Bu Duellolar Konuşulur :)

Selamlar herkese bu sabah erkenden dışarı çıkmak zorundaydık ve resim koymayı unutmuşum koşuşturmacada.artık .çarşamba devam ederim..
Aslında şuan diyete dair hiçbir şey yapamıyorum ama en azından kilomu korumaya çalışıyorum ve kendimi tekrar o moda sokmalıyım diye dövğnüp duruyorum.. Hazirana kadar 70kg olmaktı hedefim.. İnşallah tam olmasada yaklaşıcam..

Benim kilom neredeyse 1 aydır aynı, halbuki dikkat ediyorum artık koy vericem. Niye gitmiyor bu kilolar ne yapsam ki ya yeter artık

Kızlaarrr gerçekten beraber bir olursak klolarımızdan kurtulabiliriz ben de aranıza yeni katılmak istyorum beni de aranıza alır mısınızzz

selam kızlar .
DEZ PACK ürününü kullanan ya da duyan var mı aranızda kilo vermede aşırı etkili diyorlar, ama ne kadar kalıcı olur kararsızım bende kullananlar varsa bilgilerini paylaşabilir mi acaba ?

Dün hasta olmama rağmen iğnemi olmaya hastaneye yürüyerek gittim. Oradan kızımın hastanesine yürüdüm. Orda da pazar vardı gezdim. Elimde posetler ile eve tekrar yürüdüm ki dönüş yolu yokuş yukarı idi.
Bugün kahvaltı,
Menemen
Domates salatalik
Adaçayı

Hanımlar motivasyonu bozmayalim. Ben öyle böyle 24 Şubat'tan beri 6.4 kilo verdim

Sabah
1 haşlama yumurta
peynir-6zeytin-domates

Öğlen
yarım mercimek çorba
tavuklu salata
yoğurt

Ara 15.30
türk kahvesi

Ara 17.30
yoğurt

Akşam
ıspanak ve yoğurt

spor
1 saat tempolu yürüyüş
30 dk parktaki aletler
yatmadan evel evde de bişeyler yapacağım inşallah

Merhabalar ciddi anlamda diyete ara vermeme rağmen kilomu koruyorum.. Reglim yaklaştı ve deli gibi tatlı krizlerim başladı... Evde sürekli 2küçük çocuğun peşinden koşturuyorum belki birazda dikkat etsem otomatikmen 70e düşerim.. Diyet ve sağlıklıklı besleme olayını düzgğn yapamıyorum ama bikdirim yapmak haftads iki kez tartı resmi koymak beni bu mantıktan tamamen uzaklaştırmıyo.. Bu topic i okuyan ve başlamaya karar veremeyenler için söylüyorum.. Kendinizle yğzleşin.. Tartı resminizi paylaşın.. Diyet yapmayıp aynı kilo a kalmak bile beni mutlu ediyor.. Regliden sonra yaklaşık(14)gün kadar sonra tekrar bilinçli beslenmeye başlayacağım.. Haziranda 73 ün bile altında gmrmek istiyorum kendimi..
Kilo veren herkes i tebrik ediyorum.. Devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…