- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.561
Tamam lucky birinci forever olmasın da artık valla tepemize cikti
Tepemize cikardigimiz gibi indirmesini de biliriz.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve Lucky geri dondu.
Canim bildirim yapmak istedi bugun.
siz çıkarmadınız ki ben kendim çıktım
ve istersem inerim de yani soğuk geldi buralar biraz da o yüzden
hadi iyisin şimdilik
Ve Lucky geri dondu.
ooo artist luckym benim birinci bellimi ne
Canim bildirim yapmak istedi bugun.
tepeler soğuk canısı gel yanımazaten kışta geldi napcan tepelerde sen senide tutyorum hadi luckye yetilebilcekmisin çok heyecanlı
siz çıkarmadınız ki ben kendim çıktım
ve istersem inerim de yani soğuk geldi buralar biraz da o yüzden
tepeler soğuk canısı gel yanımazaten kışta geldi napcan tepelerde sen senide tutyorum hadi luckye yetilebilcekmisin çok heyecanlı
Hadi bakalım patlamış mısra bünye alısmıştır belki bişey olmazMac sonucu belliydi ama bana yetissin diye bugun 5 paket patlamis misir yedim. Cumartesi gununu patlamis misir gunu ilan ettim.
Yine de yetisemez.
Hadi bakalım patlamış mısra bünye alısmıştır belki bişey olmaz
organik mısır diye diye bitirene kadar yeme kız bağri yağsız tuzsuz olsa bariAlismamissa da alistiririz abla.
5 cok oldu ama bi daha olmaz ortmenim ama organik misir daha bi guzel oluyormus.
Lattenin yerini patlamis misir aldi.
organik mısır diye diye bitirene kadar yeme kız bağri yağsız tuzsuz olsa bari
takılıyorum zaten lucky bende öyleyim az yediğimde başım dönüyor hatta bi kez bayılmıştım evde tansiyonum düşmüş ondan koruyorum az yemem kesinlikle bu yüzden öyle hızlı kilo veremiyorum korkumdanGayette tuzlu ve yagli ama bugun yemiycem. Yani oyle umuyorum.
Yemeyerek degil yiyerek kilo verenlerdenim ben. Oteki turlu cok halsiz oluyorum ne kilo veriyorum ne de enerjim oluyor.
takılıyorum zaten lucky bende öyleyim az yediğimde başım dönüyor hatta bi kez bayılmıştım evde tansiyonum düşmüş ondan koruyorum az yemem kesinlikle bu yüzden öyle hızlı kilo veremiyorum korkumdan
Bence ben gayet düzenliyim ama ne dersin her türlü yerimde sayabiliyorum düzen şart yoksa geri geliyorlarHmm deadline nin kirli sirlari.
Ben artik hizli vericem diye yememeyi biraktim. Az vereyim ama bir yeme duzenim olsun. Sonra da kilo almayayim. Ben bunu hedefliyorum. Yani eskiden yaptigim sey aslinda ama duzene girememistim.
Bence ben gayet düzenliyim ama ne dersin her türlü yerimde sayabiliyorum düzen şart yoksa geri geliyorlar
hedefime ulaşsam sabitlemekte zorlanmıycam ama ulaşamıyorum daKilo almama konusunda istikrarliyim diyorsun. ISTIKRAR sart.
hedefime ulaşsam sabitlemekte zorlanmıycam ama ulaşamıyorum da
aradığımız kiloya ulaşılamadığı gibi evlenilecek adama da ulaşılamıyor sanki en azından aradığımız kiloya ulaşmak dah kolay sankiOna ulassak biz de koruyacagiz da , henuz ulasamadik. Aradiginiz kiloya suan ulasilamiyor.
aradığımız kiloya ulaşılamadığı gibi evlenilecek adama da ulaşılamıyor sanki en azından aradığımız kiloya ulaşmak dah kolay sanki