• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

kızlar merhaba nasılsınız :KK30:
bakıyorum da beni hiç özlememişsinz:KK51::p
şimdi siz beni özlememşsnz ya ben yarın gelmiyim o zaman olur dimi :KK70::KK70::cool:

Ben her konuda becerikliyim canim sen kendine bak. :KK70:

Sabah sut ve badem yedigimde daha az acikiyorum bunu farkettim. Corba gibi seyler beni aciktiriyor.

Badem almadiysan mutlaka al. :KK19:
evet badem süt benide tok tutuyor ya yada yumurta süt mükemmel ikililer :D tabiki beceriklisin sen :D
şimdi siz beni özlememşsnz ya ben yarın gelmiyim o zaman olur dimi :KK70::KK70::cool:
aa niye gelmiyormuşsun bakayım lucky koş pes eden biri var burda ben fırtına öncesi sessizlik diye düşünmüştüm bu halini yanılıyormuyum yoksa :D

Gelme kiz gelme. Iki gundur yediklerimi eritemedim bugun. :KK12: Yarin sabah okula gidicem aksama kadar gelmem. Nerden baksan 100 gram veririm belkim. :KK70:

evet badem süt benide tok tutuyor ya yada yumurta süt mükemmel ikililer :KK70: tabiki beceriklisin sen :KK70:

aa niye gelmiyormuşsun bakayım lucky koş pes eden biri var burda ben fırtına öncesi sessizlik diye düşünmüştüm bu halini yanılıyormuyum yoksa :KK70:

Yarin alisveris yapmam lazim benim. Yumurtayi da cumartesi alicam. Kac cumartesi gecti ben hala alamadim. :KK66:

Yorgunum ya yeni geldim okuldan . Pizza ismarlayacaktim onu bile arayacak halim yoktu.

Konserve balik yedim. :KK70:

Gelme kiz gelme. Iki gundur yediklerimi eritemedim bugun. :KK12: Yarin sabah okula gidicem aksama kadar gelmem. Nerden baksan 100 gram veririm belkim. :KK70:

Yarin alisveris yapmam lazim benim. Yumurtayi da cumartesi alicam. Kac cumartesi gecti ben hala alamadim. :KK66:

Yorgunum ya yeni geldim okuldan . Pizza ismarlayacaktim onu bile arayacak halim yoktu.

Konserve balik yedim. :KK70:
balık daha sağlıklı bence iyi olmuş bende çok yoruluyorum bugünlerde eve geldi uyumusum kalktım çok acıkmışım ne bulursam yedim :D neyse sonra kalkıp spor yaptım şimdi uyumaya gidiyorum tekrar manyakmıyım neyim :D

balık daha sağlıklı bence iyi olmuş bende çok yoruluyorum bugünlerde eve geldi uyumusum kalktım çok acıkmışım ne bulursam yedim :KK70: neyse sonra kalkıp spor yaptım şimdi uyumaya gidiyorum tekrar manyakmıyım neyim :KK70:

Konserve kizim neresi saglikli gerci corba ve patlamis misir var daha aksam kapamadim. :KK70:

Uykudan kalkip yemek yeyip, spor yapiyorsun ha . Ders calisirim ama spor yapmam. :confused:

Spor merkezine bu ay para vermeye basladim. Gidicem insallah ben de. :KK23:

Konserve kizim neresi saglikli gerci corba ve patlamis misir var daha aksam kapamadim. :KK70:

Uykudan kalkip yemek yeyip, spor yapiyorsun ha . Ders calisirim ama spor yapmam. :confused:

Spor merkezine bu ay para vermeye basladim. Gidicem insallah ben de. :KK23:
çok çalışkanım bilirsin :D uyu uyan spor yap :D kız olsun pizza hamurundan iyi bence balık sonuçta :D ama şu patlmaış mısırı azaltsan süper olacak ya :D hadi kaçtım ben yarıngörüşürüz umarım artık tartıda düşme görürüm bu tartılar beni sevmiyor ya :D

çok çalışkanım bilirsin :KK70: uyu uyan spor yap :KK70: kız olsun pizza hamurundan iyi bence balık sonuçta :KK70: ama şu patlmaış mısırı azaltsan süper olacak ya :KK70: hadi kaçtım ben yarıngörüşürüz umarım artık tartıda düşme görürüm bu tartılar beni sevmiyor ya :KK70:

Birak biraz karnim doysun.

Spor konusunda sana ozeniyorum . Useniyorum senin gibi degilim. :KK8:

Patlamis misir cok fena ya. Agzimi surmek istemiyorum artik. Onu yemeseydim simdiye bir kilo vermistim. Bir porsiyon tamam da 4-5 6-ya cikiyor. :confused:
Dur bakalim latte den sonra onu da birakabilecek miyim.:cool:

Lucky nin patlamis misirla imtihani sinemalarda. :KK70:

Back