

vay arkadaş misafir değil dülman bunlar:21:cheesecake dedin ve bitirdin beniii:eek:

:KK70::KK70: ay bu çok fenaymış tamam sana iyi eğlenceler misafirlerle uzak durmaya çalış o şeylerden:KK70::KK70:

Dun bol sekersiz latte ictim sayelerinde. Kafam zombie gibi. :KK70:
aman allahımmm..=diren lucky:KK45::KK45:

Direndim lucky boyle ucuz numaralara gelmez. :KK70:
vay arkadaş misafir değil dülman bunlar:21:cheesecake dedin ve bitirdin beniii:eek:

Canim istediginden degil de azicik ucundan alsam ne olur ki dedigim oldu. :KK70:

Diyet devirme operasyonu basariyla atlatilmistir. Kalan kilolar bizimdir. :KK70:

X