• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa zayıflayacağım artık!

Ben iki yıl önce 60 kiloydum çok iyi bana en yakışan o şimdi 65e razıyım😬kıyafetlerin olmaması yaz gelmiş olması of cok canım sıkılıyor kilo almaktan nefret ediyorum
Kim hoşlanıyor ki? Bir dolap dolusu kıyafetim var ama ben hiç birine sığamıyorum. Kıyafet falan hiç bir şey almayacağım dedim kendime mecbur zayıflamak mecburiyetindeyim.

Merhabalar Sedef
Kilo vermeye cok ihtiyaci olan biri de benim. Kiyafetlerim hic olmuyor. Bugün giydim giydim cikardim. Kabul edersen ben de seninle diyete başlayayim. Bugün zar zor girdiğim eteğimle arkadaşa gittim ve bana o etek sana biraz dar gelmiş dedi. Evet farkindayim ben de kilo vermek istiyorum dedim. Ne yapiyorsun dedi. Hicccc koca bir hiç. İşte bugün karar verdim ve başliyorum. 13.00-20.00 arasi beslenmeyi düşünüyorum. Birbirimize destek olursak daha uzun süreli olur diye ümit ediyorum. Buralarda yeniyim. Kilo cizelgesini altta nasil eklediniz?

Adım Mine yaş 38 kilo: 67.30 boy: 1.60 şuan evden çalışıyorum ve aktif değilim.
Spor yapmaya çok üşeniyorum.

Kim hoşlanıyor ki? Bir dolap dolusu kıyafetim var ama ben hiç birine sığamıyorum. Kıyafet falan hiç bir şey almayacağım dedim kendime mecbur zayıflamak mecburiyetindeyim.
İşte al benden de o kadar. Benim de bir dolap kiyafetim var ve olmuyor. Yenilerini almak kolay değil ki bir anda ve zaten bu kilo ile yakışmıyor. Bugün arkadaşim madem olmuyor elbiselerini ver dedi. Veremem ben giyeceğim onlari dedim. Ama giymem için 12 kg kadar vermem gerekiyor.
Tek olan kiyafetler eşofmanlar.

İşte al benden de o kadar. Benim de bir dolap kiyafetim var ve olmuyor. Yenilerini almak kolay değil ki bir anda ve zaten bu kilo ile yakışmıyor. Bugün arkadaşim madem olmuyor elbiselerini ver dedi. Veremem ben giyeceğim onlari dedim. Ama giymem için 12 kg kadar vermem gerekiyor.
Tek olan kiyafetler eşofmanlar.
Kararllysanız hep birlikde yapalım. Hem bir birinize destekde oluruz

Merhabalar ben sedef sürekli diyet yapmaya çalışan ve başaramayan üstüne üstlük hala kilo almaya devam eden kilolu😕36 yaşındayım bir oğlum var ve defalarca kez denedim son iki yılda imkanı yok bir aydan fazlası sürmüyor, olmuyor. Neyse bayram geçsin diyete gireceğim dedim hatta eşimde girdi bugün benimle herşey iyi hoştu okuldan oğlumu almaya gittiğimde ki gidene kadar olmayan kıyafetlerimle cebelleştim 😞okuldan arkadaş beni görür görmez sana çok kötü bir haberim var dedi kendisini çok severim ayrıca dedim ne oldu çok kilo almışsın dedi hani o söylemese ben bilmiyo muydum aaa gerçekten mi diyesim vardı dedim ramazan yedik yattık aldık ne var ama diyemedim daha bugün ilk günümdü. Ama ona şuan çok teşekkür ederim neden mi kafamda tüm gün o lafı susmadı yememe engel oluyor ama kırıldım💔çok sinirli miyim, üzgün müyüm bilmiyorum bu günlük vesilesi ile zayıflamaya net bir karar verdiğimi bakalım ne kadar başarılı olacağımı önce kendime sonra kilo almışsın diyenlere cevap vereceğim. Hadi bismillah
Kilo vermek o kadar kolay ki ben bunu herkese söylüyorum.Çalıştığım bölümden başka bölüme tayin olduğumda yöneticimin 1 yıl içinde 23 kilo verdiğini öğrenmiştim ve şok olmuştum.Ameliyat mı oldunuz dedim yoo kendi kendime diyet yaptım dedi.Kadın hızını alamadı zayıflamaya devam etti şuan 45 li yaşlarda kilosu 54.Bacaklar tığ.
Nasıl zayıflayacağıma gelince, öncelikle kesinlikle ekmeğe indirim getiriyoruz.Bu benim uyguladığım diyet ben de bu diyetle 10 kilo verdim.Ekmeği günde 4 dilim yiyoruz siz seçin hangi öğünde yiyeceğinizi ama son 4.Sonra kesinlikle ama kesinlikle her gün bir meyve.Mesela elma, mesela bir tabak dolusu çilek, mesela bir büyük dilim karpuz.İşte mevsimine göre.Sonra acıktınız ama öğün dışındasınız, hemen üç dört tane fındık/ ceviz/ leblebi artık ne varsa.Ve minik yürüyüşler.İşte bugün X marketten alışveriş, ertesi gün bir tık uzağından.Ve şunu asla yapmayın, HEMEN ZAYIFLAMAM GEREK!!!! öyle değil o işler.Güze güzel zayıflayın 3-4-5 ay belki kilonuzun çokluğuna göre 1 yıl.Ama kesin istikrar.Bol suyu unutmayalım!

