- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.101
Ağzından bal damlıyor. Aslında ben en çok 52 kiloda rahattım ve kendimi beğeniyordum
istersek olmuyacak değil önümüz yaz şekerimm
yürüyüşlerle ve diyetle devam edersen gayette güzel yaparsın bence
tabi sonrası önemli kiloyu korumak
ömür boyu diyet bu nedir yavvv
Evet yaaa hep diyette olmak lazım püfffBen haftaya her gün yürüyüşe başlıyorum
Ben inanıyorum bu sayfadaki herkesin hedef kilosuna ulaşacağına. :) Birlikten güç doğar.Benim boyum 157cm. En fazla 56 kilo olmalıyım yani 10 kilo var daha. 8 Temmuz'a kadar vakit verdim kendime. Gerçi 15 kiloyu 9 ayda vermek daha ideal olur ama bakalım ne olacak birlikte göreceğiz
Geçmiş olsun.Herkese merhaba bugün kolonoskopi diyetime bsşladım ve çok zor bi gün geçirdimumarım yarın daha kolay atlatırım.. Sebze ve meyve olmayan bi hayat düşünemiyorum.un çorbası, haşlanmış patates, peynir ve bisküviyle geçti tüm günüm..seçenek az oluncs çok zor, iinşallah sonunda 1-2 kg veririm de çektiğime değer.. Hemde biraz midem küçülür belki
Herkese merhaba bugün kolonoskopi diyetime bsşladım ve çok zor bi gün geçirdimumarım yarın daha kolay atlatırım.. Sebze ve meyve olmayan bi hayat düşünemiyorum.un çorbası, haşlanmış patates, peynir ve bisküviyle geçti tüm günüm..seçenek az oluncs çok zor, iinşallah sonunda 1-2 kg veririm de çektiğime değer.. Hemde biraz midem küçülür belki
Canım bu kilo vermek için yapılan bişey değil.. Salı günü bağırsaklarıma küçük bi operasyon düzenlenicek bu yüzden öncesinde bağrsakların tamamen temizlenmesi gerekiyo.. Oyüzden tanesiz şeyler yiyorum.. Sebze, meyve, bakliyat hepsi yasak..merhaba... kolonoskopi diyeti nasıl oluyor acaba yardımcı olur musun ?
Bend katılmak istiyorum. Artık fazla kilolarımdan sizinle beraber kurtulmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz nasıl katılabilirim. ?
Başla tabi ortak
havalarda güzel gidiyor sabahları yürü misss
akşamları da evde bişeyler yapmanı öneriyorum
yada ikizlerle yakalamaç oyna
Herkese merhaba bugün kolonoskopi diyetime bsşladım ve çok zor bi gün geçirdimumarım yarın daha kolay atlatırım.. Sebze ve meyve olmayan bi hayat düşünemiyorum.un çorbası, haşlanmış patates, peynir ve bisküviyle geçti tüm günüm..seçenek az oluncs çok zor, iinşallah sonunda 1-2 kg veririm de çektiğime değer.. Hemde biraz midem küçülür belki
Ahh ahh canım benim zaten oturma organımı doğru düzgün kullandığım mı var bir de yakalama oynıyımOğlum ağır nezle oldu. Kızım iki haftadır hasta. Dün yine hastanedeydik, pazartesi yine gideceğiz ne olduğunu henüz bulamadılar ama çölyaktan şüpheleniyolar. Allahım inşallah kötü bişey çıkmaz. O kadar moralim bozuk ki gözyaşlarım hep hazırda bekliyor ama kendimi bırakmamak için tutmaya çalışıyorum kendimi.
Oyyyy kıyamam ya
Çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim hayırlı tez vakit şifalar versin
Kızının hastalığı ciddi değildir inşallah ya... Sabır canım güçlü olmalısın evladım yok ama tahmin edebiliyorum üzüntünü
Rabbim beterinden esirgesin ve sizleri birbirinize bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallah
Dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?