Bu Duellolar Konuşulur :)

selam kızlar ay hapşurmaktan ekrana bakamadığımdan uğrayamıyorum fena şifayı kapmışım ben bir günde ne olduysa ay neyse işte buralardayım ekranı görebilirsem

bgün zayıfolacam yeni ismiyle sarayca ortada yok ne karıştırıyor dersiniz eşi bir kontrol et istersen
2kedi annesi naber nersein bakayım yarın survivor topiğnde buluşuyormuyuz
80 ler grubu bakalım bu hafat neler yapacaksınız bu arada gruplarınızı adı var durun ekleyeyim

Aaa bak bu güzel olmuş.
LaMeKaN369 eşim kırmızı birlikmişiz biz

Tabiside turbişimi özledim valla
Ama ben bugunde ordayım kız tanerin dedikodusunu yapıyorduk
nesi varmış tanerin biliyorum özlediğini neyse ben çok sevmiyorum onu ama seven sevebilir bugün dışarlardaydım yine birde hastayım hapşura hapşura geziyorum napayım oraya gelmeye vaktim yoktu

nesi varmış tanerin biliyorum özlediğini neyse ben çok sevmiyorum onu ama seven sevebilir bugün dışarlardaydım yine birde hastayım hapşura hapşura geziyorum napayım oraya gelmeye vaktim yoktu

ayy bende cok hapsuruyorumm hastayım 2 gundur. Kime sorsam hasta zaten buaraa
geçmiş olsun kuzu

6 Mart

Kahvaltı
Domates
Peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 muz

Öğle
Haşlanmış tavuk
Biraz salata

Akşam
Döner(Ekmeğini yemedim sadece etini yedim)

Su: 3 litre
Spor: lesli 3 mile

selam kızlar ay hapşurmaktan ekrana bakamadığımdan uğrayamıyorum fena şifayı kapmışım ben bir günde ne olduysa ay neyse işte buralardayım ekranı görebilirsem
geçmiş olsun bende hastalanıyorum sanırım gözlerim akıyor ağlıyor gibi

geçmiş olsun bende hastalanıyorum sanırım gözlerim akıyor ağlıyor gibi
salgın varmış yine dikakt et heryerden kapmış olabilirsin bence şimdiden önlemini al limonlu çaylardan iç derim nane limon falan benimde öyleydi birden halsizlik falan çöktü ya üstüme

salgın varmış yine dikakt et heryerden kapmış olabilirsin bence şimdiden önlemini al limonlu çaylardan iç derim nane limon falan benimde öyleydi birden halsizlik falan çöktü ya üstüme

haftasonu allahtan dinlenirim rahat rahat sende dikkat et kendine

nick mi değiştin sen bakim
evet canım nasıl olmuş

sarayca ben sizi çıkartamadım.burda olupta nick mi değiştirdiniz?

canım ben zayifolacam, nick değiştirdim ama krize neden olmuşum, özür dilerim

Evet sanırım kendisi zayifolcam

evet tam kendisi

ama böyle karışıklk oluyor.herkes hangi hesabıyla gruba üye olduysa onunla yazsın.özelden farklı isimle mesaj yazanlar burda farklı nickler..gireyim bir bakayım tenefffüste dedim şaşırdım kaldım..

özür dilerim canım, bir daha olmaz

Heheh
Zaten hepi topu 10 kişilik bir grubuz ezberleyiveririz napalım

canımsın

kız sorun benim, sen değilsin

Kuzum ne alakası var? Senin nickin zaten aynı suanda. angelic2 senden değil Sarayca dan bahsediyordu sanırım.
evet evet aynen

Ben msj atmıştım da o yüzden üstüme alındım. Bugün bi iki ters tepki daha aldım tadım kaçtı açıkcası.:/

4 gibi akşam yemeğimi yedim
Bi kase patates yemeği
Biraz lahana turşusu
Veeee incecik bi dilim pasta
Şuan beyaz Çay içiyorum

incecik derken eşim

taam gitmiyorum. Canım sıkkındı patlamamı burda yaşadıığım iyi oldu sanırım=)

Bende yarın smothi ye başlıyorum 15 gunluk ne güzel bişi smothie=)

sonuçlarını yaz buraya canım, merak ettim bende

evet canım, @_SARAYCA zayıfolacam, eski nickine dönmüş, çok da iyi olmuş bence
sürekli nick değirse kafalar karışır ama bir kereye mahsus değişmesinde sıkıntı olmaz. bundan sonra o isimleriyle öğreniriz.

dur canım ya nereye, kimse gidemez öyle bu düellodan

şu smothie de ne ola ki?

yav ben yaşlanmışım aklım ermez böyle şeylere hiççç, çok karışık geldi bana uymaz :)[/QUOTE]

canımsın ya
smothie ile ilgili önceki sayfalarda link verdim, hatta mahzen bi bak dedim, ama boş ver ya, şimdilik sağlıklı beslenmemize devam edelim,

aboooo ne yaptım ben yaaaa,

süpersin gizli aşkım

geçmiş olsun canım

gündüz baktım baktım kimse yoktu, akşamları ve haftasonu pek müsait olamıyorum, güccücük 2 bebişim var, telefonumda bozuldu zaten, pazartesi bomba gibi burada olurum inşallah

yakamozum eflatun bize çok yakıştı :)

ben geldim kimse yok

burdayız ya kız

ayy önceden bende izlerdim, şimdi televizyon nedir unuttum, bol bol niloya, pororo, kayu izliyoz
ayy bende cok hapsuruyorumm hastayım 2 gundur. Kime sorsam hasta zaten buaraa
geçmiş olsun kuzu

sanada geçmiş olsun kuzum

6 Mart

Kahvaltı
Domates
Peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 muz

Öğle
Haşlanmış tavuk
Biraz salata

Akşam
Döner(Ekmeğini yemedim sadece etini yedim)

Su: 3 litre
Spor: lesli 3 mile

süper canım

kırmızıyıda severim hani ayrıca diğer birliklere uyarı niteliğinde olsun birliğimiz ahey aheyyy

hadi bakalım başlasın duello o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…