Bugün başladim inşaallah.
Uyguladığım yöntem aralikli oruç olacak. İlk defa deneyeceğim.
Öğle 12.00 ve 20.00 arasi serbest sonrasi sadece su cay kahve ile gececek. 16 saat bedenimi dinlendireceğim günlük.
Aksam yemeğini 19.00 gibi yediğimde sonrasinda yemeyi kesmeyi düşünüyorum. Yada kahvaltiyi 12.00 değil de 13.00 e almayi deneyeceğim ileriki günlerde.
Hareket sıfır bende. Yürüyüş e başlamaya 🏃da niyet ettim. Hadi hayırlı olsun.
Hepimize kolay gelsin ve başarılar 🥳

Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. Ben de doğum yaptım evdeyim. Evde çok kolay bi şekilde kilo vermeniz gerekmez mi aslında? Eşiniz de başlamış. Sonuçta eve giren yiyecekleri siz alıyorsunuz değil mi? Ya da eşiniz. Kalorili ve abur cubur yiyecekler almayın. Doğal olarak yemezsiniz 🤷‍♀️

Çalışırken kilo veremiyordum ben. Çünkü yoğunluktan bazen kahvaltı yapmıyordum, ara öğün zaten hak getire. Öğle yemeğine saldırıyor insan bu sefer. Orda illaki abur cubur sen yemesen bile "hadi şunu yiyelim, bunu yiyelim " diyen arkadaşlar oluyor. Şu an evde baya bi kilo verdim ki yürüyüşlere bile yeni yeni çıkıyoruz. Eşim abur cubur yemez. Ben severim ama aldırmıyorum.

Siz de kolayca yapabilirsiniz bence ❤

Merhabalar Sedef
Kilo vermeye cok ihtiyaci olan biri de benim. Kiyafetlerim hic olmuyor. Bugün giydim giydim cikardim. Kabul edersen ben de seninle diyete başlayayim. Bugün zar zor girdiğim eteğimle arkadaşa gittim ve bana o etek sana biraz dar gelmiş dedi. Evet farkindayim ben de kilo vermek istiyorum dedim. Ne yapiyorsun dedi. Hicccc koca bir hiç. İşte bugün karar verdim ve başliyorum. 13.00-20.00 arasi beslenmeyi düşünüyorum. Birbirimize destek olursak daha uzun süreli olur diye ümit ediyorum. Buralarda yeniyim. Kilo cizelgesini altta nasil eklediniz?

Adım Mine yaş 38 kilo: 67.30 boy: 1.60 şuan evden çalışıyorum ve aktif değilim.
Spor yapmaya çok üşeniyorum.
Tabiki katılabilirsin böyle motivasyonumuz dahada artar. Dün kan tahlilleri yaptırdım bayagı bir kansız çıktım açlık şekerim de çok düşmüş ondanmış yemeğe saldırışlarım ama napıyoruz yemiyoruz başka çaremiz yok. Ben evdeyim yürüyüş yapayım dedim regl olunca inanılmaz halsizleşiyorum bitince başlayacağım yeniden her sabah

