Bu Duellolar Konuşulur :)

Kızlar dün giremedim ben geçen hafta da bebekten fırsat olmadı bi türlü. Benim kilo vermem iyice yavaşladı gram gram gidiyor artık o da giderse tabi

Eklentiler

• image.jpg
    141,8 KB · Görüntüleme: 68
Mor turkuazsuay 75.7 /////75.3/////74.9 === -0.4 - 0,0053

Bordo pastelfit 67.3 /////66.3///// 66.0 === -0.3 -0.0045

Mavi Forever07 68.8 /////69.1///// 68.6 === -0.5 -0.0072

Pembe @gamzee28 - /////64.4/////64.5 === +0.1 +0,0016

Yeşil D Deniz1516
-///// - /////56.8 ===

/////2. düello kazanan/////

Mavi Forever07

11. düelloyu da tamamlamış olduk kızlar
pekte iyi gidiyoruz diyemiycem
hadi canlanalım yoğurt kürü yapalım sporlarımızı artıralım
ve lütfen menü paylaşalım
bizde bu gayret ve azim var canlar

Ellerineve midene sağlık canım tebrik ederim seni.. birinciliği yine kılpayı kaçırmışımBende isveç diyetimi yapsam diyr düşünüyorum ama çokda güvenemiyorum..

Canım tebrik ederim. Ben kızımla uğraşıyorum hep hastanedeyiz. Allahın izniyle iyileşsin daha çok girerim foruma. O zaman yıldızı zor alırsın biraz

işte o dediğin benim hedefimmm
sen hedefime ne kadarda yakınsın
ne zamandır diyettesin kaç kilo ile başlamıştın sen şeker
69-70 ile başlamıştım 6 ay kadar oldu ama, ben bayağı yavaş ilerliyorum.
Ama senin de çok yolun yok aslında ne kilolar veriyor millet dişimizi sıksak 2-3 aylık süreç

Canım tebrik ederim. Ben kızımla uğraşıyorum hep hastanedeyiz. Allahın izniyle iyileşsin daha çok girerim foruma. O zaman yıldızı zor alırsın biraz

Malesef yıldız yapamıyorum bebeğim yav, sen hayırlı haberlerle gelde bütün yıldızlar senin olsun

69-70 ile başlamıştım 6 ay kadar oldu ama, ben bayağı yavaş ilerliyorum.
Ama senin de çok yolun yok aslında ne kilolar veriyor millet dişimizi sıksak 2-3 aylık süreç

bence sen doğru olanı yapmışsın
çünkü hızlı verildiğinde hızlı alınabiliyor
buda beni çok düşündürüyor

itirafım var bu arada kızlar
ben dün kahvaltıda neler yedim neler amaninnnnnnnnnnnnnnnnn, saat 14 tü kahvaltı
simitinden pankekine patsosuna akşam yemeği yemedim tabi çok kızdım kendime sonra ama olan oldu

Yaaaaa Bu ara ben de çok yiyorum istemsiz olarak Güneş, boğa burcundaymış ondan mı oluyor acaba bunlar.

Günaydın güzellikler alalım bakalım sonuçları neler yapmışsınız
ben aynıyım kızlar kilo korumaya geçtim sanki ya
gerçi niyetliyim iki gündür haliyle spor yapamıyorum
pazar gününe iddialıyım ama ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…