Bu Duellolar Konuşulur :)

bak sen şu iş güzar jüpitere , kilo aldım cnm da benim bel fıtığı hareketsizlik, kortizon vs vs. onları suçluyordum. Oysa asıl suçlu jüpitermiş,:KK62:
lucky sen bu konuda iyisin seneye hangi gezegen aslanda??? bir de Jüpiter şans getirir sanıyordum niye bize kilo getirmiş bu, adresler mi karışmış?:rolleyes::rolleyes:

Jupiter her seyi buyuttugu icin kalcayi da buyutuyor. Genel yorum boyle ciddiyim. :KK70:

61.7kilo kabul ederseniz gece geç geldim işten uyuyakalmışıö

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 40
offff oku oku bitmedi

düzeltiyorum akrep burcu, çapkınlığıyla ünlüydü sanırım akrep:rolleyes:

inşallah canım yaaa

bence de fazla kaynatmayın, okumakta zorlanıyorum ben de:rolleyes::rolleyes:
hatta bekleme yapmayın, dağılın arkadaşlar dağılın. hadi herkes işine gücüne baksın, çocuğuna baksın, evliler eşiyle ilgilensin, öğrenciler ders çalışsın, öğretmenler derse hazırlansın vs. vs.
Ha bide erken yatın ki leptin çalışsın:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bende yengeç ne alaka dedim :)

7, 14, 21, 7 ve katları bilinçaltı kalıplarını kırmak için önemli şifreler diye biliyorum

Allah Allah neler öğreneceğim daha :)

hay allahım yaa, ele şans getir bize kilo, olacak iş mi yaa..:KK75::KK75::KK75:
neyse gitti artık değil mi, inşallah ben de veririm senin gibi bu fazlalıkları.

:KK70::KK70::KK70:çok güldüm canım , dur bekle daha yıl bitmedi

61.7kilo kabul ederseniz gece geç geldim işten uyuyakalmışıö

bence mahsuru yok, arkadaşlar bi gelsin konuşuruz.

Gunaydin arkadaslar, :cool:

Bir toplum mesaji verip cikicam.:KK53:

Bu uc haftalik sureci iyi degerlendirin. Ben sahsim adina bildigim her konuda arkanizdayim. Burada yaptiginiz paylasimlar, burada bir ogrendiginiz bir kelime bile kilo vermenizde buyuk yer oynayabilir. 3 haftada 3 kilo vermenize hic bir engel yok. Seksenlerden daha buyuk performans bekliyorum cunku yuzdeler konusacak. :KK51:

Eee o zaman duellomuz baslasin. :KK73:

Son düzenleme:
hu hu kızlar nerdesinizzzzz, eşim yakamoz:KK68:, mahzen:KK37:,deadline, lamekan ve henüz tanışamadığım diğer arkadaşlar,:KK3::KK69:

Gunaydin arkadaslar, :cool:

Bir toplum mesaji verip cikicam.:KK53:

Bu uc haftalik sureci iyi degerlendirin. Ben sahsim adina bildigim her konuda arkanizdayim. Burada yaptiginiz paylasimlar, burada bir ogrendiginiz bir kelime bile kilo vermenizde buyuk yer oynayabilir. 3 haftada 3 kilo vermenizde hic bir engel yok. Seksenlerden daha buyuk performans bekliyorum cunku yuzdeler konusacak. :KK51:

Eee o zaman duellomuz baslasin. :KK73:

başladı bile canım :KK19:

X