Bu Duellolar Konuşulur :)

Ya artistlige gel rengi bulamazsan fransaya mi gidiyorsun ama güzel renk denemeye fayda var kullanması zor mu peki bu rengi lucky

Ya artistlige gel rengi bulamazsan fransaya mi gidiyorsun ama güzel renk denemeye fayda var kullanması zor mu peki bu rengi lucky

Artizim ben. Oyle her ulkenin boyasini kullanmam.

Kirmizi kadar zor degil. Bir sene ugrastim o renkten kurtulmak icin.

Bu iki yikamadan sonra akmiyor.

Sıkıldıgın zaman, blonde ile yakistigi icin aralara golgede attirabilirsin. Cok yakisiyor.

Lucky latte sana hayranım ya bilmediğim bir konu var mı acaba küçük bir vikipedia gibisin önerini bir köşeye yazdım saç rengimde değişiklik düşünüyorum cesaret ettiğim zaman bunu seçenekler arasına koydum hatta başa koydum çok hoş duruyor

Cep-lucky diye uretime mi gecsem acaba.

Canin sıkıldıgı zaman boyamak , kestirmek iyi oluyor. Omzumdaki saclarimi gittim kisa kestirdim bir aya once. Bi rahatladim bi rahatladim ki sorma. Uzun bir sure uzatmiycam.

Cep-lucky diye uretime mi gecsem acaba.

Canin sıkıldıgı zaman boyamak , kestirmek iyi oluyor. Omzumdaki saclarimi gittim kisa kestirdim bir aya once. Bi rahatladim bi rahatladim ki sorma. Uzun bir sure uzatmiycam.
Evet cep lucky olsa süper olurdu arada alarmı falan da olurdu bende sacimi kestirdim 15 gün önce uzun kullanamıyorum zaten kopuyor gittim kestirdim kat attırdim aralara çok mutluyum

Evet cep lucky olsa süper olurdu arada alarmı falan da olurdu bende sacimi kestirdim 15 gün önce uzun kullanamıyorum zaten kopuyor gittim kestirdim kat attırdim aralara çok mutluyum

Zamanlama hemen hemen ayni. Big bang deki Penny ve Amy gibiyiz.

Diyet konusunda kendine hayri yok bu aralar. Elma sirkesine basladim. Bakalim degisiklik yapacak mi.

Zamanlama hemen hemen ayni. Big bang deki Penny ve Amy gibiyiz.

Diyet konusunda kendine hayri yok bu aralar. Elma sirkesine basladim. Bakalim degisiklik yapacak mi.
Aklıma penny penny penny diye kapı çalan Sheldon geldi nedensizce akşam izleyim bir kaç bölüm ben çarşambaya umutluyum hissediyorum iyi şeyler olacak

Aklıma penny penny penny diye kapı çalan Sheldon geldi nedensizce akşam izleyim bir kaç bölüm ben çarşambaya umutluyum hissediyorum iyi şeyler olacak

Whoohoo deadline dan atak geldi/

Yemiyorum deadline deadline deadline.

Neden kilo aliyorum bilmiyorum. Karaciger cayini hala alamadim usengecligimden.

Ben 10 dakikaya cikicam. Beynimin sol lobunu calistirmam gerek.

Whoohoo deadline dan atak geldi/

Yemiyorum deadline deadline deadline.

Neden kilo aliyorum bilmiyorum. Karaciger cayini hala alamadim usengecligimden.

Ben 10 dakikaya cikicam. Beynimin sol lobunu calistirmam gerek.
Beyninin sol lobunu nasıl calistiracagini merak ettim tamam görüşürüz o zaman çarşambaya bomba gel ayrıca o çayı da al bir ara o zaman

Beyninin sol lobunu nasıl calistiracagini merak ettim tamam görüşürüz o zaman çarşambaya bomba gel ayrıca o çayı da al bir ara o zaman

Odev yapicam ne yapicam. Aksama teslim etmem gerekiyor.

Ustun zekam sayesinde hallederim diyorum.

Iyi ki bir saat geri alindi saatlerimiz. Ordan bir saat kurtardim.

Odev yapicam ne yapicam. Aksama teslim etmem gerekiyor.

Ustun zekam sayesinde hallederim diyorum.

Iyi ki bir saat geri alindi saatlerimiz. Ordan bir saat kurtardim.
Üstün zekan yeter kizyaprsin Bizim burdasaatler daha alınmadı biz hala bır saat ilerdeyiz kolay gelsin lucky

Tartin varsa aldik gitti. Carsamba gunleri tarti resmi yukleyip kilo bildirimi yapiyoruz.

Niye sen benim yerime cevap veremiyor musun. Sol lob ta is yok . Mutfagi yol yaptim kendime.
Olmaz sana sormadan şuradan şuraya adım atmam sağın solun belli olmaz senin aman sonra beni atarsin düellodan sol lokumu çalıştırırken sinirlenirsin falan dedim

Olmaz sana sormadan şuradan şuraya adım atmam sağın solun belli olmaz senin aman sonra beni atarsin düellodan sol lokumu çalıştırırken sinirlenirsin falan dedim

Yok kiz kimi attim. Askolsun.

Gerci seni atabilirim haklisin.

Sol lokum iyi bak. Bunu denesem calisir mi acebaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…