Bu Duellolar Konuşulur :)

hımmmm güçlü iradeli bir rakiple karşı karşıyayım, anlaşıldııı

canım en son 65.7 ile izine ayrıldım şimdi 68-69 kg arası gidip geliyorum :)

burada beraberce verecez kiloları,
Yakında dönceksin o zaman takımada :)

ocean nasılsın tatlım kendini tanıtırmısın evlimisin bekarmısın ..çocuk varmı neler yapıyorsun
Evli değilim ilişkim var , çalışıyorum. sen? var mı yoksa bebiş?

Günayyyssss
Aşırı hastayım bugunnn
Siz nasılsınız iyisiniz?
Burc muhabbeti dönmüş bende ikizlerim
Geçmiş olsun neyin var?
İkizler burcunun dengesizliği bide kararsızlığı bazen beni zorlasada seviiyorum ben ikizler olmayı=)

hımmmm güçlü iradeli bir rakiple karşı karşıyayım, anlaşıldııı

canım en son 65.7 ile izine ayrıldım şimdi 68-69 kg arası gidip geliyorum :)

burada beraberce verecez kiloları,
Aklini kullanirsan 66 ya cabuk inersin cunku o kilolar daha tam oturmamistir.

Günayyyssss
Aşırı hastayım bugunnn
Siz nasılsınız iyisiniz?
Burc muhabbeti dönmüş bende ikizlerim

Sorduk mu dermisim.

Guzel ikizlerle de anlasirim.

Gecmis olsun.

Aklini kullanirsan 66 ya cabuk inersin cunku o kilolar daha tam oturmamistir.

Sorduk mu dermisim.

Guzeller ikizlerle de anlasirim.

Gecmis olsun.

başladık ya canım işte diyete, daha ne yapayım :)

bak şimdi burçlarla hiç ilgilenmem de madem ilgileniyorsun, akrepler hakkında ne düşünüyorsun

bakalım verebilirsem dönebilirim, belki dönmem, o zaman ki psikolojime bağlı

kaç yaşındaydın canım?

Bir ikizler ikizler dengesiz dedi. Lafi parmagimdan aldin.

başladık ya canım işte diyete, daha ne yapayım :)

bak şimdi burçlarla hiç ilgilenmem de madem ilgileniyorsun, akrepler hakkında ne düşünüyorsun

Akrebi hic sorma bana. Baslarda iyi anlasirim sonra bir sey olur bana takarlar . O yuzden uzak durmaya calistigim bir burc. Bana takmadigin surece sorun yok .

83 .8 kiloyum hedifim 60 .. uyguladığım bir diyet şekli yok ..sloganım herşeyden yiyorum ama çok az yiyorum..
En sağlıklısı . Bende öyleydim daha doğrusu kendimi öle yapıyo sanıyordum yediklerimi hergün yazmaya başladım. Meğer ben herşeyden az az yiyormuşum ama herşeyde karbonhidratmış

Bir ikizler ikizler dengesiz dedi. Lafi parmagimdan aldin.

Akrebi hic sorma bana. Baslarda iyi anlasirim sonra bir sey olur bana takarlar . O yuzden uzak durmaya calistigim bir burc. Bana takmadigin surece sorun yok .

canım dün senin için kesin aslan bu dedim, :) önceleri burçları okurdum, az çok bilgim var,

takmam ya ne takacam sana, ama her hafta 1 kg dan fazla verirsen, ben veremezsem belki takarım, insanım sonuçta, akrebim, kıskancım, agresifim

Cok mu belli oluyor.
Ben moda girersem haftada bir kilodan fazla veririm ama takma bana.

Agresifim , komplexliyim.

83 .8 kiloyum hedifim 60 .. uyguladığım bir diyet şekli yok ..sloganım herşeyden yiyorum ama çok az yiyorum..

peki uyguladığın bir diyet şekli falan varmı cnm ..

canım bende kendi diyet listemi uyguluyorum, önceden karataya benzer bir diyet yapmaya çalışıyordum, bundan 2 sene önce 20 kg civarı vermişliğim var, sonra hamile kaldım geri aldım, bu ağustos gibi 84 civarı iken şimdi 68-69 larda takıldım kaldım :)

28 tatlım
Dön ya nasılsa hedefe çok var:)

aslında tam karar veremedim, orası çok iyi bir takım ve genelde dereceye giriyorlar, ben uzun zamandır 60 ların altına inmedim ve bu süreç çok uzun sürebilir, listeye katkım olmazsa üzülürüm, bu nedenle hala kararsızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…