Bu Duellolar Konuşulur :)

Iyi aksamlar. :KK51:

Aslinda o senin takim arkadasin rakibin olan biziz. Ona extra destek olacaksin o da sana. :KK19:

Hım olayı yanlış anlamışım ben:KK70:
şimdi oldu.
asracım henüz tanışamadım yarın tanışır kaynaşırız. Başım ağrıyor erken çıkıyorum bu akşam.
Herkese iyi akşamlar =)

evet şu an onu deniyorum:KK52:

U donusu. :KK70:

Hım olayı yanlış anlamışım ben:KK70:
şimdi oldu.
asracım henüz tanışamadım yarın tanışır kaynaşırız. Başım ağrıyor erken çıkıyorum bu akşam.
Herkese iyi akşamlar =)

Duello deyince karisiyor ama duello aslinda bize karsi . Beraber kilo vermeye calisirsiniz. Onun senin dilinden anlar , sen onun. :KK19:

Iyi geceler. :KK66:

Uff kızlar yaa, ne kaynamış gene burası oku oku bitmedi:63:
Can yoldaşım , kader arkadaşım :KK74:
öhö öhö, biz de varız burda:-)
Mahzencim sen karatay diyeti yapıyorsun sanırım.ben diyetisyen listemi uygulayacağım.ve haftaya çarşambaya kadar en az 2 kg vericem diyorum..haydiii çek kılıcınıııı sen kaç verirsin:rolleyes:
Evet cnm, karatay vari yapıyorum, bazen esnettigim de oluyor ama özünde karatay yaparım. Ben cok iddialı değilim sanki en fazla 1.5 kg :KK39:

bizden biri daha gelmiş, hoşgelmis

sende herkesi istiyosun ama mahzenide iste tam olsun:KK70:
arkadas yengeç burcu, çapkınlık diz boyu da benim de gönlüm yok degil hani cnm :KK74:
Senin kilona yakin benim cnm ..:))
Evet cnm hatta nerdeyse aynı, ac tartilirsan. Boyun kac cnm, yaş onlar da yakin mi ki
Mahzen arkadas ile daha yakin nerdeyse ayni neden onun eslesmedim ..
cnm daha önce angelik arkadaş geldi onla eşlestik ama seni de alabilirim dermisimmm, şaka bi yana biz 80 üstü birlikte takiliriz ki ocean ve angelik sen ben:KK4:

arkadas yengeç burcu, çapkınlık diz boyu da benim de gönlüm yok degil hani cnm :KK74:
düzeltiyorum akrep burcu, çapkınlığıyla ünlüydü sanırım akrep:rolleyes:
80 ler hemencik kurtulalım 80lerden :KK70:
inşallah canım yaaa
herkes herşey yolunda galiba herkes hazır yarın görüşürüz akşam gelcem ben fazla kaynatmayın:KK70::KK70:
bence de fazla kaynatmayın, okumakta zorlanıyorum ben de:rolleyes::rolleyes:
hatta bekleme yapmayın, dağılın arkadaşlar dağılın. hadi herkes işine gücüne baksın, çocuğuna baksın, evliler eşiyle ilgilensin, öğrenciler ders çalışsın, öğretmenler derse hazırlansın vs. vs.
Ha bide erken yatın ki leptin çalışsın:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Uff kızlar yaa, ne kaynamış gene burası oku oku bitmedi:63:

öhö öhö, biz de varız burda:-)

Evet cnm, karatay vari yapıyorum, bazen esnettigim de oluyor ama özünde karatay yaparım. Ben cok iddialı değilim sanki en fazla 1.5 kg :KK39:

bizden biri daha gelmiş, hoşgelmis

Evet cnm hatta nerdeyse aynı, ac tartilirsan. Boyun kac cnm, yaş onlar da yakin mi ki

cnm daha önce angelik arkadaş geldi onla eşlestik ama seni de alabilirim dermisimmm, şaka bi yana biz 80 üstü birlikte takiliriz ki ocean ve angelik sen ben:KK4:

Eslesme ilk sayfada canim ama seksenler olarak takilabilirsiniz tabi. :KK8:

herkes herşey yolunda galiba herkes hazır yarın görüşürüz akşam gelcem ben fazla kaynatmayın:KK70::KK70:

Kaynatan kaynatsin canim kiskanma. :KK70:

X