• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Ve Lucky geri dondu. :cool:

Canim bildirim yapmak istedi bugun. :KK53:

Eklentiler

• Photo0141.jpg
    Photo0141.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 36
Tepemize cikardigimiz gibi indirmesini de biliriz. :KK70:

Ve Lucky geri dondu. :cool:
ooo artist luckym benim birinci bellimi ne :D

Canim bildirim yapmak istedi bugun. :KK53:

:KK70::KK70::KK70:
siz çıkarmadınız ki ben kendim çıktım :KK70::KK70:
ve istersem inerim de yani soğuk geldi buralar biraz da o yüzden :KK48:
tepeler soğuk canısı gel yanımazaten kışta geldi napcan tepelerde sen :D senide tutyorum hadi luckye yetilebilcekmisin çok heyecanlı:KK70:

Gayette tuzlu ve yagli ama bugun yemiycem. Yani oyle umuyorum. :KK73:

Yemeyerek degil yiyerek kilo verenlerdenim ben. Oteki turlu cok halsiz oluyorum ne kilo veriyorum ne de enerjim oluyor. :KK66:
takılıyorum zaten lucky bende öyleyim az yediğimde başım dönüyor hatta bi kez bayılmıştım evde tansiyonum düşmüş ondan koruyorum az yemem kesinlikle bu yüzden öyle hızlı kilo veremiyorum korkumdan :D

takılıyorum zaten lucky bende öyleyim az yediğimde başım dönüyor hatta bi kez bayılmıştım evde tansiyonum düşmüş ondan koruyorum az yemem kesinlikle bu yüzden öyle hızlı kilo veremiyorum korkumdan :KK70:

Hmm deadline nin kirli sirlari. :KK70:

Ben artik hizli vericem diye yememeyi biraktim. Az vereyim ama bir yeme duzenim olsun. Sonra da kilo almayayim. Ben bunu hedefliyorum. Yani eskiden yaptigim sey aslinda ama duzene girememistim.

Hmm deadline nin kirli sirlari. :KK70:

Ben artik hizli vericem diye yememeyi biraktim. Az vereyim ama bir yeme duzenim olsun. Sonra da kilo almayayim. Ben bunu hedefliyorum. Yani eskiden yaptigim sey aslinda ama duzene girememistim.
Bence ben gayet düzenliyim ama ne dersin her türlü yerimde sayabiliyorum :-) düzen şart yoksa geri geliyorlar:D

Back