- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.201
Burası tekrar hareketleniyor yaniNerdeyse 5 hafta oldu girmeyeli . Devam edenler ne guzel gitmis.Koruma donemindeyim ama su iki hafta hizli bir sekilde 3-4 kilo vermek istiyorum.
Simdi ki kilom mu ne?
Arkasi yarin
lucky bende 5 haftadır ugramiyorum buralara kac haftadır siteyede hiç girmemistim seni görmek cok güzel amaNerdeyse 5 hafta oldu girmeyeli . Devam edenler ne guzel gitmis.Koruma donemindeyim ama su iki hafta hizli bir sekilde 3-4 kilo vermek istiyorum.
Simdi ki kilom mu ne?
Arkasi yarin
Burası tekrar hareketleniyor yani
lucky bende 5 haftadır ugramiyorum buralara kac haftadır siteyede hiç girmemistim seni görmek cok güzel amadevam eden arkadaşlar güzel gitmiş kac kilosun cok merak ettim yarın gelip bakmam lazım bende gizli gizli senin kiloya gelme niyetindeyim bakalım
bence sahur yapmaman cok mantıksız ve sagliksiz olur malum günler uzun ben ramazanda kilo vermistim gecen sene normal zamandaki kadar değildi tabi ama ben normalde kilo alan bir insan olarak kilo vermeyi basarmistim sahurda kahvalti tarzı peynir yumurta yeşillik falan yiyip iftarda normal yemeklerden yemistim sahur hariç ekmek yemeden özellikle iftarda bir kase çorbadan sonra 10 dk bişey yemeyip sonra yemeklerden yemistim zaten doyuyorsun önemli olan beyni doyurmakHazır burası hareketlenmişken bir tartışma konusu açmak istiyorum. Ben ramazanda hep kilo alıyorum artık bu makus talihimi değiştirmek istiyorum verdiğim kilolar boşa gitmesin diyeKilo verenler var mı ramazanda nasıl veriyorsunuz? Sahur yapmasam mı, iftarı da ekmeksiz geçirsem bi yolu olmalı kilo vermenin ramazanda?
63.5 bıraktığım yerdeyimbende diyet falan yapmadim bu aralarda kaldığım yerden devam edeceğim takipteyim senimümkün oldukça A AklinYolu1
Hazır burası hareketlenmişken bir tartışma konusu açmak istiyorum. Ben ramazanda hep kilo alıyorum artık bu makus talihimi değiştirmek istiyorum verdiğim kilolar boşa gitmesin diyeKilo verenler var mı ramazanda nasıl veriyorsunuz? Sahur yapmasam mı, iftarı da ekmeksiz geçirsem bi yolu olmalı kilo vermenin ramazanda?
Spor da var mıydı peki? :) Ben akşam 6'dan sonra hiçbir şey yemiyorum o yüzden 9'ta yemek yemek beni korkutuyor açıkcası. Sonra sahur da bi yumurta dahi yesem sonra hemen yatıp uyuyoruz yine yağa dönüşür gibi geliyor puffbence sahur yapmaman cok mantıksız ve sagliksiz olur malum günler uzun ben ramazanda kilo vermistim gecen sene normal zamandaki kadar değildi tabi ama ben normalde kilo alan bir insan olarak kilo vermeyi basarmistim sahurda kahvalti tarzı peynir yumurta yeşillik falan yiyip iftarda normal yemeklerden yemistim sahur hariç ekmek yemeden özellikle iftarda bir kase çorbadan sonra 10 dk bişey yemeyip sonra yemeklerden yemistim zaten doyuyorsun önemli olan beyni doyurmakbirde tatlı yememistim hiç dondurma yemiş olabilirim ama en azından kilo veremesekte almamaya çalışsak o da yeter
Ama sahurdan sonra hemen uyuyoruz yağa dönüşmez mi o yine de?
Yeme seklinde duzelme yoksa ramazan farketmez alirsin. Sahursuz gecirmek yerine hafif gecirmek daha mantikli.
Ve tabi ki ekmeksiz , glutensiz beslenmen , pirinc ve benzeri seyleri yememen senin uzun bir sure acikmamani kolaylastiracaktir.
İşte beklediğim insan gelmişNerdeyse 5 hafta oldu girmeyeli . Devam edpili pler ne guzel gitmis.Koruma donemindeyim ama su iki hafta hizli bir sekilde 3-4 kilo vermek istiyorum.
Simdkilom mu ne?
Arkasi yarin
gecmis olsun canım cok sağlık herseyden önemli oyle cok almamissin istesen sen onu geri verirsin biliyorum inşallah iyisidir simdiİşte beklediğim insan gelmişmaalesefben koruyamadım aldım 2kg hemde bapırsağımda polip çıktı çok kötü günler geçirdim.. Diyet falan hak getire içime doymayan bi canavar girdi, deli gibi tatlıya düştüm bende durumlar böyle
Spor da var mıydı peki? :) Ben akşam 6'dan sonra hiçbir şey yemiyorum o yüzden 9'ta yemek yemek beni korkutuyor açıkcası. Sonra sahur da bi yumurta dahi yesem sonra hemen yatıp uyuyoruz yine yağa dönüşür gibi geliyor puff
Ama sahurdan sonra hemen uyuyoruz yağa dönüşmez mi o yine de?
Ekmek, pirinç gibi şeyleri yemiyorum zaten hatta tatlı da yemiyorum hiç dondurma da dahil olmak üzere. Bunlar yapmak yeterli olur mu ki?
İşte beklediğim insan gelmişmaalesefben koruyamadım aldım 2kg hemde bapırsağımda polip çıktı çok kötü günler geçirdim.. Diyet falan hak getire içime doymayan bi canavar girdi, deli gibi tatlıya düştüm bende durumlar böyle
supersin luckyPazardan bu yana -400 gram
Pazardan bu yana -400 gram
38 beden ile musmutlu olaraktan aranızdayım kızlar :)
Şu sıralar yavaştan vermeye devam ediyorum
@pastel34 nerelerdesin ortak nasılsın
Baktım grlmemiişsn hiç merak ettim
Seni yakalarım demiştim :)
ayyy luckyymm gelmiş çok sevindim dur iki oynanayımBen seni yakaladim az kaldi :))
Soyle bir rapor vereyim. Dort ay olmus girmeyeli. Ilk iki ay hic kilo almadim. 60 kiloda kaldim. Sonra yazin sicakligi beni kavurdu ve ben kola ya basladim.Su icsem yariyordu. (Yalannn ) O yuzden 63 lere ciktim.
Her neyse gecmis gecmistir ve ben tekrar basliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?