Bu Duellolar Konuşulur :)

Nerdeyse 5 hafta oldu girmeyeli . Devam edenler ne guzel gitmis. Koruma donemindeyim ama su iki hafta hizli bir sekilde 3-4 kilo vermek istiyorum.

Simdi ki kilom mu ne?

Arkasi yarin

Nerdeyse 5 hafta oldu girmeyeli . Devam edenler ne guzel gitmis. Koruma donemindeyim ama su iki hafta hizli bir sekilde 3-4 kilo vermek istiyorum.

Simdi ki kilom mu ne?

Arkasi yarin
lucky bende 5 haftadır ugramiyorum buralara kac haftadır siteyede hiç girmemistim seni görmek cok güzel ama devam eden arkadaşlar güzel gitmiş kac kilosun cok merak ettim yarın gelip bakmam lazım bende gizli gizli senin kiloya gelme niyetindeyim bakalım

Burası tekrar hareketleniyor yani

Bir mesaj 10 kalori. Hareketlensin yani.

5 haftadir diyetin d sini yapmadim. Mocha frappe bagimliligim basladi simdi. Dun son frappemi yedim ve su iki hafta 3 kiloya konsantre olmak istiyorum.

Sen kac kilosun ben de onu merak ettim.

Bu bes hafta 59-60 arasi gittim geldim .

Hala odem oldugunu dusunuyorum o yuzden su iki hafta uc-dort kilo verebilirim.

Eklentiler

• Photo0110.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Hazır burası hareketlenmişken bir tartışma konusu açmak istiyorum. Ben ramazanda hep kilo alıyorum artık bu makus talihimi değiştirmek istiyorum verdiğim kilolar boşa gitmesin diye Kilo verenler var mı ramazanda nasıl veriyorsunuz? Sahur yapmasam mı, iftarı da ekmeksiz geçirsem bi yolu olmalı kilo vermenin ramazanda?

bence sahur yapmaman cok mantıksız ve sagliksiz olur malum günler uzun ben ramazanda kilo vermistim gecen sene normal zamandaki kadar değildi tabi ama ben normalde kilo alan bir insan olarak kilo vermeyi basarmistim sahurda kahvalti tarzı peynir yumurta yeşillik falan yiyip iftarda normal yemeklerden yemistim sahur hariç ekmek yemeden özellikle iftarda bir kase çorbadan sonra 10 dk bişey yemeyip sonra yemeklerden yemistim zaten doyuyorsun önemli olan beyni doyurmak birde tatlı yememistim hiç dondurma yemiş olabilirim ama en azından kilo veremesekte almamaya çalışsak o da yeter

63.5 bıraktığım yerdeyim bende diyet falan yapmadim bu aralarda kaldığım yerden devam edeceğim takipteyim senimümkün oldukça A AklinYolu1

Hala 63.5 olman cok iyi.

Ben sadece iki hafta buradayim sonra uzun bir sure yokum deadline. Zaten hedef kiloma ulasmis bir sekilde gidicem buralardan.

Bu iki haftada en azindan 55.9 u gormeyi dusunuyorum bakalim.

Yeme seklinde duzelme yoksa ramazan farketmez alirsin. Sahursuz gecirmek yerine hafif gecirmek daha mantikli.

Ve tabi ki ekmeksiz , glutensiz beslenmen , pirinc ve benzeri seyleri yememen senin uzun bir sure acikmamani kolaylastiracaktir.

Spor da var mıydı peki? :) Ben akşam 6'dan sonra hiçbir şey yemiyorum o yüzden 9'ta yemek yemek beni korkutuyor açıkcası. Sonra sahur da bi yumurta dahi yesem sonra hemen yatıp uyuyoruz yine yağa dönüşür gibi geliyor puff

Yeme seklinde duzelme yoksa ramazan farketmez alirsin. Sahursuz gecirmek yerine hafif gecirmek daha mantikli.

Ve tabi ki ekmeksiz , glutensiz beslenmen , pirinc ve benzeri seyleri yememen senin uzun bir sure acikmamani kolaylastiracaktir.
Ama sahurdan sonra hemen uyuyoruz yağa dönüşmez mi o yine de?
Ekmek, pirinç gibi şeyleri yemiyorum zaten hatta tatlı da yemiyorum hiç dondurma da dahil olmak üzere. Bunlar yapmak yeterli olur mu ki?

Nerdeyse 5 hafta oldu girmeyeli . Devam edpili pler ne guzel gitmis. Koruma donemindeyim ama su iki hafta hizli bir sekilde 3-4 kilo vermek istiyorum.

Simdkilom mu ne?

Arkasi yarin
İşte beklediğim insan gelmiş maalesefben koruyamadım aldım 2kg hemde bapırsağımda polip çıktı çok kötü günler geçirdim.. Diyet falan hak getire içime doymayan bi canavar girdi, deli gibi tatlıya düştüm bende durumlar böyle

gecmis olsun canım cok sağlık herseyden önemli oyle cok almamissin istesen sen onu geri verirsin biliyorum inşallah iyisidir simdi

Demek ki bir yerde hata yapiyorsun.

Gecmis olsun turkuaz . Tatlinin psikolojine ve kilona hic bir yarari yok.

Buralar issizlasmis. Ben de fazla kalmiycam zaten 58 i alip cikicam.

Son düzenleme:
38 beden ile musmutlu olaraktan aranızdayım kızlar :)
Şu sıralar yavaştan vermeye devam ediyorum
@pastel34 nerelerdesin ortak nasılsın
Baktım grlmemiişsn hiç merak ettim
Seni yakalarım demiştim :)

Eklentiler

• image.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 43
Mrb bayanlar uzuuunn suredir 59 58 arasında gidip geliyorum tam bi motivasyon problemliyim bu düello isi sanirim beni gaza getirir :) bu sabah 59.4 dum ve hedefim 54 beni de alir misiniz araniza ?

38 beden ile musmutlu olaraktan aranızdayım kızlar :)
Şu sıralar yavaştan vermeye devam ediyorum
@pastel34 nerelerdesin ortak nasılsın
Baktım grlmemiişsn hiç merak ettim
Seni yakalarım demiştim :)

Ben seni yakaladim az kaldi :))

Soyle bir rapor vereyim. Dort ay olmus girmeyeli. Ilk iki ay hic kilo almadim. 60 kiloda kaldim. Sonra yazin sicakligi beni kavurdu ve ben kola ya basladim. Su icsem yariyordu. (Yalannn ) O yuzden 63 lere ciktim.

Her neyse gecmis gecmistir ve ben tekrar basliyorum.

ayyy luckyymm gelmiş çok sevindim dur iki oynanayım aman bende aynı yerlerdeyim boşver gerçi kilo alıp 63 olmasaydım 61 e düşmüştüm 2 ileri bir geri yapıyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…