• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Ay be yerimde sayıyorum yine forever7 birincilik hakkımı sana devrediyorum:-) luckyden umudum yok bu düelloya sesi çıkmıyor ya kesin bi yerlerde nutella patlamış mısır hupletiyor:-) bak burada da yok nerde acaba:p

Kemal Sunalin bir filmi vardi at yarisi tahmin ediyordu. Olmuyor olmuyor bende oyle bir turlu kivama giremiyorum. :KK70:

Simdi gidip yumurta alacagim bakalim o degisiklik yapacak mi.

Bence 12. düelloyu çarşamba yapalım kızlar :KK51:
yani yarın bildirim yapmayalım:KK30:
çünkü ben yapamayacağım:KK30:
lucky meydanı boş sanmasın :KK48: kesin kesin +400 le gelir :KK70::cool:

Niye yapamiyorsun kiz bildirim. Kilo alsanda istikrar onemli ben yapicam, kilo alsam da. :63:

Lucky e soralım valla onun işine gelir nutella yiyordur şimdi nasılsa kilo almistir:-)

Nutella degil ya. Ben patlamis misir ve patatesten kaybediyorum. :KK53:

Kemal Sunalin bir filmi vardi at yarisi tahmin ediyordu. Olmuyor olmuyor bende oyle bir turlu kivama giremiyorum. :KK70:

Simdi gidip yumurta alacagim bakalim o degisiklik yapacak mi.

Niye yapamiyorsun kiz bildirim. Kilo alsanda istikrar onemli ben yapicam, kilo alsam da. :63:

Nutella degil ya. Ben patlamis misir ve patatesten kaybediyorum. :KK53:

çünkü tartım yanımda değil :KK35:
istersen ptesi sabah bildireyim ama pazar akşam bildirim yapmamı bekleme lucky :KK51:
nutella :KK68:mısır:KK68:patates:KK68:

çünkü tartım yanımda değil :KK35:
istersen ptesi sabah bildireyim ama pazar akşam bildirim yapmamı bekleme lucky :KK51:
nutella :KK68:mısır:KK68:patates:KK68:

Aaa olmaz ama ya beni deadline ile tek mi birakacaksin. Yener o beni simdi. :KK45:Hayir cidden yenecek. :KK70:

Eger deadline deadline kabul ederse yarini silelim. Carsamba gunu fresh baslayalim. Bir iki gun ara vermek bana da iyi gelecek. :KK66:

Aaa olmaz ama ya beni deadline ile tek mi birakacaksin. Yener o beni simdi. :KK45:Hayir cidden yenecek. :KK70:

Eger deadline deadline kabul ederse yarini silelim. Carsamba gunu fresh baslayalim. Bir iki gun ara vermek bana da iyi gelecek. :KK66:

süper oldu bu lucky :KK76:
deadline deadline sen gelmeden ben tavlamıştım zaten :KK48:

iki günü iyi değerlendirin bol bol yiyin kızlar çarşambanın birincisi belli malum :cool:
iyisi mi siz yiyerek ikinciliği yarışın :KK70::KK70:
:KK37::KK36:

iki günü iyi değerlendirin bol bol yiyin kızlar çarşambanın birincisi belli malum :cool:

Ya aslinda Pazari kokten silelim. Carsamba dan Carsambaya yapalim. Isteyen yine istedigi zaman kilo bildirimi yapabilir ama duellolar Carsamba'lar arasi olsun. :cool:

Ya aslinda Pazari kokten silelim. Carsamba dan Carsambaya yapalim. Isteyen yine istedigi zaman kilo bildirimi yapabilir ama duellolar Carsamba'lar arasi olsun. :cool:
Genç sevgi dolu arkadaşlarım bana hepsi uyar:-) çarşambadan çarşambaya deneyelim bakalım bir süre hem sürekli tartılma derdimiz olmaz belki psikolojik olarak yorulmusuzdur deneyelim ;) beni Tavlama çok kolaydır ya kimseyi kırmam kolay kolay F forever7 siz isteyin yeter ki :-)

Genç sevgi dolu arkadaşlarım bana hepsi uyar:-) çarşambadan çarşambaya deneyelim bakalım bir süre hem sürekli tartılma derdimiz olmaz belki psikolojik olarak yorulmusuzdur deneyelim :KK66: beni Tavlama çok kolaydır ya kimseyi kırmam kolay kolay F forever7 siz isteyin yeter ki :-)

Ne oldu kilo aldin dimi. :KK70:

Su atesim gecmedi ki isime bakayim. :KK12:

Buna katiliyorum. Uc-dort gun tartilmak istemiyorum. :cool:

Attention please :))

Ben bir sure sadece Carsambalari gelicem. Haberiniz olsun. :KK19:

Diyetinize devam edin. Hedefe beraber ulasalim. Ben de biraz kendime geleyim. :KK66:

Ne oldu kilo aldin dimi. :KK70:

Su atesim gecmedi ki isime bakayim. :KK12:

Buna katiliyorum. Uc-dort gun tartilmak istemiyorum. :cool:
Hemen kötü düşünce :P sabittim dün sabah lucky kilo alma değil siz dediniz diye tamam dedik ama ama çarpıtma sözlerimi:-)
Attention please :))

Ben bir sure sadece Carsambalari gelicem. Haberiniz olsun. :KK19:

Diyetinize devam edin. Hedefe beraber ulasalim. Ben de biraz kendime geleyim. :KK66:
Görüşürüz lucky bomba donus bekliyorum senden:-)

:KK70: hayırlı olsun Güle oynaya kullan o zaman:KK70: ama ne renk boyadın hala soylemedin:p

Strawberry blonde cilek sarisi deniyor orda. Ben biraz fazla beklettim ginger a kacti. :KK70:

warm-strawberry-blonde.jpg

bende düşünüyorum boyatmayı fikirlerinizi beklıyorum
esmer ve ela gözlü bir bayanım

A çok tatlı bir renk ten rengini bilmiyorum tabi Esmersen gormeden yorum yapamam ama kumral yada sarişına çok yakisir bende mi yapsam ne:-)

Bana yakisiyor bu renk. Eskiden de yapmistim ama her yerdeki olmuyor. Fransa dan aldim bu boyayi. Burada bulamazsam ayni markayi yine bu boya icin gidicem.

Sende yap. Hatta biraz blonde golge attirdin mi cok hos duruyor.

bende düşünüyorum boyatmayı fikirlerinizi beklıyorum
esmer ve ela gözlü bir bayanım

Kilo durumun nasil canim. :KK70:

Bana yakisiyor bu renk. Eskiden de yapmistim ama her yerdeki olmuyor. Fransa dan aldim bu boyayi. Burada bulamazsam ayni markayi yine bu boya icin gidicem.

Sende yap. Hatta biraz blonde golge attirdin mi cok hos duruyor.

Kilo durumun nasil canim. :KK70:
kilo sorunum yok boyuma göre kilom ıdeal

Back