Bu Duellolar Konuşulur :)

neden ben bilmiyorum bak kaç aydır peşinde dolaştım bu konuyu hiç merak etmedim:KK70: birde neden 21 onuda anlamış değilim:KK70:

Meraksiz yikil karsimdan. :KK70:

21 gun bilinc altimizda yeni aliskanliklar edinme suresi . Diyet icin ideal.
:KK51:

Carsamba gunu baslanilan diyet kalici olur cunku merkur gunu. :21:

Yani ikisi bir arada. :KK8:

Eslesme ilk sayfada canim ama seksenler olarak takilabilirsiniz tabi. :KK8:
ha haaaa
evet evet biz 80ler birlikte takılmalıyız bence de
Seksenler kilo verme konusunda hangi yolu deniyorsunuz. Bir anlatin bakalim.
valla özel bir formulum yok, kontrollü yiyip, hareketi artırmak benim stratejim hatta son derece de klasik :)

Ha birde bildirimler neden carsamba gunu bilen var mi? Hayatta hic bir sey tesaduf degildir. Benim acimdan hic:KK8:
bence haftanın ortası diye :rolleyes::rolleyes:

Meraksiz yikil karsimdan. :KK70:

21 gun bilinc altimizda yeni aliskanliklar edinme suresi . Diyet icin ideal.
:KK51:

Carsamba gunu baslanilan diyet kalici olur cunku merkur gunu. :21:

Yani ikisi bir arada. :KK8:
:KK48::KK48: güzelmiş pazartesi başla bozarsın çarşamba başla kalıcı olsun sloganımız bu:KK70: birde uğurlu rakamın 7 onuda biliyorum:KK48:

ben programın çarşambaları uygundur diye düşünüyordum daha masumane hayallerim vardı bununla ilgili 21 i de alışkanlık olarak düşünmüştüm:KK66:

Hic hayal kurma sen. :KK70:

7, 14, 21, 7 ve katları bilinçaltı kalıplarını kırmak için önemli şifreler diye biliyorum

Sen Karataycisin dimi. Bak o konuda anlasiyoruz. Bir de burcunu alayim. :KK66:

evet cnm karataycıyım da bağlantı kuramadımo_O
burcum Aslan, senin dur tahmin edeyim koç yay veya aslan :rolleyes::rolleyes:

bak sen şu iş güzar jüpitere , kilo aldım cnm da benim bel fıtığı hareketsizlik, kortizon vs vs. onları suçluyordum. Oysa asıl suçlu jüpitermiş,:KK62:
lucky sen bu konuda iyisin seneye hangi gezegen aslanda??? bir de Jüpiter şans getirir sanıyordum niye bize kilo getirmiş bu, adresler mi karışmış?:rolleyes::rolleyes:
Bu arada tebrik ederim verdiklerin için maşallah:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X