Bu Duellolar Konuşulur :)

Benide alirmisiniz araniza? Vermem gereken 4-5 kilo var. Insallah sayenizde veririm. Boyum 160, kilom 54.7 (pazar sabah). 50 kilo olmak istiyorum. Gecen sene 60 kiloydum ve kalori sayarak 55i görmüstüm. Bir haftadir tekrar kalori sayimina badladim. Verilmesi gereken kilo azaldikca bi o kadar zor oluyor.
Spor yapmak icin malesef hic firsat bulamiyorum. Umarim yinede araniza alirsjniz beni.

Yaaa benim telkine ihtiyacım var, kilo almaya başladım motive olamıyorum. Bi de bugün simit yedim kendimi engelleyemiyorum Yarışmaya da katılmak istemiyorum kilo almaya başlayınca

Merhaba kimseler yok muuu. Çarşambadan beri 500 gr super yaa cok kati bir diyet te yapmiyorum. Demek eskiden fevkaladenin fevkinde yemek yiyormusum Forever07

Süpersin canım daha ciddi yapsan daha güzel sonuçlar olacak eminim
kuzenin nişanı vardı dün yazamadım ama kilomu bildirebilirim canım
66.2
nişanda herkes çok beğendi benişaşkın gözler falan
yetişiyorum sana ortakkkk

kapımız herkese açık canım
hoşgeldin
4/5 dediğin nedir ki yav
azıcık hırs ve iradeye bakar
1 ayda gider istersen

Yaaa benim telkine ihtiyacım var, kilo almaya başladım motive olamıyorum. Bi de bugün simit yedim kendimi engelleyemiyorum Yarışmaya da katılmak istemiyorum kilo almaya başlayınca

sen o kadar uğraş çabala kendini yırt kilo ver
şimdi kilo alıyorum de
olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
silkelen ve kendine gel lütfen haydiiiiiiiiiiiiiiiii

sen o kadar uğraş çabala kendini yırt kilo ver
şimdi kilo alıyorum de
olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
silkelen ve kendine gel lütfen haydiiiiiiiiiiiiiiiii
Eveet o kadar verdim boşa gidiyor niye böyle oldu anlamıyorum ki
Tamam kendime geleceğim ama sürekli yeme isteğimi nasıl bastırabilirim

Kilo verdiginin fark edilmesi daha da motive ediyor insani dimi. Beni de her gören farkediyo muhtesem bir duygu

türk kahvesi iç mesela canım
misal bana acaip tokluk yapıyor
sen ne yapman gerektiğini gayet iyi biliyosun bence
beyninde bitiyor iş

Ben bazen gün icinde kacamak yaptiysam ki asla asiriya kacmiyorum aksam sadece kefir iciyorum veya kendi yaptigim prebiyotik yogurttan bir kase yiyorum. Hem tok tutuyor hem de bence kilo vermeyi hizlandiriyor.

ivet canımcımmmm bende seni tebrik ediyore
bu ara sporu azaltmama rağmen yine de verebiliyorum şükür
yalnız iki gündür baş dönmesi var
menülerimde aynı gayet yiyorum yani

Aaa o zaman biraz arttir yediklerini sicaklar da etkiliyor olabilir aman dikkat et. Bayaca kilo vermissin çünkü. Biraz daha yavaş ver belki iyi gelir

Selam
Gün içinde girdim resim eklemek için ama siteye giriş yoktu.. Anca fırsat bulabildim.. Çocukların ikiside hasta onlarla uğraşıyorum maalesef hala moda giremedim ya haliyle geri aldım verdiklerimi sonsuzva Pastel34 sizi tebrik ederim bildim yapmaktanda vazgeçmezsek olacak bu iş.. Tabi ben sürekli geriliyorum ama toparlucam inşallah.. İyigeceler

Eklentiler

• 20150506_102836.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 129
heyyo kızlar haftasonu hiç fırsatım olmadı girmeye
sizde girmemişsiniz bakıyorum
zaten haftasonu kaçırdım kızlar
haydi çarşambaya hazırlanalım bakalım
yaz geldi kilolar gitsin öle değil mi
ben biraz daha yavaş vermeye karar verdim kızlar
bakalım nasıl sonuçlar alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…