Bu Duellolar Konuşulur :)

En sağlıklısı . Bende öyleydim daha doğrusu kendimi öle yapıyo sanıyordum yediklerimi hergün yazmaya başladım. Meğer ben herşeyden az az yiyormuşum ama herşeyde karbonhidratmış

canım evet bende başlarda öyle yapıyordum, gruptakiler uyarınca anladım, şimdi biraz daha dikkat ediyorum :)

cnm carşamba günlerimi bildirim ..geçmişi henüz okuyamadım görev ve sorumluluklarımız nelerdir

kendisi burada değilse cevaplayayım :) çarşamba sabah aç karnına tartılıp, tartı fotosunu buraya saat 12 ye kadar yüklüyosun ve her gün menü bildirirsin :), hem konuşur kaynaşırız, sen her gün gel buraya

Takım için yorum yapamam yeni katıldım. Ama takımın mantığı motivasyonu sağlamak. Sonuçta bir hafta çok iyi kilo verirken kilo vermemizin durduğu hafta da olacak . İnsan metabolizması bu. Demek istediğim katkı sana bana özel değil. Hepimiz aynıyız sonuçta.
Tabi gelmek istersin istemezsin buralar var amaç hedefe ulaşmak

aynen canım, zaten orada yazışıyorum, sadece listeye girme konusunda kararsızım :)

tamam canım, görüşürüz, bol kaçamak yap olur mu
evet kız ver gazı
Gunaydin.

Niye birinci olasin diye mi.

Bana islemez deadline a calis sen.
evet ya senden tırsıyorum lucky kafaya koyunca yapıyorsun
hımmmm güçlü iradeli bir rakiple karşı karşıyayım, anlaşıldııı

canım en son 65.7 ile izine ayrıldım şimdi 68-69 kg arası gidip geliyorum :)

burada beraberce verecez kiloları,
çok iradelidir ben söyleyim

Gunun diyet tipi;

Tatli krizleri yasayanlar, sivi ya da sutlu tatlilara gecin ama cikolatali tatli yemeyi birakin.

Cok mu belli oluyor.
Ben moda girersem haftada bir kilodan fazla veririm ama takma bana.

Agresifim , komplexliyim.

Eki Görüntüle 1441640

Gorev demisken haftanin birinci gorevi;

Herkes esinin zayiflama hikayesini, neden kilo aldigini, hedef kilosunu ogrensin. Bitince bana ya da deadline arkadasa mesaj olarak gondersin. Ilk sayfaya koyucam.

Son gun; pazar gunu.
lucky sen beni öğrenmişsindir artık değil mi neyse ben çıkıyorum bir uğradım fırsattan istifade akşam görüşürüz ayrıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…