- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.441
Ay be yerimde sayıyorum yine forever7 birincilik hakkımı sana devrediyorumluckyden umudum yok bu düelloya sesi çıkmıyor ya kesin bi yerlerde nutella patlamış mısır hupletiyor bak burada da yok nerde acaba
Bence 12. düelloyu çarşamba yapalım kızlar
yani yarın bildirim yapmayalım
çünkü ben yapamayacağım
lucky meydanı boş sanmasınkesin kesin +400 le gelir
Lucky e soralım valla onun işine gelir nutella yiyordur şimdi nasılsa kilo almistir
Kemal Sunalin bir filmi vardi at yarisi tahmin ediyordu. Olmuyor olmuyor bende oyle bir turlu kivama giremiyorum.
Simdi gidip yumurta alacagim bakalim o degisiklik yapacak mi.
Niye yapamiyorsun kiz bildirim. Kilo alsanda istikrar onemli ben yapicam, kilo alsam da.
Nutella degil ya. Ben patlamis misir ve patatesten kaybediyorum.
çünkü tartım yanımda değil
istersen ptesi sabah bildireyim ama pazar akşam bildirim yapmamı bekleme lucky
nutellamısır patates
Aaa olmaz ama ya beni deadline ile tek mi birakacaksin. Yener o beni simdi.Hayir cidden yenecek.
Egerdeadline kabul ederse yarini silelim. Carsamba gunu fresh baslayalim. Bir iki gun ara vermek bana da iyi gelecek.
süper oldu bu lucky
deadline sen gelmeden ben tavlamıştım zaten
iki günü iyi değerlendirin bol bol yiyin kızlar çarşambanın birincisi belli malum
iyisi mi siz yiyerek ikinciliği yarışın
Ya aslinda Pazari kokten silelim. Carsamba dan Carsambaya yapalim. Isteyen yine istedigi zaman kilo bildirimi yapabilir ama duellolar Carsamba'lar arasi olsun.
ben her türlü varım ve sizleyim
Aaa olmaz ama ya beni deadline ile tek mi birakacaksin. Yener o beni simdi.Hayir cidden yenecek.
Egerdeadline kabul ederse yarini silelim. Carsamba gunu fresh baslayalim. Bir iki gun ara vermek bana da iyi gelecek.
süper oldu bu lucky
deadline sen gelmeden ben tavlamıştım zaten
iki günü iyi değerlendirin bol bol yiyin kızlar çarşambanın birincisi belli malum
iyisi mi siz yiyerek ikinciliği yarışın
Genç sevgi dolu arkadaşlarım bana hepsi uyarYa aslinda Pazari kokten silelim. Carsamba dan Carsambaya yapalim. Isteyen yine istedigi zaman kilo bildirimi yapabilir ama duellolar Carsamba'lar arasi olsun.
Hemen kötü düşünceNe oldu kilo aldin dimi.
Su atesim gecmedi ki isime bakayim.
Buna katiliyorum. Uc-dort gun tartilmak istemiyorum.
Görüşürüz lucky bomba donus bekliyorum sendenAttention please :))
Ben bir sure sadece Carsambalari gelicem. Haberiniz olsun.
Diyetinize devam edin. Hedefe beraber ulasalim. Ben de biraz kendime geleyim.
Hemen kötü düşüncesabittim dün sabah lucky kilo alma değil siz dediniz diye tamam dedik ama ama çarpıtma sözlerimi
Görüşürüz lucky bomba donus bekliyorum senden
Sacimi boyadim haber vereyim dedim.
hayırlı olsun Güle oynaya kullan o zaman ama ne renk boyadın hala soylemedin
A çok tatlı bir renk ten rengini bilmiyorum tabi Esmersen gormeden yorum yapamam ama kumral yada sarişına çok yakisir bende mi yapsam neStrawberry blonde cilek sarisi deniyor orda. Ben biraz fazla beklettim ginger a kacti.
A çok tatlı bir renk ten rengini bilmiyorum tabi Esmersen gormeden yorum yapamam ama kumral yada sarişına çok yakisir bende mi yapsam ne
bende düşünüyorum boyatmayı fikirlerinizi beklıyorum
esmer ve ela gözlü bir bayanım
kilo sorunum yok boyuma göre kilom ıdealBana yakisiyor bu renk. Eskiden de yapmistim ama her yerdeki olmuyor. Fransa dan aldim bu boyayi. Burada bulamazsam ayni markayi yine bu boya icin gidicem.
Sende yap. Hatta biraz blonde golge attirdin mi cok hos duruyor.
Kilo durumun nasil canim.
kilo sorunum yok boyuma göre kilom ıdeal
omuzlarıma kadar gelıyor saclarım ve düz ama dalgalı hafif canımSaclarinin boyu nasil. Duz mu kivircik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?