- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.501
hoşgeldinhuhuuu ben geldimm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldinhuhuuu ben geldimm :)
hoşgeldin
25 yaşındayım ay 26 olmak üzere neyse şimdilik 25 :) çalışıyorum bekarım bayadır diyettir spordur koşturuyorum hayatım boyunca hep kilolu olduğumdan zor gidiyor 162 boyum var işte 63 civarındayım bu aralar 74 kilodan buraya geldim yavaş yavaş gidiyorum ben :) şu anki kilom hayatım boyunca olduğum en zayıf kilom artık düşün hedefim 58 ama birtürlü gelemiyorum senden de bekliyorumkimse kendinden bahsetmemş :) nerdesin neler yaparsın kaç yaşındasın çalışıyomusun çocuk var mı anlatsana biraz muhabett dedikodu gn olsun bugün :)
25 yaşındayım ay 26 olmak üzere neyse şimdilik 25 :) çalışıyorum bekarım bayadır diyettir spordur koşturuyorum hayatım boyunca hep kilolu olduğumdan zor gidiyor 162 boyum var işte 63 civarındayım bu aralar 74 kilodan buraya geldim yavaş yavaş gidiyorum ben :) şu anki kilom hayatım boyunca olduğum en zayıf kilom artık düşün hedefim 58 ama birtürlü gelemiyorum senden de bekliyorum
Hey topik Dun tartilmistim kilo vermiştim aslında bugün sabit çıktım biri bana bunu aciklasin biraz şişlik hissediyorum bugün ama neyse artık sonuçta bugünün bildirimi gecerli
ama ama ama ya ben çekilmedim fotoğraf akşamda eve gitmiyicem işim var . beni 73,5 olarak hesaplasanız çünkü dün tartıldım daha 73,5im bundan sonra asla ve asla öle bişey olmaz .
Kelin ilaci olsa basina surerdi.
---------------------------------------------------------------
Her neyse bugunku kilom 60.3kg +200 gram.
Artik yeme stilimi tamamen degistiriyorum.
Herkes yukledi mi tarti resmini.
Hey topik Dun tartilmistim kilo vermiştim aslında bugün sabit çıktım biri bana bunu aciklasin biraz şişlik hissediyorum bugün ama neyse artık sonuçta bugünün bildirimi gecerli
selam kızlar
resim yok aynıyım malesef 61.2
beklediğim bi sonuç aslında
haftaya 60 olmayı hedefliyorum
Lucky tatlım sen yanlış yerdesin
burası zayıflamak adına bir düello acaba sen kilo almak adına mı sandın
senle uğraşmak hobim oldu
hani bildirim deadline
bu hftada birinci olamadıysan daha da olmazsın
Bizdensin valla al ver grubu24 yaşındayım bende . çalışıyorum bende nişanlıyım yaza düğün var malum kilolardan kurtulmam lazım aslında ben hep kilo aldım verdim şok diyetler neler neler yaptım anlatamam sana 10 günde 10 kilo verdiğimde oldu ama alıyosun tabi sadece tartıda rakamlar değişiyo su içsen yarıyo lafı varya o diyetten sonra tam bana oldu ve iki katını aldım sonrasında 100 kiloya kadar çıktım tekrar azim ettim ne oldu sonuç 68e düştüm ama gel görki dün tartıldım 73.5 olmuşum tekrar hayatım boyunca hep böle al ver al ver amaaa artık pes etmek yok :)
Dur lucky ben yuklememisim 62.8 geliyorum şimdi yükleyip; )Kelin ilaci olsa basina surerdi.
---------------------------------------------------------------
Her neyse bugunku kilom 60.3kg +200 gram.
Artik yeme stilimi tamamen degistiriyorum.
Herkes yukledi mi tarti resmini.
Valla kader bana birincilik vermiyor napayim ama dolunaydan bu sabitlikhani bildirim deadline
bu hftada birinci olamadıysan daha da olmazsın
bence bu seferlik kabul edelim nasılsa kimse kilo vermemiş bu haftayı deadweek ilan ediyor deadline nasıl amaSenin gibi sabitmis o.
Ciktim ben konusun anlasin.
Bizdensin valla al ver grubu
hahah aynen :)
Bizdensin valla al ver grubu
Dur lucky ben yuklememisim 62.8 geliyorum şimdi yükleyip; )
Valla kader bana birincilik vermiyor napayim ama dolunaydan bu sabitlik
bence bu seferlik kabul edelim nasılsa kimse kilo vermemiş bu haftayı deadweek ilan ediyor deadline nasıl ama