Bu Duellolar Konuşulur :)

bilmiyorum 3 haftayı ya 59.9 u görmeye çalışacağım o zaman öyle olsun benimki:KK69::KK69:burdayım zaten ben halimden memnunum olurda bildidirm yapamayacak olursam paşa paşa o zaman çıkarım listeden:KK33:

Benim de hedefim ayni seninle. 58 bakalim 3 haftada neler olacak. :KK8:

üç hafta sonra 79 'u ucundan bile olsa görmeyi 8li rakamlardan kurtulmayı öyle istiyorum kii..

Hedeflere ulasmak icin ugrasacagiz. En azindan iyi bir baslangic yapariz. :KK8:

Markete gidip bir paket badem aliyorsun. :-)

Ben iddialıyım ve 73 ü görmek istiyorum:eek:çok mu oldu acaba.. Ama laf ağızdan çıksınki çaba sarfedeyim dimi:KK53::KK45:u

Aslinda en iddiasiz seninki oldu. 3-3.5 kilo ulasilabilir bir rakam biliyorsun. :cool:

:KK15:üç hafta sonra 79 'u ucundan bile olsa görmeyi 8li rakamlardan kurtulmayı öyle istiyorum kii..:KK45::KK45::KK45:

Ben iddialıyım ve 73 ü görmek istiyorum:eek:çok mu oldu acaba.. Ama laf ağızdan çıksınki çaba sarfedeyim dimi:KK53::KK45:u
kızlar lucky haklı iddia ne kadar iyi olursa yaklaşma hırsımız artar belli olmaz ualaşabiliriz hatta bir bakmışız geçmişiz bence şimdi çabalama zamanı :KK68:

Benim de hedefim ayni seninle. 58 bakalim 3 haftada neler olacak. :KK8:

Hedeflere ulasmak icin ugrasacagiz. En azindan iyi bir baslangic yapariz. :KK8:

Markete gidip bir paket badem aliyorsun. :-)

Aslinda en iddiasiz seninki oldu. 3-3.5 kilo ulasilabilir bir rakam biliyorsun. :cool:
Tamam 72. 9diyorum ozaman.. Haftada 1kg veririm diye hesap etmiştim.. Gerisi çok kasar ama belli olmaz işim:KK49:

kızlar lucky haklı iddia ne kadar iyi olursa yaklaşma hırsımız artar belli olmaz ualaşabiliriz hatta bir bakmışız geçmişiz bence şimdi çabalama zamanı :KK68:

3 haftalik hedefleri de ayri yazicam . O yuzden bugun iyice dusunun yarin soyleyin. Listeye ekliycem rezil olmayalim. :KK70:

Tamam 72. 9diyorum ozaman.. Haftada 1kg veririm diye hesap etmiştim.. Gerisi çok kasar ama belli olmaz işim:KK49:

3 haftalik hedefleri sonra uce boluyoruz ona gore kilo vermeye ugrasiyoruz...:cool:

ben ilk iki hafta 4 kg vermeyi hesaplıyorum üçüncü hafta biraz düşer hızım.1200 g gitse üçüncü haftada..sonuçta 5200 oluyor.yani79,900 olmayı planlıyorum inşallah:nazar::nazar:

ben ilk iki hafta 4 kg vermeyi hesaplıyorum üçüncü hafta biraz düşer hızım.1200 g gitse üçüncü haftada..sonuçta 5200 oluyor.yani79,900 olmayı planlıyorum inşallah:nazar::nazar:

Insallah size aksam toplu mesaj atacagim , alisveris yapmaniz icin.

Beni biraz dinlersen en azindan hedefine yaklasirsin.

Bunu emir olarak algilama. Ben de eskiden yanlis yapiyordum. Sonra duzene girdim 12 kilo verdim.

Yanlislarimi siz yapmayin diye tavsiyede bulunuyorum.

Duellodan cikti artik hedeflere odaklaniyoruz. :KK19:

tamam türevini integralini karesini alıp sonra istatistiksel olarak hesaplayıp ona göre yazacam:KK70::KK70:

Istatistiksel modellemesini ben yapayim. :KK70:

Insallah size aksam toplu mesaj atacagim , alisveris yapmaniz icin.

Beni biraz dinlersen en azindan hedefine yaklasirsin.

Bunu emir olarak algilama. Ben de eskiden yanlis yapiyordum. Sonra duzene girdim 12 kilo verdim.

Yanlislarimi siz yapmayin diye tavsiyede bulunuyorum.

Duellodan cikti artik hedeflere odaklaniyoruz. :KK19:

Istatistiksel modellemesini ben yapayim. :KK70:
canım dinlerim tabi ki seni..hazır tecrübe ettiğin bir yöntem varken dinlemez olur muyum..ne diyorsun şimdi dukan expres yapayım ama dukan ekmek yemeyip badem mi yiyeyim?karatayımsı mı senin dediğin diyet?

canım dinlerim tabi ki seni..hazır tecrübe ettiğin bir yöntem varken dinlemez olur muyum..ne diyorsun şimdi dukan expres yapayım ama dukan ekmek yemeyip badem mi yiyeyim?karatayımsı mı senin dediğin diyet?

Sen bildiklerini unut su uc hafta sadece benim soylediklerimi yap.

Eger yaramazsa yine kendi yontemine donersin.

Evet karatayimsi ama ben kendime gore bir yontem uyguluyorum.

Bilirsin ki bazi seyleri hayatindan cikarirsin sonra tekrar alirsin.

Iste almamak icin baska yontemler var.:KK19:

Sen bildiklerini unut su uc hafta sadece benim soylediklerimi yap.

Eger yaramazsa yine kendi yontemine donersin.

Evet karatayimsi ama ben kendime gore bir yontem uyguluyorum.

Bilirsin ki bazi seyleri hayatindan cikarirsin sonra tekrar alirsin.

Iste almamak icin baska yontemler var.:KK19:
tamam canım 3 hafta senin dediklerini aynen uygulayacağım..:kk77::kk77:

çok üzüldüm gurubun böyle dağılmasına sebebiyet verdiğim içinde özür dilerim
Imkanım olsaydı çıkar tartılırdım tabiki de
İstanbul'da yalnızım Oğlumu 5 dk bırakacağım kimse yok
Hepinize başarılar inşallah hedefinize ( hedefimize) ulaşırız

çok üzüldüm gurubun böyle dağılmasına sebebiyet verdiğim içinde özür dilerim
Imkanım olsaydı çıkar tartılırdım tabiki de
İstanbul'da yalnızım Oğlumu 5 dk bırakacağım kimse yok
Hepinize başarılar inşallah hedefinize ( hedefimize) ulaşırız
ben de üzüldüm canım..oysa ne güzel elektrik almıştım senden de diğer arkadaşlardan da ..ne güzel dertleşmiştik..gene karşılaşırız umarım..sen de inşallah hedefine ulaşırsın canım..

X