Bu Duellolar Konuşulur :)

becerikli olma yolunda başarılı adımlar bunlar lucky ay sana kızamam ben zaten çok sevimlisin gözümde

Ben her konuda becerikliyim canim sen kendine bak.

Sabah sut ve badem yedigimde daha az acikiyorum bunu farkettim. Corba gibi seyler beni aciktiriyor.

Badem almadiysan mutlaka al.

kızlar merhaba nasılsınız
bakıyorum da beni hiç özlememişsinz
şimdi siz beni özlememşsnz ya ben yarın gelmiyim o zaman olur dimi

Ben her konuda becerikliyim canim sen kendine bak.

Sabah sut ve badem yedigimde daha az acikiyorum bunu farkettim. Corba gibi seyler beni aciktiriyor.

Badem almadiysan mutlaka al.
evet badem süt benide tok tutuyor ya yada yumurta süt mükemmel ikililer tabiki beceriklisin sen
aa niye gelmiyormuşsun bakayım lucky koş pes eden biri var burda ben fırtına öncesi sessizlik diye düşünmüştüm bu halini yanılıyormuyum yoksa

Gelme kiz gelme. Iki gundur yediklerimi eritemedim bugun. Yarin sabah okula gidicem aksama kadar gelmem. Nerden baksan 100 gram veririm belkim.

Yarin alisveris yapmam lazim benim. Yumurtayi da cumartesi alicam. Kac cumartesi gecti ben hala alamadim.

Yorgunum ya yeni geldim okuldan . Pizza ismarlayacaktim onu bile arayacak halim yoktu.

Konserve balik yedim.

balık daha sağlıklı bence iyi olmuş bende çok yoruluyorum bugünlerde eve geldi uyumusum kalktım çok acıkmışım ne bulursam yedim neyse sonra kalkıp spor yaptım şimdi uyumaya gidiyorum tekrar manyakmıyım neyim

Konserve kizim neresi saglikli gerci corba ve patlamis misir var daha aksam kapamadim.

Uykudan kalkip yemek yeyip, spor yapiyorsun ha . Ders calisirim ama spor yapmam.

Spor merkezine bu ay para vermeye basladim. Gidicem insallah ben de.

Konserve kizim neresi saglikli gerci corba ve patlamis misir var daha aksam kapamadim.

Uykudan kalkip yemek yeyip, spor yapiyorsun ha . Ders calisirim ama spor yapmam.

Spor merkezine bu ay para vermeye basladim. Gidicem insallah ben de.
çok çalışkanım bilirsin uyu uyan spor yap kız olsun pizza hamurundan iyi bence balık sonuçta ama şu patlmaış mısırı azaltsan süper olacak ya hadi kaçtım ben yarıngörüşürüz umarım artık tartıda düşme görürüm bu tartılar beni sevmiyor ya

Birak biraz karnim doysun.

Spor konusunda sana ozeniyorum . Useniyorum senin gibi degilim.

Patlamis misir cok fena ya. Agzimi surmek istemiyorum artik. Onu yemeseydim simdiye bir kilo vermistim. Bir porsiyon tamam da 4-5 6-ya cikiyor.
Dur bakalim latte den sonra onu da birakabilecek miyim.

Lucky nin patlamis misirla imtihani sinemalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…