- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.601
evet badem süt benide tok tutuyor ya yada yumurta süt mükemmel ikililertabiki beceriklisin sen
aa niye gelmiyormuşsun bakayım lucky koş pes eden biri var burda ben fırtına öncesi sessizlik diye düşünmüştüm bu halini yanılıyormuyum yoksa
Gelme kiz gelme. Iki gundur yediklerimi eritemedim bugun.Yarin sabah okula gidicem aksama kadar gelmem. Nerden baksan 100 gram veririm belkim.
Yarin alisveris yapmam lazim benim. Yumurtayi da cumartesi alicam. Kac cumartesi gecti ben hala alamadim.
Yorgunum ya yeni geldim okuldan . Pizza ismarlayacaktim onu bile arayacak halim yoktu.
Konserve balik yedim.
kızlarr slm bennn geldimmm :) ve hafta birincisi olmaya geldimm :)
niye mi çünkü sonuç çok kötü... tek sebebi yediğim aşureler
çok üzgünüm kızlar resmini atamayack kadar üzgünüm
ama telafi edeceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yürürşlerimi artırdım
hftasonu misafirim var yani koşturcam bol bol
bu dmek oluyorki aynen geri verilecek inşallah tabi
gelmeyişimin bir kaçışı yok malesef
yüze vurdu ifadesi tartı beni çok üzdü bitanesi
Resim yükle ki bilelim kilonu haftaya yarışmaya nasıl katılcaksin o zamankalk kız yükle fotoyu kızmak yok soz
beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum bana yetişmişsin amasevgili diyetcanlar
bu bendeki diyet değil bu bendeki bir başka hal
sabah tartıda gördüğüm rakam 62.4 idi
inanın bende şok oldum yedim yedim aşureleri fıstıkçrezleri az bile bana
tamam lucky ama şu mısırı bırakmasanda azalt canım yeter yani şişiriyor birde mısır vucuduKızlar acil çıkmam gerekti.randevum varmış haberim yok aradiklarında fırladım. Sonrada okula ugramam gerek.aksama ancak yükleyebilirim resmi.cok fazla bir fark yoktu.acilen mısıri bırakmam gerek.
ben yükledimYa hep ya hiç dl :) Mısır yemem bi süre latte gibi azaltamiyorum.kitap alıp eve gidicem. Herkes geceye kadar yüklesin resmini. Bu haftadan ders alalım. Üzülmek yok. Devam.
ben yükledimtamam sende benim gibisin anlıyorum seni bende öyle yarım sevmem bişeyi yersem dibine kadar yerim
diyet kitabının adıne luckyCanım çikolata çekti çikolatalı süt aldım yemisim diyetini bundan sonra böyle:). Daha eve gidemedim sürünuyorum dışarıda :)
Bi de diyet kitabi aldım sütle iyi gider:)
akşam tartıldıysan normal ama ya çok çıkarsın tabi bende şimdi tartılsam 1 kg net fazla çıkıyorum60.7 kg. Giden yok gelen var,aksama anca boyle oldu. Bir daha ilk isim sabah yuklemek.
deadline gormemisim cok iyi 400 gram vermissin.
hangi eski sistem pazar gününü dönüdrelim mi diyorsun lucky siz çoğunluk ne derseniz kabulum ama ben böylede iyiyimArkadaslar eski sisteme donelim mi.Dagildik ve yayildik gibi gorunuyor. Forever07 ozellikle sen ve ben.
diyet kitabının adıne lucky
akşam tartıldıysan normal ama ya çok çıkarsın tabi bende şimdi tartılsam 1 kg net fazla çıkıyorum
hangi eski sistem pazar gününü dönüdrelim mi diyorsun lucky siz çoğunluk ne derseniz kabulum ama ben böylede iyiyim
iyi bakalım oku belki çok güzel bilgiler vardır uygularsın işe yarasında istersen hedefe ulaşıp giderken söyle bizeYabanci bir diyet kitabi adini soylesem ne.
Bir tek ben kilo vericem iste.
Sabahta cok farkli degildi.
iyi bakalım oku belki çok güzel bilgiler vardır uygularsın işe yarasında istersen hedefe ulaşıp giderken söyle bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?