-
- Konu Sahibi AklinYolu1
cnm carşamba günlerimi bildirim ..geçmişi henüz okuyamadım görev ve sorumluluklarımız nelerdirGunun diyet tipi;
Tatli krizleri yasayanlar, sivi ya da sutlu tatlilara gecin ama cikolatali tatli yemeyi birakin.
En sağlıklısı . Bende öyleydim daha doğrusu kendimi öle yapıyo sanıyordum yediklerimi hergün yazmaya başladım. Meğer ben herşeyden az az yiyormuşum ama herşeyde karbonhidratmış
cnm carşamba günlerimi bildirim ..geçmişi henüz okuyamadım görev ve sorumluluklarımız nelerdir
Cok mu belli oluyor.
Ben moda girersem haftada bir kilodan fazla veririm ama takma bana.
Agresifim , komplexliyim.
Eki Görüntüle 1441640
gerçekten dikkat ediyorum canım ben 7 kilo vrdim ben ..20 günde
Tebrik ederim bi haftada max kaç kilo verebilirim acaba hedef koyayım kendime.gerçekten dikkat ediyorum canım ben 7 kilo vrdim ben ..20 günde
canım bende kendi diyet listemi uyguluyorum, önceden karataya benzer bir diyet yapmaya çalışıyordum, bundan 2 sene önce 20 kg civarı vermişliğim var, sonra hamile kaldım geri aldım, bu ağustos gibi 84 civarı iken şimdi 68-69 larda takıldım kaldım :)
aslında tam karar veremedim, orası çok iyi bir takım ve genelde dereceye giriyorlar, ben uzun zamandır 60 ların altına inmedim ve bu süreç çok uzun sürebilir, listeye katkım olmazsa üzülürüm, bu nedenle hala kararsızım :)
Takım için yorum yapamam yeni katıldım. Ama takımın mantığı motivasyonu sağlamak. Sonuçta bir hafta çok iyi kilo verirken kilo vermemizin durduğu hafta da olacak . İnsan metabolizması bu. Demek istediğim katkı sana bana özel değil. Hepimiz aynıyız sonuçta.
Tabi gelmek istersin istemezsin buralar var amaç hedefe ulaşmak
evet kız ver gazıtamam canım, görüşürüz, bol kaçamak yap olur mu
evet ya senden tırsıyorum lucky kafaya koyunca yapıyorsunGunaydin.
Niye birinci olasin diye mi.
Bana islemez deadline a calis sen.
çok iradelidir ben söyleyimhımmmm güçlü iradeli bir rakiple karşı karşıyayım, anlaşıldııı
canım en son 65.7 ile izine ayrıldım şimdi 68-69 kg arası gidip geliyorum :)
burada beraberce verecez kiloları,
Gunun diyet tipi;
Tatli krizleri yasayanlar, sivi ya da sutlu tatlilara gecin ama cikolatali tatli yemeyi birakin.
canım dün senin için kesin aslan bu dedim, :) önceleri burçları okurdum, az çok bilgim var,
takmam ya ne takacam sana, ama her hafta 1 kg dan fazla verirsen, ben veremezsem belki takarım, insanım sonuçta, akrebim, kıskancım, agresifim
Cok mu belli oluyor.
Ben moda girersem haftada bir kilodan fazla veririm ama takma bana.
Agresifim , komplexliyim.
Eki Görüntüle 1441640
lucky sen beni öğrenmişsindir artık değil miGorev demisken haftanin birinci gorevi;
Herkes esinin zayiflama hikayesini, neden kilo aldigini, hedef kilosunu ogrensin. Bitince bana ya dadeadline arkadasa mesaj olarak gondersin. Ilk sayfaya koyucam.
Son gun; pazar gunu.
günaydın canım hoşgeldin,evet kız ver gazı
evet ya senden tırsıyorum lucky kafaya koyunca yapıyorsun
çok iradelidir ben söyleyim
hoşbulduk güle gülegünaydın canım hoşgeldin,
lucky sen beni öğrenmişsindir artık değil mineyse ben çıkıyorum bir uğradım fırsattan istifade akşam görüşürüz ayrıntılı
Ogrendim sayilir.
Ben de cikicam simdi fazla bile kaldim.
evet bende pek kaynaşamadım denk gelemedik sen kaynaş sonra bana yollabi tanışamadığım @2KediAnnesi kaldı sanırım
hoşbulduk güle güleçıkcam şimdi bira bakayım dedim şimdiden kaynatmaya başlamışsınız siz ama akşama sayfa çok olacak anlaşıldı
luckynin yaşını bende unutuyorum hep o gözümde hep minik ya ondan herhaldehadi çıkın artık, bu arada A AklinYolu1 sende tanıtsan kendini ne iyi olacak, yaşını merak ediyorum
evet bende pek kaynaşamadım denk gelemedik sen kaynaş sonra bana yolla