• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Benim boyum 157cm. En fazla 56 kilo olmalıyım yani 10 kilo var daha. 8 Temmuz'a kadar vakit verdim kendime. Gerçi 15 kiloyu 9 ayda vermek daha ideal olur ama bakalım ne olacak birlikte göreceğiz:KK51:
Ben inanıyorum bu sayfadaki herkesin hedef kilosuna ulaşacağına. :) Birlikten güç doğar. :KK19: Ben 63'ün altına hiç inemezdim ama buraya geldikten sonra nasıl olduysa indim mesela :KK71:

Herkese merhaba bugün kolonoskopi diyetime bsşladım ve çok zor bi gün geçirdim :( umarım yarın daha kolay atlatırım.. Sebze ve meyve olmayan bi hayat düşünemiyorum.un çorbası, haşlanmış patates, peynir ve bisküviyle geçti tüm günüm..seçenek az oluncs çok zor, iinşallah sonunda 1-2 kg veririm de çektiğime değer.. Hemde biraz midem küçülür belki:21::47:

Herkese merhaba bugün kolonoskopi diyetime bsşladım ve çok zor bi gün geçirdim :KK43: umarım yarın daha kolay atlatırım.. Sebze ve meyve olmayan bi hayat düşünemiyorum.un çorbası, haşlanmış patates, peynir ve bisküviyle geçti tüm günüm..seçenek az oluncs çok zor, iinşallah sonunda 1-2 kg veririm de çektiğime değer.. Hemde biraz midem küçülür belki:21::KK47:
Geçmiş olsun. :KK42:

Herkese merhaba bugün kolonoskopi diyetime bsşladım ve çok zor bi gün geçirdim :KK43: umarım yarın daha kolay atlatırım.. Sebze ve meyve olmayan bi hayat düşünemiyorum.un çorbası, haşlanmış patates, peynir ve bisküviyle geçti tüm günüm..seçenek az oluncs çok zor, iinşallah sonunda 1-2 kg veririm de çektiğime değer.. Hemde biraz midem küçülür belki:21::KK47:

merhaba... kolonoskopi diyeti nasıl oluyor acaba yardımcı olur musun ?
Bende aranıza katılmak istiyorum. Artık fazla kilolarımdan sizinle beraber kurtulmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz nasıl katılabilirim. ?

merhaba... kolonoskopi diyeti nasıl oluyor acaba yardımcı olur musun ?
Bend katılmak istiyorum. Artık fazla kilolarımdan sizinle beraber kurtulmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz nasıl katılabilirim. ?
Canım bu kilo vermek için yapılan bişey değil.. Salı günü bağırsaklarıma küçük bi operasyon düzenlenicek bu yüzden öncesinde bağrsakların tamamen temizlenmesi gerekiyo.. Oyüzden tanesiz şeyler yiyorum.. Sebze, meyve, bakliyat hepsi yasak..
Eğer kilo vermek istiyorsan bize katılabilitsin.. Pazar günü tartı resminle bildirim yap sende başla.. Hazirana kadar kurtılalım şu kilolardan:25:

Başla tabi ortak :KK48:
havalarda güzel gidiyor sabahları yürü misss :KK76:
akşamları da evde bişeyler yapmanı öneriyorum
yada ikizlerle yakalamaç oyna :KK48::KK48::KK48:

Ahh ahh canım benim zaten oturma organımı doğru düzgün kullandığım mı var bir de yakalama oynıyım:KK51:Oğlum ağır nezle oldu. Kızım iki haftadır hasta. Dün yine hastanedeydik, pazartesi yine gideceğiz ne olduğunu henüz bulamadılar ama çölyaktan şüpheleniyolar. Allahım inşallah kötü bişey çıkmaz. O kadar moralim bozuk ki gözyaşlarım hep hazırda bekliyor ama kendimi bırakmamak için tutmaya çalışıyorum kendimi. :KK43:

Ben ilk gün sadece tavuk suyuna çok az haşlanmış patates katıp blendırdan geçirdim. Zaten su gibi bişey oldu ondan içtim ve 3 litreden fazla su içtim. İkinci gün 2 litre su 2,5 litre ilaçlı su vardı onları içicem diye hiçbir şey yemedim başka. Kolonoskopiden çıkınca da bütün gün bir paket çubuk kraker yiyebildim.:KK51:

Ahh ahh canım benim zaten oturma organımı doğru düzgün kullandığım mı var bir de yakalama oynıyım:KK51:Oğlum ağır nezle oldu. Kızım iki haftadır hasta. Dün yine hastanedeydik, pazartesi yine gideceğiz ne olduğunu henüz bulamadılar ama çölyaktan şüpheleniyolar. Allahım inşallah kötü bişey çıkmaz. O kadar moralim bozuk ki gözyaşlarım hep hazırda bekliyor ama kendimi bırakmamak için tutmaya çalışıyorum kendimi. :KK43:

Oyyyy kıyamam ya :KK43:
Çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim hayırlı tez vakit şifalar versin
Kızının hastalığı ciddi değildir inşallah ya... Sabır canım güçlü olmalısın evladım yok ama tahmin edebiliyorum üzüntünü:KK43:
Rabbim beterinden esirgesin ve sizleri birbirinize bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallah
Dualarımdasınız...:KK43::KK43:

Oyyyy kıyamam ya :KK43:
Çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim hayırlı tez vakit şifalar versin
Kızının hastalığı ciddi değildir inşallah ya... Sabır canım güçlü olmalısın evladım yok ama tahmin edebiliyorum üzüntünü:KK43:
Rabbim beterinden esirgesin ve sizleri birbirinize bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallah
Dualarımdasınız...:KK43::KK43:

Teşekkür ederim. Amin inşallah önemli bişey çıkmaz.

Günaydın.

Eklentiler

• 20150419_083224.jpg
    20150419_083224.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 109
Evet bir tablo yapılsa hiç fena olmaz. Ah Lucky7 ahh nerelerdesnn:KK25:

Çok açım bu diyet mahvetti beni.. Salı günü kolonoskopi sonra neleer yerim bilmiyorum.. Bi kuzuyu indiririm heralde mideye:KK23:

grubumuzun ayakta kalabilmesi için menü olmasada arada yazın bişeyler motivasyonumuz düşmesin.. :29:
Haziran a kadar hedefim 70i görmek.. Önümüzdeki hafta yürüyülede başlıcam inşallah.. Yawrularımdan fırsat buldukça yapcez bişeyler:47:

Back