nick mi değiştin sen bakim
evet canım nasıl olmuş
sarayca ben sizi çıkartamadım.burda olupta nick mi değiştirdiniz?
canım ben zayifolacam, nick değiştirdim ama krize neden olmuşum, özür dilerim
Evet sanırım kendisi
zayifolcam
evet tam kendisi
ama böyle karışıklk oluyor.herkes hangi hesabıyla gruba üye olduysa onunla yazsın.özelden farklı isimle mesaj yazanlar burda farklı nickler..gireyim bir bakayım tenefffüste dedim şaşırdım kaldım..
özür dilerim canım, bir daha olmaz
Heheh
Zaten hepi topu 10 kişilik bir grubuz ezberleyiveririz napalım
canımsın
Amma problem oldu ya.
Nick değişmedim o hesabı kapadım şirket mailiyle açmıştım mail değişmedi bir türlü aynı isimle hesap almak için eski hesabı 123 diye isimlendirdim. Kafanız hiç karışmasın ayrılıyorum aranızdan.
Keyifli yarışmalar size.
kız sorun benim, sen değilsin
Kuzum ne alakası var? Senin nickin zaten aynı suanda.
angelic2
senden değil
Sarayca
dan bahsediyordu sanırım.
evet evet aynen
Ben msj atmıştım da o yüzden üstüme alındım. Bugün bi iki ters tepki daha aldım tadım kaçtı açıkcası.:/
4 gibi akşam yemeğimi yedim
Bi kase patates yemeği
Biraz lahana turşusu
Veeee incecik bi dilim pasta
Şuan beyaz Çay içiyorum
incecik derken eşim
taam gitmiyorum. Canım sıkkındı patlamamı burda yaşadıığım iyi oldu sanırım=)
Bende yarın smothi ye başlıyorum 15 gunluk ne güzel bişi smothie=)
sonuçlarını yaz buraya canım, merak ettim bende
selam kızlar, bugün çok yoğundum uğrayamadım geçmişin tamamını da okuyamadım üzgünüm
QUOTE="angelic2, post: 39803071, member: 291848"]sarayca ben sizi çıkartamadım.burda olupta nick mi değiştirdiniz?
evet canım, @_SARAYCA zayıfolacam, eski nickine dönmüş, çok da iyi olmuş bence
sürekli nick değirse kafalar karışır ama bir kereye mahsus değişmesinde sıkıntı olmaz. bundan sonra o isimleriyle öğreniriz.
dur canım ya nereye, kimse gidemez öyle bu düellodan
şu smothie de ne ola ki?
yav ben yaşlanmışım aklım ermez böyle şeylere hiççç, çok karışık geldi bana uymaz :)[/QUOTE]
canımsın ya
smothie ile ilgili önceki sayfalarda link verdim, hatta mahzen bi bak dedim, ama boş ver ya, şimdilik sağlıklı beslenmemize devam edelim,
yok kız nickini hertürlü değiştirme hakkın var ama nickini değiştirince şaşırıyor insan bende dedim sarayca kim sonra buldum ama
kız ne alakası var bakayım nickini 5 defa değişitrebilirisn site sana vermiş hakkı istersen değiştir yani ama kim olduğunu hatırlat bilelim ona söylenmiş olabiliriz ben sana değil zayıfolacama şaka yapıyordum sanada söylediğimiz şaka yollu takılmışızdır alınma sakın
evet aynen öyle sadece nickini değiştiren ben nickimi değiştirsin yazsa hiç sıkıntı çıkmaz böylece tüm kafa karışıklığı çözülür
neyse sıkıntı oratadan kalktıysa sıkıntı yok
bulmaca gibi oldu ya bu
aboooo ne yaptım ben yaaaa,
menümü de yazayım hemen
sabah:
2 yumurta
çok az peynir
2 küçük ceviz
öğle:
yoğurtlu bakla
1 çatal makarna
akşam
börülce olur
ama makarna da var nasıl yemiycem bilmiyorum
spor yok, ama 8000 adım olmuş sabahtan beri
su içemedim yoğunluktan
süpersin gizli aşkım
selam kızlar ay hapşurmaktan ekrana bakamadığımdan uğrayamıyorum fena şifayı kapmışım ben bir günde ne olduysa
ay neyse işte buralardayım ekranı görebilirsem
geçmiş olsun canım
bgün zayıfolacam yeni ismiyle sarayca ortada yok ne karıştırıyor dersiniz eşi bir kontrol et istersen
2kedi annesi naber nersein bakayım yarın survivor topiğnde buluşuyormuyuz
80 ler grubu bakalım bu hafat neler yapacaksınız bu arada gruplarınızı adı var durun ekleyeyim
gündüz baktım baktım kimse yoktu, akşamları ve haftasonu pek müsait olamıyorum, güccücük 2 bebişim var, telefonumda bozuldu zaten, pazartesi bomba gibi burada olurum inşallah
birlikmişiz grup değil neyse öğrenin birliğinizi birbirinize destek olun
gruplar birbiriyle yarışıyor aynı zamanda en son bireysel olarakta yarışıyoruz yani kıyasıya mücadele diyorum eşinize sahip çıkın derim
mavi birlik=
A
AklinYolu1
deadline
kırmızı birlik =
LaMeKaN369
Evelynn
eflatun birlik =
YaKaMoZz-z
Sarayca
yeşil birlik =
mahzen77
angelic2
pembe birlik =
musmutlumus
A
asra78
yakamozum eflatun bize çok yakıştı :)
burdayız ya kız
nesi varmış tanerin
biliyorum özlediğini neyse ben çok sevmiyorum onu ama seven sevebilir
bugün dışarlardaydım yine birde hastayım hapşura hapşura geziyorum napayım oraya gelmeye vaktim yoktu
ayy önceden bende izlerdim, şimdi televizyon nedir unuttum, bol bol niloya, pororo, kayu izliyoz
ayy bende cok hapsuruyorumm hastayım 2 gundur. Kime sorsam hasta zaten buaraa
geçmiş olsun kuzu
sanada geçmiş olsun kuzum
6 Mart
Kahvaltı
Domates
Peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 muz
Öğle
Haşlanmış tavuk
Biraz salata
Akşam
Döner(Ekmeğini yemedim sadece etini yedim)
Su: 3 litre
Spor: lesli 3 mile
süper canım
kırmızıyıda severim hani ayrıca diğer birliklere uyarı niteliğinde olsun birliğimiz ahey aheyyy
hadi bakalım başlasın duello o zaman