• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Günaydın güzellikler alalım bakalım sonuçları neler yapmışsınız :cool:
ben aynıyım kızlar kilo korumaya geçtim sanki ya
gerçi niyetliyim iki gündür haliyle spor yapamıyorum:KK51:
pazar gününe iddialıyım ama ona göre :KK15::KK15:

Merhaba. Sabah kızımın endoskopisi vardı foto koyamadim. Son gunlerde hep hastanede oldugumuzdan ne bulduysam onu yedim. Sonuç 400 gr almışım. Ne yapalım sağlık olsun veririm yine:KK51:

Eklentiler

• 20150422_064927.jpg
    20150422_064927.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba. Sabah kızımın endoskopisi vardı foto koyamadim. Son gunlerde hep hastanede oldugumuzdan ne bulduysam onu yedim. Sonuç 400 gr almışım. Ne yapalım sağlık olsun veririm yine:KK51:

Olsun hayırlısıyla kızın tez vakitte iyileşsin de canım, daha azimli ve daha güzel vereceğine eminim :KK15:
yine de dikkat et sen fazla almayasın okiş:KK43::KK15:

Merhabalar kızlar.. Dün kolonoskopiye girdim ve evden çıkarken tartıldğmda 73 kiloydum.. 3.5 sene aradan sonra ilk defa 74ün altına indiğim için çok mutlu oldum ama gördüğünüz gibi dün tabiri caizse öküz gibi yiyip nerdeyse 2kg üstüne koymuşum:mad::mad:

Eklentiler

• 20150422_130216.jpg
    20150422_130216.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 116
Olsun hayırlısıyla kızın tez vakitte iyileşsin de canım, daha azimli ve daha güzel vereceğine eminim :KK15:
yine de dikkat et sen fazla almayasın okiş:KK43::KK15:

Tabi bu kadar vermisim emeklerim bosa gitmesin. Kızım okula da gidemiyo dolayısı ile spor-yuruyus de yalan oldu. O iglessin de ben onun şerefine 10 kilo veririm. Yeter ki o iyi olsun. Teşhis koyamadilar, bir bulsalar ne olduğunu tedaviye de başlarız. :KK43:

Merhabalar kızlar.. Dün kolonoskopiye girdim ve evden çıkarken tartıldğmda 73 kiloydum.. 3.5 sene aradan sonra ilk defa 74ün altına indiğim için çok mutlu oldum ama gördüğünüz gibi dün tabiri caizse öküz gibi yiyip nerdeyse 2kg üstüne koymuşum:mad::mad:

Alemsin, nası başardın. Neyse olsun verirsin yine sakın bırakma:KK51:

Ya benim bilgisayarım bozuldu kardeşiminkini kullanıyorum onda da bluetooth cihazı yok, telefonumun modeli de buradan resim yükleyemeyecek kadar eski. :mad: Napıcam ben şimdi resim yükleyemiyorum. :cry:

Kızlar iftar öncesi kilom :KK70:
Sabahkini saymayalım bunu sayalım:KK68:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 108
Öncelikler herkese selamlar, Regaib kandiliniz mübarek olsun dualrınız kabul olsun canlar...:KK15:
ve ve Yüce önder Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu güzel günü, çocuğu olan olmayan, içinde çocuğu yaşatmakta olan tüm dünya çocuklarının günü kutlu mutlu şen olsun :21:

Son düelloyu paylaştım
sonuçlar hepinizinde gördüğü gibi berbat...:KK43:

Sayfanın adına yakışır gitmiyoruz:KK51:
Sayfaya biraz daha fazla gelip bildirim yapalım rica ediyorum

Ve diyetleriniz azminiz nerde kaldı kızlar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK4::KK4::KK4::KK4:
yaz geldi biz hedeflere milim adımlarla ilerliyoruz....
Hadi bakalım pazar günü için sizleri daha güzel sonuçlar ile yazmak istiyorum:cool:

Selamlar herkese..

Nerdeyse nisan ayı da sona eriyor.. Zaman çabuk geçiyo.. Bizim için mayıs daha verimli bir ay olur inşallah.. Yaza çok az kaldı hızlanalım artık.. Diyet kasar diyosanız akşam 19.00dan sonra yememeye özen gösterin.. Oda işe yarıyor:25:

Iyi pazarlar. Gercekten cok az paylaşım olmuş. Ben bütün hafta kızım icin hastanede idim. Kosturmaca esnasinda yagmura yakalandim ve fena hasta oldum. Simdi sabah aksam iğne oluyorum. Sıfır diyet sıfır spor. Sağlığı yerinde olan arkadaslarim kiymetini bilin ve kendinize ozen gösterin. Tartı fotosunu hep ac karna ekliyordum fakat erkenden tok karna iğne olmaya gittim. Tok karna foto ekliyorum.:KK51::KK51::KK51:

Eklentiler

• 20150426_083245.jpg
    20150426_083245.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 83
Selam kızlar sabah çekildim anca atabiliyorm :KK76:yarın döncem size paylaşım olursa:KK43::KK43:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 70
Iyi pazarlar. Gercekten cok az paylaşım olmuş. Ben bütün hafta kızım icin hastanede idim. Kosturmaca esnasinda yagmura yakalandim ve fena hasta oldum. Simdi sabah aksam iğne oluyorum. Sıfır diyet sıfır spor. Sağlığı yerinde olan arkadaslarim kiymetini bilin ve kendinize ozen gösterin. Tartı fotosunu hep ac karna ekliyordum fakat erkenden tok karna iğne olmaya gittim. Tok karna foto ekliyorum.:KK51::KK51::KK51:

Canım geldimi üst üste geliyot
Çok öok geçmiş olsun acil şifalar inşallah

Back