- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- Konu Sahibi AklinYolu1
yok kaçırmadın canım aynen öyleİyi akşamlar kızlar
Eşleşmelr belli oldu sanırım
asra rakipmişiz heralde başka msj kaçırmadıysam eğer=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kaçırmadın canım aynen öyleİyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar kızlar
dolunay geçiyor bak olabilir aslında haftaya eksilmiş olucam söz ne kadar bilemem de fazlada olabilir niye olmasın
aradayım zaten şu an yapmıyorum azalttım fazla spor artı çıkardı beniSenin tarti bozukmus haftaya 59 gelirmissin. Ne guzel olur. Yerinde biraz spora ara verirdim deadline.
aradayım zaten şu an yapmıyorum azalttım fazla spor artı çıkardı beni
evet şu an onu deniyorumKilo veremiyorsan bir sure tam tersini yapacaksin.
Iyi aksamlar.
Aslinda o senin takim arkadasin rakibin olan biziz. Ona extra destek olacaksin o da sana.
evet şu an onu deniyorum
Hım olayı yanlış anlamışım ben
şimdi oldu.
asracım henüz tanışamadım yarın tanışır kaynaşırız. Başım ağrıyor erken çıkıyorum bu akşam.
Herkese iyi akşamlar =)
hep destek tam destek lucky
öhö öhö, biz de varız burdaCan yoldaşım , kader arkadaşım
Evet cnm, karatay vari yapıyorum, bazen esnettigim de oluyor ama özünde karatay yaparım. Ben cok iddialı değilim sanki en fazla 1.5 kgMahzencim sen karatay diyeti yapıyorsun sanırım.ben diyetisyen listemi uygulayacağım.ve haftaya çarşambaya kadar en az 2 kg vericem diyorum..haydiii çek kılıcınıııı sen kaç verirsin
bizden biri daha gelmiş, hoşgelmis
arkadas yengeç burcu, çapkınlık diz boyu da benim de gönlüm yok degil hani cnmsende herkesi istiyosun ama mahzenide iste tam olsun
Evet cnm hatta nerdeyse aynı, ac tartilirsan. Boyun kac cnm, yaş onlar da yakin mi kiSenin kilona yakin benim cnm ..:))
cnm daha önce angelik arkadaş geldi onla eşlestik ama seni de alabilirim dermisimmm, şaka bi yana biz 80 üstü birlikte takiliriz ki ocean ve angelik sen benMahzen arkadas ile daha yakin nerdeyse ayni neden onun eslesmedim ..
düzeltiyorum akrep burcu, çapkınlığıyla ünlüydü sanırım akreparkadas yengeç burcu, çapkınlık diz boyu da benim de gönlüm yok degil hani cnm
inşallah canım yaaa80 ler hemencik kurtulalım 80lerden
bence de fazla kaynatmayın, okumakta zorlanıyorum ben deherkes herşey yolunda galiba herkes hazır yarın görüşürüz akşam gelcem ben fazla kaynatmayın
Uff kızlar yaa, ne kaynamış gene burası oku oku bitmedi
öhö öhö, biz de varız burda
Evet cnm, karatay vari yapıyorum, bazen esnettigim de oluyor ama özünde karatay yaparım. Ben cok iddialı değilim sanki en fazla 1.5 kg
bizden biri daha gelmiş, hoşgelmis
arkadas yengeç burcu, çapkınlık diz boyu da benim de gönlüm yok degil hani cnm
Evet cnm hatta nerdeyse aynı, ac tartilirsan. Boyun kac cnm, yaş onlar da yakin mi ki
cnm daha önce angelik arkadaş geldi onla eşlestik ama seni de alabilirim dermisimmm, şaka bi yana biz 80 üstü birlikte takiliriz ki ocean ve angelik sen ben
herkes herşey yolunda galiba herkes hazır yarın görüşürüz akşam gelcem ben fazla kaynatmayın
olmaz kıskanırım az öz konuşulsunEslesme ilk sayfada canim ama seksenler olarak takilabilirsiniz tabi.
Kaynatan kaynatsin canim kiskanma.
olmaz kıskanırım az öz konuşulsun
neden ben bilmiyorum bak kaç aydır peşinde dolaştım bu konuyu hiç merak etmedim birde neden 21 onuda anlamış değilimHa birde bildirimler neden carsamba gunu bilen var mi? Hayatta hic bir sey tesaduf degildir. Benim acimdan hic