- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.421
Kafamı bozmayin yoksa Burger KING e ugrarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne burger king i lucky otur oturduğun yerde bende grip mi olsam ne çok halsizim ya uykum geldi erkenden yorgunum başım ağrıyor falanKafamı bozmayin yoksa Burger KING e ugrarim
Ay ne burger king i lucky otur oturduğun yerde bende grip mi olsam ne çok halsizim ya uykum geldi erkenden yorgunum başım ağrıyor falan
Ne renk yapman mor mu yeşil mi eski rengi neki hem kırmızı mi kalktı saçını boya lucky benim gibi tembel olmaAynen bende de muthis bi halsizlik var. 200 gram vericez diye canimizdan olacagiz.
Bana gaz ver de sacimi boyayayim useniyorum.
Ne renk yapman mor mu yeşil mi eski rengi neki hem kırmızı mi kalktı saçını boya lucky benim gibi tembel olma
Saçlarını boyama da dip boyan gelsin inşallah böyle çift sarılı yumurta gibim ol yada beyazların çıksinda saçlarının yarısı beyaz dolu olsun yaşını herkese ilan etmiş ol bir 10 yaşta yasanmıs olursun lucky boşver boyama ya yaşlı yaşlı dolan çift sarılı yumurta gibi yada bu nasilCilek sarisi yapicam. Uc haftadir boyuyorum da boyuyorum.
Bu gaz yeterli degil.
Saçlarını boyama da dip boyan gelsin inşallah böyle çift sarılı yumurta gibim ol yada beyazların çıksinda saçlarının yarısı beyaz dolu olsun yaşını herkese ilan etmiş ol bir 10 yaşta yasanmıs olursun lucky boşver boyama ya yaşlı yaşlı dolan çift sarılı yumurta gibi yada bu nasil
Sende hiç birşeyi beğenmiyorsun ama gitmezsen gitme bananeUyus bu kadar da demedik. Ben banyoya gitttttt miii yorum.
Sende hiç birşeyi beğenmiyorsun ama gitmezsen gitme banane
Bunun üzerine lucky gider mi acaba
Benimki de gitmez o canı ne isterse onu yapar kimseyi dinlemez laf olsun diye gaz verdik te gaza gelen bir yapısı yok ha kendi kendine gaza geliyor amaBenim tanidigim Lucky gitmez.
Benimki de gitmez o canı ne isterse onu yapar kimseyi dinlemez laf olsun diye gaz verdik te gaza gelen bir yapısı yok ha kendi kendine gaza geliyor ama
Hayırsız laf dinlemez lucky ya ben hasta olmak istemiyorum ama çok kötüyüm ya boğazım acıyor neyse ben çıkıyorum gidip ıhlamur kaynatıp içeyim bari ya görüşürüz Hayırsiz lucky git De saçını boya bir zahmetYok ya kendine de hayri yok onun.
Hayırsız laf dinlemez lucky ya ben hasta olmak istemiyorum ama çok kötüyüm ya boğazım acıyor neyse ben çıkıyorum gidip ıhlamur kaynatıp içeyim bari ya görüşürüz Hayırsiz lucky git De saçını boya bir zahmet
Es Selâmûn Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berakâtû.
hayırlı cumalar
aşure günümüz mübarek olsun kızlar
bugün ve yarın niyetliyim
yani bu demekki lucky ile uğraşmayacağım
sizleri seviyorum sanal dostlarım
deadline geçmiş olsun kuzum
A AklinYolu1 sana çok çok geçmiş olsun canım bak yine duramadım
Asure gunu mu bugun?
Atesim var halsizligimin nedeni belli oldu. Ben seninle hic ugrasmiycam.
Allah kabul etsin.
Allah kabul etsin canım evet bende de kırgınlık var gezi akıntısı hafiften tam hastaliknmevsimi ondan bunalroyyy kıyamam ben sana kime sataşcam ben çabucak iyileş timam mı boğaz enfeksiyonu varmış salgın dikkat edin kızlar
evet aşure günü tatlım
Ay be yerimde sayıyorum yine forever7 birincilik hakkımı sana devrediyorum luckyden umudum yok bu düelloya sesi çıkmıyor ya kesin bi yerlerde nutella patlamış mısır hupletiyor bak burada da yok nerde acaba
Lucky e soralım valla onun işine gelir nutella yiyordur şimdi nasılsa kilo almistirBence 12. düelloyu çarşamba yapalım kızlar
yani yarın bildirim yapmayalım
çünkü ben yapamayacağım
lucky meydanı boş sanmasın kesin kesin +400 le gelir