- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
neden ben bilmiyorum bak kaç aydır peşinde dolaştım bu konuyu hiç merak etmedimbirde neden 21 onuda anlamış değilim
ha haaaaEslesme ilk sayfada canim ama seksenler olarak takilabilirsiniz tabi.
valla özel bir formulum yok, kontrollü yiyip, hareketi artırmak benim stratejim hatta son derece de klasik :)Seksenler kilo verme konusunda hangi yolu deniyorsunuz. Bir anlatin bakalim.
bence haftanın ortası diyeHa birde bildirimler neden carsamba gunu bilen var mi? Hayatta hic bir sey tesaduf degildir. Benim acimdan hic
Meraksiz yikil karsimdan.
21 gun bilinc altimizda yeni aliskanliklar edinme suresi . Diyet icin ideal.
Carsamba gunu baslanilan diyet kalici olur cunku merkur gunu.
Yani ikisi bir arada.
ha haaaa
evet evet biz 80ler birlikte takılmalıyız bence de
valla özel bir formulum yok, kontrollü yiyip, hareketi artırmak benim stratejim hatta son derece de klasik :)
bence haftanın ortası diye
güzelmiş pazartesi başla bozarsın çarşamba başla kalıcı olsun sloganımız bu birde uğurlu rakamın 7 onuda biliyorum
unutmam bunları söyleseydin onuda unutmazdımNasil olduysa onu kapmissin 7 yi de anlatirim simdi .
unutmam bunları söyleseydin onuda unutmazdımçoğu şeyi unuttuğum doğrusdur ama
ben programın çarşambaları uygundur diye düşünüyordum daha masumane hayallerim vardı bununla ilgili 21 i de alışkanlık olarak düşünmüştümSormadin ki soyleyeyim. Arada aklima geliyor soyluyorum. Ozellikle sakladigimdan degil.
öylemiymiş iyiymiş bende öğrenmiş oldum bak7, 14, 21, 7 ve katları bilinçaltı kaplarının kırmak için önemli şifreler diye biliyorum
ben programın çarşambaları uygundur diye düşünüyordum daha masumane hayallerim vardı bununla ilgili 21 i de alışkanlık olarak düşünmüştüm
7, 14, 21, 7 ve katları bilinçaltı kalıplarını kırmak için önemli şifreler diye biliyorum
evet cnm karataycıyım da bağlantı kuramadım
burcum Aslan, senin dur tahmin edeyim koç yay veya aslan
burda koç olan benim bikereevet cnm karataycıyım da bağlantı kuramadım
burcum Aslan, senin dur tahmin edeyim koç yay veya aslan
burda koç olan benim bikereaslanmısın severim aslanları
benim yükselenimde terazi olur bu iş
hmm ne güzel, ateşler toplanmışız
evet evet ben de koçları severim, biz ateşler severiz birbirimiziburda koç olan benim bikereaslanmısın severim aslanları
benim yükselenimde terazi olur bu iş
hmm ne güzel, ateşler toplanmışız
evet evet ben de koçları severim, biz ateşler severiz birbirimizi