Bu Duellolar Konuşulur :)

niye mi çünkü sonuç çok kötü... tek sebebi yediğim aşureler
çok üzgünüm kızlar resmini atamayack kadar üzgünüm
ama telafi edeceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yürürşlerimi artırdım
hftasonu misafirim var yani koşturcam bol bol
bu dmek oluyorki aynen geri verilecek inşallah tabi

gelmeyişimin bir kaçışı yok malesef
yüze vurdu ifadesi tartı beni çok üzdü bitanesi

Resim yükle ki bilelim kilonu haftaya yarışmaya nasıl katılcaksin o zaman kalk kız yükle fotoyu kızmak yok soz

Normalde daha düşüktü ama dün inanılmaz tansiyonm düştü halada öle başm dönüyo annemler yedirdi açlıktandır falan diye ama değil doktora gidicem ama bu hafta sanırsamm benim he A AklinYolu1 Forever07

Eklentiler

• image.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar acil çıkmam gerekti.randevum varmış haberim yok aradiklarında fırladım. Sonrada okula ugramam gerek.aksama ancak yükleyebilirim resmi.cok fazla bir fark yoktu.acilen mısıri bırakmam gerek.

sevgili diyetcanlar
bu bendeki diyet değil bu bendeki bir başka hal
sabah tartıda gördüğüm rakam 62.4 idi
inanın bende şok oldum yedim yedim aşureleri fıstıkçrezleri az bile bana

sevgili diyetcanlar
bu bendeki diyet değil bu bendeki bir başka hal
sabah tartıda gördüğüm rakam 62.4 idi
inanın bende şok oldum yedim yedim aşureleri fıstıkçrezleri az bile bana
beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum bana yetişmişsin ama haftaya verirsin merak etme sonradan gelen kolay gidiyor

Kızlar acil çıkmam gerekti.randevum varmış haberim yok aradiklarında fırladım. Sonrada okula ugramam gerek.aksama ancak yükleyebilirim resmi.cok fazla bir fark yoktu.acilen mısıri bırakmam gerek.
tamam lucky ama şu mısırı bırakmasanda azalt canım yeter yani şişiriyor birde mısır vucudu

lucky nasıl gidiyor buralarda mısın nasılsın ben çamaşırları attım makineye spor yapcam ama 1 saat önce yemek yedim daha azcık daha bekleyimde spor yapayım bu ralar taktım spora ama hafta içi spor aypıp haftasonu tatil yapcam öyle planladım bakalım neler olacak

Ya hep ya hiç dl :) Mısır yemem bi süre latte gibi azaltamiyorum .kitap alıp eve gidicem. Herkes geceye kadar yüklesin resmini. Bu haftadan ders alalım. Üzülmek yok. Devam.

Ya hep ya hiç dl :) Mısır yemem bi süre latte gibi azaltamiyorum .kitap alıp eve gidicem. Herkes geceye kadar yüklesin resmini. Bu haftadan ders alalım. Üzülmek yok. Devam.
ben yükledim tamam sende benim gibisin anlıyorum seni bende öyle yarım sevmem bişeyi yersem dibine kadar yerim

ben yükledim tamam sende benim gibisin anlıyorum seni bende öyle yarım sevmem bişeyi yersem dibine kadar yerim

Canım çikolata çekti çikolatalı süt aldım yemisim diyetini bundan sonra böyle:). Daha eve gidemedim sürünuyorum dışarıda :)
Bi de diyet kitabi aldım sütle iyi gider:)

60.7 kg. Giden yok gelen var, aksama anca boyle oldu. Bir daha ilk isim sabah yuklemek.

deadline gormemisim cok iyi 400 gram vermissin.

Eklentiler

• Photo0144.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 28
Canım çikolata çekti çikolatalı süt aldım yemisim diyetini bundan sonra böyle:). Daha eve gidemedim sürünuyorum dışarıda :)
Bi de diyet kitabi aldım sütle iyi gider:)
diyet kitabının adıne lucky

60.7 kg. Giden yok gelen var, aksama anca boyle oldu. Bir daha ilk isim sabah yuklemek.

deadline gormemisim cok iyi 400 gram vermissin.
akşam tartıldıysan normal ama ya çok çıkarsın tabi bende şimdi tartılsam 1 kg net fazla çıkıyorum
Arkadaslar eski sisteme donelim mi. Dagildik ve yayildik gibi gorunuyor. Forever07 ozellikle sen ve ben.
hangi eski sistem pazar gününü dönüdrelim mi diyorsun lucky siz çoğunluk ne derseniz kabulum ama ben böylede iyiyim

Yabanci bir diyet kitabi adini soylesem ne.

Bir tek ben kilo vericem iste.

Sabahta cok farkli degildi.

iyi bakalım oku belki çok güzel bilgiler vardır uygularsın işe yarasında istersen hedefe ulaşıp giderken söyle bize

Once a week diets mis. Haftada bir diyet. Pazartesi diyetleri :)

Bugun uykusuzdum yine. Surunmemle ve yolu uzatmamla sonuclandi. Ne aldigimdan emin degilim.

Okurum ise yarayan bir sey varsa paylasirim beni biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…