Bu Duellolar Konuşulur :)

Eki Görüntüle 1450691
lucky pek başarılı olmadım bu hafta eşim olarak cok özür dilerim birazdan gelcem geçmişi okuyup senin kac kilo olduğunu görmedim

Ben de simdi geldim. Gecmis yok. Arkadas kayirma var.

Ben kendi arkadaslarimi gelmedi diye silmedim mi gecmiste. Kilo verme disiplini ile arkadas tutmayi ayiramamis bazi arkadaslar.

Biz seninle devam ediyorduk duelloya. Bazilari geldi , ben de geldiler diye geri cevirmeyeyim dedim bu sayfayi actim. Simdi yok sayfam var yok ayriliyorum. Cocukca triplerle olmaz bu is zaten.

Kural kuraldir. Ben kendime bile esnetmem.

Gercekten bu sayfa benide kasıyordu.
Emir verir gibi konusmalar şaka altında laf sokusturmalar fln.
Devamlı bi tehditler bi artistlenmeler.
Sanki kilo vermiyoruzda lucky'nin askerleriyiz.
Bugun kilomu bildirip gidecektim zaten.
İyi olmuş dağılmak.
Hadi iyi kilo vermeler.

Pardon da sen iyimisin?

Na artistlenmesinden, ne askerinden bahsediyorsun.

Ben zaten kilo vermeyi biliyorum, tek basima da verebiliyorum. Vermisim zaten 12 kilomu. Son kilolarimi veriyorum.

Sizin vermeniz icin de bir iki gorev verdim. Yapmadiniz zaten o da sizin bileceginiz is..Madem grup anlayisiniz yok, dagilmaya yer ariyorsunuz laylaylom gidin tek basiniza kilo verin o zaman bir gruba filan katilmaniza da, benim zamanimi almaniza da gerek yok.

Yanlis konusmussun. Giderken iki laf sokayim da oyle gideyim demissin . Ben de senin askerin degilim guzelim sen atarlarini baskasina cekersin.

Sana da iyi kilo vermeler.

Son düzenleme:
Lucky lütfen aldırış etme.. Bazen en güzel cevap susmaktır.. Senin tarzını beğenmiyolarsa binlerce topic var onlarla devam etsinler...

En baştan kuralları okuyup kabul edip geldikten sonra neden böyle arıza çıkarıyosunuz anlamıyorum.. Nezaketen de olsa sonuna kadar devam etmeliydiniz.. A AklinYolu1 önceki yarışmada evden çıkamadığı için tartı resmini koyamassam kendimi listeden silerim demişti..
Gerçekten kilo vermek isteseydinz böyle yapmazdınız.. Demekki özelde başka şeyler oluyo.. Herkes birdenbire aynı düşünceyi savunduğuna göre..

Ben son gun posta bekledigim icin evden cikamadim. xmas oncesiydi kendimi silerim dedim.

Onun disinda bir kac ozelden gorustugum arkadasimi sildim.

Ben kimseye torpil gecmem hele ki kilo verme konusunda.

Kilo vermek gercekten ciddiyet gerektiriyor.

Benim soylediklerimi kisisel almak yerine uygulasalardi zaten extradan kilo verdiklerini gorurlerdi.

Suru psikolojisidir bu. Ozelden konusmalarina gerek yok.

Inan sasiriyorum okuduklarima. Biz A AklinYolu1 @ deadline duellosunda devam ediyoruz. angelic2 ile sen istersen oraya gelebilirsiniz ya da burdan 4 kisi devam edelim.

ben devam ederim sizle..gayet memnunum ben senden..sorunumu anlattım yardımcı oldunuz ..hiç germe kendini boşver canım isteyen gelsin

Tamamdır angelic2
ben devam ederim sizle..gayet memnunum ben senden..sorunumu anlattım yardımcı oldunuz ..hiç germe kendini boşver canım isteyen gelsin

benim için de hiç sıkıntı yok.. İster eşli ister bireysel devam ederim. Etmek de istiyorum. Çünkü kilo vermek istiyorum. A AklinYolu1 sen listeye ekle bizi.. Egoları yüksek olan başka topic te eğlensin.. Çok sinirlendim yaa

Yeni listemiz hazir.

Bosverin kilomuza bakalim.

3 haftalik hedefler neler.

Ben nerde sen orda.
bilmiyorum 3 haftayı ya 59.9 u görmeye çalışacağım o zaman öyle olsun benimkiburdayım zaten ben halimden memnunum olurda bildidirm yapamayacak olursam paşa paşa o zaman çıkarım listeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…