- Konu Sahibi AklinYolu1
Eve tatli almayacaksin. Kenarda dursun azar azar yerim demeyeceksin. Yavas yavas gidecek o tatli istegin.
Is cikardin bana ilk sayfadan degistirdim nickini.
Affet beni
Direniyorum tüm gücümle tatlısız yaşamaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve tatli almayacaksin. Kenarda dursun azar azar yerim demeyeceksin. Yavas yavas gidecek o tatli istegin.
Is cikardin bana ilk sayfadan degistirdim nickini.
evliyim 28 yaşındayım 4 yaşında tatlı bir kızım var .sen evlimisin cnmgünaydın canım, dün tanışamadık,
evliyim 28 yaşındayım 4 yaşında tatlı bir kızım var .sen evlimisin cnm
Yakında dönceksin o zaman takımada :)hımmmm güçlü iradeli bir rakiple karşı karşıyayım, anlaşıldııı
canım en son 65.7 ile izine ayrıldım şimdi 68-69 kg arası gidip geliyorum :)
burada beraberce verecez kiloları,
Evli değilim ilişkim var , çalışıyorum. sen? var mı yoksa bebiş?ocean nasılsın tatlım kendini tanıtırmısın evlimisin bekarmısın ..çocuk varmı neler yapıyorsun
Geçmiş olsun neyin var?Günayyyssss
Aşırı hastayım bugunnn
Siz nasılsınız iyisiniz?
Burc muhabbeti dönmüş bende ikizlerim
Aklini kullanirsan 66 ya cabuk inersin cunku o kilolar daha tam oturmamistir.hımmmm güçlü iradeli bir rakiple karşı karşıyayım, anlaşıldııı
canım en son 65.7 ile izine ayrıldım şimdi 68-69 kg arası gidip geliyorum :)
burada beraberce verecez kiloları,
Günayyyssss
Aşırı hastayım bugunnn
Siz nasılsınız iyisiniz?
Burc muhabbeti dönmüş bende ikizlerim
oy maşallah.evliyim 28 yaşındayım 4 yaşında tatlı bir kızım var .sen evlimisin cnm
hedefin kac kg cnmevet canım evliyim 2 çocuğum var 34 yaşındayım :)
Aklini kullanirsan 66 ya cabuk inersin cunku o kilolar daha tam oturmamistir.
Sorduk mu dermisim.
Guzeller ikizlerle de anlasirim.
Gecmis olsun.
hedefin kac kg cnm
Yakında dönceksin o zaman takımada :)
Evli değilim ilişkim var , çalışıyorum. sen? var mı yoksa bebiş?
Geçmiş olsun neyin var?
İkizler burcunun dengesizliği bide kararsızlığı bazen beni zorlasada seviiyorum ben ikizler olmayı=)
Yakında dönceksin o zaman takımada :)
Evli değilim ilişkim var , çalışıyorum. sen? var mı yoksa bebiş?
Geçmiş olsun neyin var?
İkizler burcunun dengesizliği bide kararsızlığı bazen beni zorlasada seviiyorum ben ikizler olmayı=)
başladık ya canım işte diyete, daha ne yapayım :)
bak şimdi burçlarla hiç ilgilenmem de madem ilgileniyorsun, akrepler hakkında ne düşünüyorsun
83 .8 kiloyum hedifim 60 .. uyguladığım bir diyet şekli yok ..sloganım herşeyden yiyorum ama çok az yiyorum..oy maşallah.
Kaç kiloydun asracım .Hangi diyeti uyguluyorsun?
28 tatlımbakalım verebilirsem dönebilirim, belki dönmem, o zaman ki psikolojime bağlı
kaç yaşındaydın canım?
peki uyguladığın bir diyet şekli falan varmı cnm ..hedefim biraz bu yaşa göre uçuk 55 kg
En sağlıklısı . Bende öyleydim daha doğrusu kendimi öle yapıyo sanıyordum yediklerimi hergün yazmaya başladım. Meğer ben herşeyden az az yiyormuşum ama herşeyde karbonhidratmış83 .8 kiloyum hedifim 60 .. uyguladığım bir diyet şekli yok ..sloganım herşeyden yiyorum ama çok az yiyorum..
Bir ikizler ikizler dengesiz dedi. Lafi parmagimdan aldin.
Akrebi hic sorma bana. Baslarda iyi anlasirim sonra bir sey olur bana takarlar . O yuzden uzak durmaya calistigim bir burc. Bana takmadigin surece sorun yok .
gerçekten dikkat ediyorum canım ben 7 kilo vrdim ben ..20 gündeEn sağlıklısı . Bende öyleydim daha doğrusu kendimi öle yapıyo sanıyordum yediklerimi hergün yazmaya başladım. Meğer ben herşeyden az az yiyormuşum ama herşeyde karbonhidratmış
canım dün senin için kesin aslan bu dedim, :) önceleri burçları okurdum, az çok bilgim var,
takmam ya ne takacam sana, ama her hafta 1 kg dan fazla verirsen, ben veremezsem belki takarım, insanım sonuçta, akrebim, kıskancım, agresifim
83 .8 kiloyum hedifim 60 .. uyguladığım bir diyet şekli yok ..sloganım herşeyden yiyorum ama çok az yiyorum..
peki uyguladığın bir diyet şekli falan varmı cnm ..
28 tatlım
Dön ya nasılsa hedefe çok var:)