- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
bak sen şu iş güzar jüpitere , kilo aldım cnm da benim bel fıtığı hareketsizlik, kortizon vs vs. onları suçluyordum. Oysa asıl suçlu jüpitermiş,
lucky sen bu konuda iyisin seneye hangi gezegen aslanda??? bir de Jüpiter şans getirir sanıyordum niye bize kilo getirmiş bu, adresler mi karışmış?
jüpiter bana napmış acaba ben bilemedim ki bilmiyorum ben onlarıSenin yukselen terazi mi. @beratti da terazi burcu bak. Iyi anlasiyorum onunla.
Jupiter bu sene aslandaydi. Kilo almis olman lazim. Ben de inat ettim kilo verdim. Temmuz da 75 kiloydum.
Jupiter her seyi buyuttugu icin kalcayi da buyutuyor. Genel yorum boyle ciddiyim.
hay allahım yaa, ele şans getir bize kilo, olacak iş mi yaa..Jupiter her seyi buyuttugu icin kalcayi da buyutuyor. Genel yorum boyle ciddiyim.
jüpiter bana napmış acaba ben bilemedim ki bilmiyorum ben onları
anladım bu sene hangi gezegende acaba
hay allahım yaa, ele şans getir bize kilo, olacak iş mi yaa..
neyse gitti artık değil mi, inşallah ben de veririm senin gibi bu fazlalıkları.
benim burçta hangi gezegen varki bak merak ettim neyse jupiter yokmuş en azındanBen cok inat ettim ama ekmegi, yagi, meyveyi bir ara tamamen biraktim .deadline biliyor.
Basak burcuna gececek .
benim burçta hangi gezegen varki bak merak ettim neyse jupiter yokmuş en azından
ya sorma benim bu yıl en kötü senemdi her açıdan, daha ne kadar bizde, belki son anda falan getirecektirYa cidden sans in s si yok bu sene . Biz aslan burcu degil miyiz.
ya sorma benim bu yıl en kötü senemdi her açıdan, daha ne kadar bizde, belki son anda falan getirecektir
kızlar sohbet çok güzel ama bana müsaade, herkese iyi geceler
iyi geceler kızlarrBen de cikiyorum bulasiklar beni bekler. Ne yedim ki, nerden cikiyor bu bulasiklar anlamadim.
Iyi geceler kizlar. Bol kilo vermeli gunler.
tt tanisiriz tatlim..buarada seksenlerede cok guldum alemsiniz kizlarHım olayı yanlış anlamışım ben
şimdi oldu.
asracım henüz tanışamadım yarın tanışır kaynaşırız. Başım ağrıyor erken çıkıyorum bu akşam.
Herkese iyi akşamlar =)
düzeltiyorum akrep burcu, çapkınlığıyla ünlüydü sanırım akrep
inşallah canım yaaa
bence de fazla kaynatmayın, okumakta zorlanıyorum ben de
hatta bekleme yapmayın, dağılın arkadaşlar dağılın. hadi herkes işine gücüne baksın, çocuğuna baksın, evliler eşiyle ilgilensin, öğrenciler ders çalışsın, öğretmenler derse hazırlansın vs. vs.
Ha bide erken yatın ki leptin çalışsın
7, 14, 21, 7 ve katları bilinçaltı kalıplarını kırmak için önemli şifreler diye biliyorum
hay allahım yaa, ele şans getir bize kilo, olacak iş mi yaa..
neyse gitti artık değil mi, inşallah ben de veririm senin gibi bu fazlalıkları.
61.7kilo kabul ederseniz gece geç geldim işten uyuyakalmışıö
61.7kilo kabul ederseniz gece geç geldim işten uyuyakalmışıö
Gunaydin arkadaslar,
Bir toplum mesaji verip cikicam.
Bu uc haftalik sureci iyi degerlendirin. Ben sahsim adina bildigim her konuda arkanizdayim. Burada yaptiginiz paylasimlar, burada bir ogrendiginiz bir kelime bile kilo vermenizde buyuk yer oynayabilir. 3 haftada 3 kilo vermenizde hic bir engel yok. Seksenlerden daha buyuk performans bekliyorum cunku yuzdeler konusacak.
Eee o zaman duellomuz baslasin.