- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ocean Sıkma tatlım canını kal burda gitme bi yerlere
Nick değiştirmek senin kararındı çokta iyi olmuş
Nick değiştirmek senin kararındı çokta iyi olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taam gitmiyorum. Canım sıkkındı patlamamı burda yaşadıığım iyi oldu sanırım=)Boşver lütfen.
Nick değişme hakkı site tarafından verilmiş bir hak. Ki sen zaten suan kendi nickinlesin. Gidemezsin taammıııı
Kiz tatli sey uzme kendini ..ay kiyamam neye guluyon bakim sen ...taam gitmiyorum. Canım sıkkındı patlamamı burda yaşadıığım iyi oldu sanırım=)
Sabahki menun
Zeytin
Peynir
Salatalik
Domates
İki bardak turk cayi
Ara
Elma
Portakal
Bir kivi
Aksamida kapattim
Yarim tabak turlu
İki kasik pilav
Bol yesillik
Ayran . ....buarada oglen yemiyorum cunku cok gec kahvalti yapiyoruz
Bugun coookk gec kalktıgım için 1 öğün+atıstırma yaptım
Kahvaltı/öğle
2 yumurta
Peynir
Domates
Turp
Şekersiz çay
Atıştırma
Muz
4-5 badem
Kahve
Muzum cok kucuktu şu yerli muz denilenlerden normalin 3te1i.
akşam olmıcak mı ? yoğurt salata gibi bişey ye akşam. uzun süreli açlık durumunda bi sonraki öğün depolanır deniyor montiye göre=)
İyiyim iyiyim şimdi atarım geçti=)Kiz tatli sey uzme kendini ..ay kiyamam neye guluyon bakim sen ...
Bende yarın smothi ye başlıyorum 15 gunluk ne güzel bişi smothie=)Acıkınca yeşil çaylı salatalıklı maydonozlu vs smoothie yapçammm
Bende yarın smothi ye başlıyorum 15 gunluk ne güzel bişi smothie=)
ilk 5 gün 3 öğün smothie ve 2 atıstırmaİlk 5gün sadece smoothie mi içiliyor onda?
ilk 5 gün 3 öğün smothie ve 2 atıstırma
ama 2 atıstırmada cok az kalorılı bırsey olcak
ıkıncı 5 gun 2 ogun smothıe ve 1 hafif öğün
ucuncu 5 gundede aksam smothıe dıger ıkı ogun hafıf olacak sekılde.
smothie le kilo alanlar var önemli olmaz mı içeriğüi önemli tabiPeki smoothienin kalorisi önemlimi
dur canım ya nereye, kimse gidemez öyle bu düellodanAmma problem oldu ya.
Nick değişmedim o hesabı kapadım şirket mailiyle açmıştım mail değişmedi bir türlü aynı isimle hesap almak için eski hesabı 123 diye isimlendirdim. Kafanız hiç karışmasın ayrılıyorum aranızdan.
Keyifli yarışmalar size.
şu smothie de ne ola ki?Bende yarın smothi ye başlıyorum 15 gunluk ne güzel bişi smothie=)
yav ben yaşlanmışım aklım ermez böyle şeylere hiççç, çok karışık geldi bana uymaz :)ilk 5 gün 3 öğün smothie ve 2 atıstırma
ama 2 atıstırmada cok az kalorılı bırsey olcak
ıkıncı 5 gun 2 ogun smothıe ve 1 hafif öğün
ucuncu 5 gundede aksam smothıe dıger ıkı ogun hafıf olacak sekılde.
yok kız nickini hertürlü değiştirme hakkın var ama nickini değiştirince şaşırıyor insan bende dedim sarayca kim sonra buldum amaama böyle karışıklk oluyor.herkes hangi hesabıyla gruba üye olduysa onunla yazsın.özelden farklı isimle mesaj yazanlar burda farklı nickler..gireyim bir bakayım tenefffüste dedim şaşırdım kaldım..
Amma problem oldu ya.
Nick değişmedim o hesabı kapadım şirket mailiyle açmıştım mail değişmedi bir türlü aynı isimle hesap almak için eski hesabı 123 diye isimlendirdim. Kafanız hiç karışmasın ayrılıyorum aranızdan.
Keyifli yarışmalar size.
kız ne alakası var bakayım nickini 5 defa değişitrebilirisn site sana vermiş hakkı istersen değiştir yani ama kim olduğunu hatırlat bilelim ona söylenmiş olabiliriz ben sana değil zayıfolacama şaka yapıyordum sanada söylediğimiz şaka yollu takılmışızdır alınma sakınBen msj atmıştım da o yüzden üstüme alındım. Bugün bi iki ters tepki daha aldım tadım kaçtı açıkcası.:/
evet aynen öyle sadece nickini değiştiren ben nickimi değiştirsin yazsa hiç sıkıntı çıkmaz böylece tüm kafa karışıklığı çözülür neyse sıkıntı oratadan kalktıysa sıkıntı yok bulmaca gibi oldu ya buBoşver lütfen.
Nick değişme hakkı site tarafından verilmiş bir hak. Ki sen zaten suan kendi nickinlesin. Gidemezsin taammıııı