• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Resmi simdi yukleyebildim

Eklentiler

• IMG_20150414_164448.jpg
    IMG_20150414_164448.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar merhaba 75 lerde gezip duruyorum bende bakalım noolcak:24:
Pastel kolonoskopinin faydasını bu hafta gördün galiba:57: bakalım haftaya çarşamba bende 73küsürr görmeyi hedefliyorumm:28:

Eklentiler

• 20150415_105151.jpg
    20150415_105151.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 51
Bugün hastanedeydim menü yazamadım. zaten doğru düzgün bir şey de yemedim.
Akşam yumurtalı taze fasulye kavurması cacık. Fikir olsun diye yazıyım dedim :kk77: Sabah 9 da yürüyüş var, kendime yürüyüş arkadaşı buldum:KK60:
Benim bağırsaklarımda maalesef sorun çıktı, beslenmeme çok dikkat etmem gerekiyor. Dolayısıyla kilo vermeye devam:KK51:

Son düzenleme:
Puff ben bu hafta katılamayacağım, inşallah salmam diyetimi :cry::KK35: Haftaya çarşamba katılacağım ama muhakkak, o zamana kadar da hedefim 1 kilo kaybetmek 60'lara inmek. :KK42:

Puff ben bu hafta katılamayacağım, inşallah salmam diyetimi :cry::KK35: Haftaya çarşamba katılacağım ama muhakkak, o zamana kadar da hedefim 1 kilo kaybetmek 60'lara inmek. :KK42:
Ben alıştım hiç diyeti bozmuyorum. İnşallah böyle giderim. Adette tatlı krizi geldi hafiften onu bile kuru meyve ile gecirdim:KK51:

Ben alıştım hiç diyeti bozmuyorum. İnşallah böyle giderim. Adette tatlı krizi geldi hafiften onu bile kuru meyve ile gecirdim:KK51:
Ne zamandır diyet yapıyorsun? Artık bu beslenme tarzını benimsemişsin demek ki :D
Ben de farkında olmadan daha fazla yemek yemeye başlarsam diye korkuyorum :/

Ne zamandır diyet yapıyorsun? Artık bu beslenme tarzını benimsemişsin demek ki :KK70:
Ben de farkında olmadan daha fazla yemek yemeye başlarsam diye korkuyorum :/

24 şubatta başladım şimdilik iyi gidiyor. 5 kilo gitti. İlk zamanlar kafada oturtamadım. Hep nasıl doyucam , açım , hep kafamda ne yesem diye düşünceler vardı. Bu foruma katıldıktan sonra sanki sihirli bir şey oldu kafamdki o sesler sustu. Hiç açlık ve yemek düşünmüyorum. Sanırım sebebi A AklinYolu1 'nin ekmeği tamamen bırak önerisi oldu. Spora düzenli vakit ayırsam daha iyi kilo verebilirim. Bugün 2 saat yürüdüm şimdi oturdum kaldım yorgunluktan:KK70:

Son düzenleme:
Back