- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.061
Simdi biz en çok kilo kaybedene vereceğiz aksam yıldızı dimi Forever07
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi biz en çok kilo kaybedene vereceğiz aksam yıldızı dimi Forever07
evet canım
ben aldığıma göre şuan şampiyon sen görünüyosun
turkuazsuay ve diğerleri resim bekliyoruzzz
Kolonoskopi iyi geldi bayaca farkettimKızlar merhaba 75 lerde gezip duruyorum bende bakalım noolcak
Pastel kolonoskopinin faydasını bu hafta gördün galiba bakalım haftaya çarşamba bende 73küsürr görmeyi hedefliyorumm
Bende yarın başlıcam kolonoskopi diyetine bakalımKolonoskopi iyi geldi bayaca farkettim
Resmi simdi yukleyebildim
Ben bugün tartılamadım bazı yoğunluklarımdan ötürü ama pazar günü kesin olarak bildirimi yapacağım =(
BIRLIK Duellocular 12 Nisan 2015 Kilo/kg. 16 Nisan 2015 Kilo/kg. Kaybedilen Kilo/kg. Kaybedilen Kilo Orani %
Mor turkuazsuay 75.7 75.3 0.4 + 0,0052
Bordo pastelfit 67.3 66.3 0.7 +0.0148
Mavi Forever07 68.8 69.1 -0.3 -0.0044
pastelfit tebrikler
kızlar işten vakit ayırdım yaptım
nasıl oldu bilmem
pastel34 ben ilan edeyim dedim
Ben alıştım hiç diyeti bozmuyorum. İnşallah böyle giderim. Adette tatlı krizi geldi hafiften onu bile kuru meyve ile gecirdimPuff ben bu hafta katılamayacağım, inşallah salmam diyetimi Haftaya çarşamba katılacağım ama muhakkak, o zamana kadar da hedefim 1 kilo kaybetmek 60'lara inmek.
diyetime devam ediyorum da bazı sorunlar var ailevi..onun için buraya gereken zamanı ayıramayacağım..kısa süreli bir ara ama..öpüyorum sizi..Canım kaç kilodasın neden ara verdin çok iyi gidiyodun
Ne zamandır diyet yapıyorsun? Artık bu beslenme tarzını benimsemişsin demek kiBen alıştım hiç diyeti bozmuyorum. İnşallah böyle giderim. Adette tatlı krizi geldi hafiften onu bile kuru meyve ile gecirdim
Ne zamandır diyet yapıyorsun? Artık bu beslenme tarzını benimsemişsin demek ki
Ben de farkında olmadan daha fazla yemek yemeye başlarsam diye korkuyorum :/
Kaç kilo kaldı vereceğin?24 şubatta başladım şimdilik iyi gidiyor. 5 kilo gitti. Spora düzenli vakit ayırsam daha iyi kilo verebilirim. Bugün 2 saat yürüdüm şimdi oturdum kaldım yorgunluktan