• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

kimse kendinden bahsetmemş :) nerdesin neler yaparsın kaç yaşındasın çalışıyomusun çocuk var mı anlatsana biraz muhabett dedikodu gn olsun bugün :)
25 yaşındayım ay 26 olmak üzere neyse şimdilik 25 :) çalışıyorum bekarım bayadır diyettir spordur koşturuyorum hayatım boyunca hep kilolu olduğumdan zor gidiyor 162 boyum var işte 63 civarındayım bu aralar 74 kilodan buraya geldim yavaş yavaş gidiyorum ben :) şu anki kilom hayatım boyunca olduğum en zayıf kilom artık düşün :( hedefim 58 ama birtürlü gelemiyorum :( senden de bekliyorum ;)

25 yaşındayım ay 26 olmak üzere neyse şimdilik 25 :) çalışıyorum bekarım bayadır diyettir spordur koşturuyorum hayatım boyunca hep kilolu olduğumdan zor gidiyor 162 boyum var işte 63 civarındayım bu aralar 74 kilodan buraya geldim yavaş yavaş gidiyorum ben :) şu anki kilom hayatım boyunca olduğum en zayıf kilom artık düşün :KK43: hedefim 58 ama birtürlü gelemiyorum :KK43: senden de bekliyorum :KK66:

24 yaşındayım bende . çalışıyorum bende nişanlıyım yaza düğün var malum kilolardan kurtulmam lazım aslında ben hep kilo aldım verdim şok diyetler neler neler yaptım anlatamam sana 10 günde 10 kilo verdiğimde oldu ama alıyosun tabi sadece tartıda rakamlar değişiyo su içsen yarıyo lafı varya o diyetten sonra tam bana oldu ve iki katını aldım sonrasında 100 kiloya kadar çıktım tekrar azim ettim ne oldu sonuç 68e düştüm ama gel görki dün tartıldım 73.5 olmuşum tekrar hayatım boyunca hep böle al ver al ver amaaa artık pes etmek yok :)

Hey topik Dun tartilmistim kilo vermiştim aslında bugün sabit çıktım biri bana bunu aciklasin:-) biraz şişlik hissediyorum bugün ama neyse artık sonuçta bugünün bildirimi gecerli:KK66:

Kelin ilaci olsa basina surerdi. :KK66:

---------------------------------------------------------------

Her neyse bugunku kilom 60.3kg +200 gram.:KK12:

Artik yeme stilimi tamamen degistiriyorum. :cool:

Herkes yukledi mi tarti resmini. :KK54:

Eklentiler

• Photo0140.jpg
    Photo0140.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 32
ama ama ama ya ben çekilmedim fotoğraf akşamda eve gitmiyicem işim var . beni 73,5 olarak hesaplasanız çünkü dün tartıldım daha 73,5im bundan sonra asla ve asla öle bişey olmaz .

ama ama ama ya ben çekilmedim fotoğraf akşamda eve gitmiyicem işim var . beni 73,5 olarak hesaplasanız çünkü dün tartıldım daha 73,5im bundan sonra asla ve asla öle bişey olmaz .

Bu topigin tek kurali var o da Carsamba gunleri tarti resmi yuklemek. Onun disinda ne menu paylasimina karisiyoruz, ne de surekli paylasim yapmaniza ama ben karari arkadaslara birakiyorum. Onlar ne derse o :KK19:

Lucky tatlım sen yanlış yerdesin :KK53:
burası zayıflamak adına bir düello acaba sen kilo almak adına mı sandın :KK70::KK70:
senle uğraşmak hobim oldu :KK70::cool:

selam kızlar :KK54::KK54:
resim yok aynıyım malesef 61.2 :63:
beklediğim bi sonuç aslında
haftaya 60 olmayı hedefliyorum :cool:

deadline deadline da ayniymis. Uc kiside iki birinci olmaz. :KK12: O zaman kabul ediyorsaniz bugunku duello iptal olsun ama kilolar belli olsun.

Lucky tatlım sen yanlış yerdesin :KK53:
burası zayıflamak adına bir düello acaba sen kilo almak adına mı sandın :KK70::KK70:
senle uğraşmak hobim oldu :KK70::cool:

Evet ya kacacaktim ben ama deadline deadline birakmadi. Kilo alma topigine topigine gidicem ben. :KK70:

24 yaşındayım bende . çalışıyorum bende nişanlıyım yaza düğün var malum kilolardan kurtulmam lazım aslında ben hep kilo aldım verdim şok diyetler neler neler yaptım anlatamam sana 10 günde 10 kilo verdiğimde oldu ama alıyosun tabi sadece tartıda rakamlar değişiyo su içsen yarıyo lafı varya o diyetten sonra tam bana oldu ve iki katını aldım sonrasında 100 kiloya kadar çıktım tekrar azim ettim ne oldu sonuç 68e düştüm ama gel görki dün tartıldım 73.5 olmuşum tekrar hayatım boyunca hep böle al ver al ver amaaa artık pes etmek yok :)
Bizdensin valla al ver grubu:-)

Dur lucky ben yuklememisim 62.8 geliyorum şimdi yükleyip; )
hani bildirim deadline :KK45:
bu hftada birinci olamadıysan daha da olmazsın :KK70:
Valla kader bana birincilik vermiyor napayim:D ama dolunaydan bu sabitlik:D
Senin gibi sabitmis o. :63:

Ciktim ben konusun anlasin. :KK19:
bence bu seferlik kabul edelim nasılsa kimse kilo vermemiş bu haftayı deadweek ilan ediyor deadline:D nasıl ama :-)

Bizdensin valla al ver grubu:-)

Dur lucky ben yuklememisim 62.8 geliyorum şimdi yükleyip; )

Valla kader bana birincilik vermiyor napayim:KK70: ama dolunaydan bu sabitlik:KK70:
bence bu seferlik kabul edelim nasılsa kimse kilo vermemiş bu haftayı deadweek ilan ediyor deadline:KK70: nasıl ama :-)

koptummm :KK70::KK70::KK70:

Back