- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.581
Ben 48 kilo iken de ulasamadim ona. Kilo alayim ulasirim dedim cikk olmadi. O yuzden diyete basladim.
Ben temiz Seda Sayan a cikicam.
olmayınca olmuyor dimek zorlamamk lazım bir kaç yıl sonra en populer programda buluşuruz belki
Oraya gidersem 50 kilo olarak giderim. Totem yaptim.
50 mi neden ki 50 özel bir kilo mu lucky
olabilir latte bana seni sana da beni hatırlatıyorDuz hesap dediydim.50 olamam da o yuzden. 55 olayim yeter bana.
Simdi ilk lattemi iciyordum. Tam sen gelmistin aklima.
Latte ile aranizda bir iliski mi var aceba :))
olabilir latte bana seni sana da beni hatırlatıyorD tamam ben 58 e yeter diyorum kendim için
sen baya yaklaştın amaBir gun biz de 58 olacagiz uzulme. Cok ama cok yaklastik.
sen baya yaklaştın amabu arada senin profilindeki kız çok tatlı kim o
Yaklasiyorum sonra kafam bozuluyor yiyorum.Dun cok kacirdim mesela ama bugun iyiyim.
Kuzenim dermisim.Evet cok sekerdir gulumsemesi. O yuzden koydum. Kristin Kreuk. Dun sevde_ de sordu.
çok abrtmazsan sıkıntı olmaz bakınca seni hayal ediyorum sinirlenemiyorum sana gerekse bile
Normalde de sinirlenemezsin yakarim.
Dun yogurt yapmistim cok guzel tutmus.
becerikli olma yolunda başarılı adımlar bunlar lucky ay sana kızamam ben zaten çok sevimlisin gözümde
evet badem süt benide tok tutuyor ya yada yumurta süt mükemmel ikililerBen her konuda becerikliyim canim sen kendine bak.
Sabah sut ve badem yedigimde daha az acikiyorum bunu farkettim. Corba gibi seyler beni aciktiriyor.
Badem almadiysan mutlaka al.
aa niye gelmiyormuşsun bakayım lucky koş pes eden biri var burda ben fırtına öncesi sessizlik diye düşünmüştüm bu halini yanılıyormuyum yoksakızlar merhaba nasılsınız
bakıyorum da beni hiç özlememişsinz
şimdi siz beni özlememşsnz ya ben yarın gelmiyim o zaman olur dimi
kızlar merhaba nasılsınız
bakıyorum da beni hiç özlememişsinz
şimdi siz beni özlememşsnz ya ben yarın gelmiyim o zaman olur dimi
evet badem süt benide tok tutuyor ya yada yumurta süt mükemmel ikililertabiki beceriklisin sen
aa niye gelmiyormuşsun bakayım lucky koş pes eden biri var burda ben fırtına öncesi sessizlik diye düşünmüştüm bu halini yanılıyormuyum yoksa
balık daha sağlıklı bence iyi olmuş bende çok yoruluyorum bugünlerde eve geldi uyumusum kalktım çok acıkmışım ne bulursam yedimGelme kiz gelme. Iki gundur yediklerimi eritemedim bugun.Yarin sabah okula gidicem aksama kadar gelmem. Nerden baksan 100 gram veririm belkim.
Yarin alisveris yapmam lazim benim. Yumurtayi da cumartesi alicam. Kac cumartesi gecti ben hala alamadim.
Yorgunum ya yeni geldim okuldan . Pizza ismarlayacaktim onu bile arayacak halim yoktu.
Konserve balik yedim.
balık daha sağlıklı bence iyi olmuş bende çok yoruluyorum bugünlerde eve geldi uyumusum kalktım çok acıkmışım ne bulursam yedimneyse sonra kalkıp spor yaptım şimdi uyumaya gidiyorum tekrar manyakmıyım neyim
çok çalışkanım bilirsinKonserve kizim neresi saglikli gerci corba ve patlamis misir var daha aksam kapamadim.
Uykudan kalkip yemek yeyip, spor yapiyorsun ha . Ders calisirim ama spor yapmam.
Spor merkezine bu ay para vermeye basladim. Gidicem insallah ben de.
çok çalışkanım bilirsinuyu uyan spor yap kız olsun pizza hamurundan iyi bence balık sonuçta ama şu patlmaış mısırı azaltsan süper olacak ya hadi kaçtım ben yarıngörüşürüz umarım artık tartıda düşme görürüm bu tartılar beni sevmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?