• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

ayyy luckyymm gelmiş çok sevindim dur iki oynanayım:KK73::KK73: aman bende aynı yerlerdeyim boşver:KK70::KK70: gerçi kilo alıp 63 olmasaydım 61 e düşmüştüm 2 ileri bir geri yapıyorum hala :KK70:

Guzel oyna not vericem. :cool:

Beni kola mahvetti hani rengarenk yapmislar ya ondan. :KK23:

Aslinda kilo almiyordun sen yerinde sayiyordun . Daha iyi bir bakima. :KK30:

Benden azsindir sen simdi ama cabuk gecerim bilirsin. :KK70:

Guzel oyna not vericem. :cool:

Beni kola mahvetti hani rengarenk yapmislar ya ondan. :KK23:

Aslinda kilo almiyordun sen yerinde sayiyordun . Daha iyi bir bakima. :KK30:

Benden azsindir sen simdi ama cabuk gecerim bilirsin. :KK70:
evet ya ben sana sağlıklı kilo bildirimi yapcam pazartesi bekle:KK70::p ya kola falan içmiyorum ben hiç beni kekler yakıyor ya kek kurabiye:KK70::KK70:
yaparım bilirsin şarkısı senden bana gelsin o zaman :KK70:

evet ya ben sana sağlıklı kilo bildirimi yapcam pazartesi bekle:KK70::p ya kola falan içmiyorum ben hiç beni kekler yakıyor ya kek kurabiye:KK70::KK70:
yaparım bilirsin şarkısı senden bana gelsin o zaman :KK70:

Pazartesi nerden cikti Pazar ve Carsamba gunu yapmalisin. :KK51:

Hadi baslayalim da seni geceyim iki gunde. :KK8:

Venus retrosu da bitti. :confused:

Eskiden kek yemezdin sen. Yiyecegin tatlilari biliyorsun keki birak artik.
:KK23:

Pazartesi nerden cikti Pazar ve Carsamba gunu yapmalisin. :KK51:

Hadi baslayalim da seni geceyim iki gunde. :KK8:

Venus retrosu da bitti. :confused:

Eskiden kek yemezdin sen. Yiyecegin tatlilari biliyorsun keki birak artik.
:KK23:
hakikaten ya niye pazartesi oldu o pazar diyecektim:KK70::KK70:tamam pazarı bekle akşama anca gelirim sınava gidicem:KK53: ya yalnızlık çok zor kendimi keke verdim bu aralar:oops: yemek yerine kek yiyorumo kadar manyak oldum demekki senin gelmen şart olmuş bana sen lazımsın:KK70::KK70:

hakikaten ya niye pazartesi oldu o pazar diyecektim:KK70::KK70:tamam pazarı bekle akşama anca gelirim sınava gidicem:KK53: ya yalnızlık çok zor kendimi keke verdim bu aralar:oops: yemek yerine kek yiyorumo kadar manyak oldum demekki senin gelmen şart olmuş bana sen lazımsın:KK70::KK70:

Tamam aksama kadar ye de kilon fazla ciksin. Ihtiyacin olacak. :KK70::KK70:

Ne sinavi bu hayrola. :cool:

Sensiz kilo veremiyorum ben de. :KK68:

A AklinYolu1 ben çıkıyorum sana iyi geceler hatta hoş geldintekrar görüşürüz yine:KK60::KK60: artık çalışan bir insanım banyo yapcam daha sonrada uyuycam sen gelemyeli hayatım çok düzenli işten eve evden işe çok usluyum:KK70::KK70:

ya sende radar var ben söyleyim hep benim pes edip kilo almaya başladığım zamanlarda ben geldim diyorsun :KK70::KK70: kurtarıcımm:KK200::KK200::KK200:

Zamanlamam da benim gibi mukemmeldir. Egomdan hic bir sey kaybetmemisim yasasin. :KK70:

A AklinYolu1 ben çıkıyorum sana iyi geceler hatta hoş geldintekrar görüşürüz yine:KK60::KK60: artık çalışan bir insanım banyo yapcam daha sonrada uyuycam sen gelemyeli hayatım çok düzenli işten eve evden işe çok usluyum:KK70::KK70:

Hosbulduk .:KK73:Ben de cikiyorum. Genelde de cok takilamiycam. Cok mesgul bir insanim ben de. :confused:

Iyi geceler.
:KK60:

Zamanlamam da benim gibi mukemmeldir. Egomdan hic bir sey kaybetmemisim yasasin. :KK70:

Hosbulduk .:KK73:Ben de cikiyorum. Genelde de cok takilamiycam. Cok mesgul bir insanim ben de. :confused:

Iyi geceler.
:KK60:
tamma saatleirmizi ayarlayalım buluşalım:KK70::KK70: evet egon yerinde sen aynı luckysin :KK70:

tamma saatleirmizi ayarlayalım buluşalım:KK70::KK70: evet egon yerinde sen aynı luckysin :KK70:

Kilo veririm ama karakterimden asla odun vermem. :KK8:Seviyorsun beni hadi itiraf et. Ben olmadan kilo bile veremiyorsun. :KK70:

Tamam yarin aksama dogru bekliyorum. Yarin az takilirim ama Pazara kesin burdayim. :cool:

kızlar bende resim ekleyememiştim ama buraya yazdıktan bi süre sonra bende başladım 63 den 58 e düştüm :KK19::KK19::KK19:

Back