Bu Duellolar Konuşulur :)

Ay ne burger king i lucky otur oturduğun yerde bende grip mi olsam ne çok halsizim ya uykum geldi erkenden yorgunum başım ağrıyor falan

Aynen bende de muthis bi halsizlik var. 200 gram vericez diye canimizdan olacagiz.

Bana gaz ver de sacimi boyayayim useniyorum.

Cilek sarisi yapicam. Uc haftadir boyuyorum da boyuyorum.

Bu gaz yeterli degil.
Saçlarını boyama da dip boyan gelsin inşallah böyle çift sarılı yumurta gibim ol yada beyazların çıksinda saçlarının yarısı beyaz dolu olsun yaşını herkese ilan etmiş ol bir 10 yaşta yasanmıs olursun lucky boşver boyama ya yaşlı yaşlı dolan çift sarılı yumurta gibi yada bu nasil

Uyus bu kadar da demedik. Ben banyoya gitttttt miii yorum.

Yok ya kendine de hayri yok onun.
Hayırsız laf dinlemez lucky ya ben hasta olmak istemiyorum ama çok kötüyüm ya boğazım acıyor neyse ben çıkıyorum gidip ıhlamur kaynatıp içeyim bari ya görüşürüz Hayırsiz lucky git De saçını boya bir zahmet

Kim hasta olmak ister ki.
Gecmis olsun. Ben de yorgunum cikiyorum. Boyarsam yarin soylerim. %90 ihtimalle boyamam.

Gorusuruz.

Es Selâmûn Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berakâtû.

hayırlı cumalar
aşure günümüz mübarek olsun kızlar

bugün ve yarın niyetliyim
yani bu demekki lucky ile uğraşmayacağım
sizleri seviyorum sanal dostlarım

deadline geçmiş olsun kuzum
A AklinYolu1 sana çok çok geçmiş olsun canım bak yine duramadım

Asure gunu mu bugun?

Atesim var halsizligimin nedeni belli oldu. Ben seninle hic ugrasmiycam.

Allah kabul etsin.

oyyy kıyamam ben sana kime sataşcam ben çabucak iyileş timam mı boğaz enfeksiyonu varmış salgın dikkat edin kızlar
evet aşure günü tatlım
Allah kabul etsin canım evet bende de kırgınlık var gezi akıntısı hafiften tam hastaliknmevsimi ondan bunalr
Sana da canım hayırlı cumalar ayrıca seninde aşure günün mübarek olsun

Ay be yerimde sayıyorum yine forever7 birincilik hakkımı sana devrediyorum luckyden umudum yok bu düelloya sesi çıkmıyor ya kesin bi yerlerde nutella patlamış mısır hupletiyor bak burada da yok nerde acaba

Ay be yerimde sayıyorum yine forever7 birincilik hakkımı sana devrediyorum luckyden umudum yok bu düelloya sesi çıkmıyor ya kesin bi yerlerde nutella patlamış mısır hupletiyor bak burada da yok nerde acaba

Bence 12. düelloyu çarşamba yapalım kızlar
yani yarın bildirim yapmayalım
çünkü ben yapamayacağım
lucky meydanı boş sanmasın kesin kesin +400 le gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…