Kilo vermek o kadar kolay ki ben bunu herkese söylüyorum.Çalıştığım bölümden başka bölüme tayin olduğumda yöneticimin 1 yıl içinde 23 kilo verdiğini öğrenmiştim ve şok olmuştum.Ameliyat mı oldunuz dedim yoo kendi kendime diyet yaptım dedi.Kadın hızını alamadı zayıflamaya devam etti şuan 45 li yaşlarda kilosu 54.Bacaklar tığ.
Nasıl zayıflayacağıma gelince, öncelikle kesinlikle ekmeğe indirim getiriyoruz.Bu benim uyguladığım diyet ben de bu diyetle 10 kilo verdim.Ekmeği günde 4 dilim yiyoruz siz seçin hangi öğünde yiyeceğinizi ama son 4.Sonra kesinlikle ama kesinlikle her gün bir meyve.Mesela elma, mesela bir tabak dolusu çilek, mesela bir büyük dilim karpuz.İşte mevsimine göre.Sonra acıktınız ama öğün dışındasınız, hemen üç dört tane fındık/ ceviz/ leblebi artık ne varsa.Ve minik yürüyüşler.İşte bugün X marketten alışveriş, ertesi gün bir tık uzağından.Ve şunu asla yapmayın, HEMEN ZAYIFLAMAM GEREK!!!! öyle değil o işler.Güze güzel zayıflayın 3-4-5 ay belki kilonuzun çokluğuna göre 1 yıl.Ama kesin istikrar.Bol suyu unutmayalım!
Bana hiç kolay gelmiyor ilk başta full diyet birgün bişey oluyor ve yiyorum hoop başa iradeyle alakalı işte bu sefer kıracağım yapıcam diyr umut ediyorum

Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. Ben de doğum yaptım evdeyim. Evde çok kolay bi şekilde kilo vermeniz gerekmez mi aslında? Eşiniz de başlamış. Sonuçta eve giren yiyecekleri siz alıyorsunuz değil mi? Ya da eşiniz. Kalorili ve abur cubur yiyecekler almayın. Doğal olarak yemezsiniz 🤷‍♀️

Çalışırken kilo veremiyordum ben. Çünkü yoğunluktan bazen kahvaltı yapmıyordum, ara öğün zaten hak getire. Öğle yemeğine saldırıyor insan bu sefer. Orda illaki abur cubur sen yemesen bile "hadi şunu yiyelim, bunu yiyelim " diyen arkadaşlar oluyor. Şu an evde baya bi kilo verdim ki yürüyüşlere bile yeni yeni çıkıyoruz. Eşim abur cubur yemez. Ben severim ama aldırmıyorum.

Siz de kolayca yapabilirsiniz bence ❤
Eşim diyetteyim diyor kek yap da diyor o hiç alışamadı evde olunca aksine daha zor boş vakit buldukça ne yapsam da yesem diyor insan harekette kısıtlı olunca malesef son kaçınılmaz

Bugün ne yediğime gelince klasik kahvaltımı yaptım ben yumurta tüketemiyorum sevmiyorum keşke sevseydim tok tutardı ama olsun kahvemi içtim yine ekmek ve şekerden uzak bir gün daha benim için akşamda canım kısır çekti tek serbest bulgur tüketiyorum bol yeşillikli yemeyi planlıyorum. Ve evet bugin tartılmadan durabildim salı gününü bekliyorum

Sali mi tarti günü olsun mysedef
Kizlar bugün yürüyüş yapayim dedim veee 15 dk yürüdüm cok bunaldim biraktim. Bu ilk gün. İnşaallah daha da iyi olurum bu konuda.

Bugün hastaneye gittim geldim bir de yürüyüş sayilir mi 4 bin adım 😂 atmışim yolda.

Evdeyim ve evdeyken aklim fikrim ne yeseme gidiyor. Çalisirken daha aktif bir hayat ve işten yemek düşünmüyordum. Eşim aksam çayin yanina sürekli tatlı ister. Onun umrunda değil, oysa o da kilolu. Dün ona da dedim birlikte verelim diye😇
Pek istekli değil.

Akşam yemeği ni de yiyince menü paylaşacağım. En yakin zamanda da yeşil çay alacağım. Kan tahlili yaptırdım bugün sonuc aldim. Kansizlik kalsiyum eksikliği çıktı. Bu da halsizliğimi açıklıyor.

Bu arada cocuklara dondurma yaptim bugün ve tadina baktim. 😢 Sadece canim istedi diye.

Full diyet yapıp kendinizi yemekten çok mahrum ettiğiniz için sonunda dayanamayıp dibine kadar yiyorsunuz bu 1.İkincisi diyelim ki bozdunuz bir sonraki öğünden diyete devam edeceksiniz bu diyet yapanların en büyük bahanesi.Bir kere bozdum daha diyete devam edemem bahanesi.Üçüncüsü de kendiniz inanmazsanız zaten boşuna diyete girmeyin vaktinize kendinizi üzdüğünüze yazık derim.İnşallahla maşallahla olmuyor bu işler yeme düzeninizi hayat şekliniz haline getirmeniz lazım.

Bugün menü
12.00 1 haş yumurta domates salatalik 7 zeytin 1 k kutusu kadar tuzsuz lor 1 çay kaşığı tereyağ 1 dilim ekmek

Ara 15.00 1 kivi 2 çilek
1 s. bardağı türk kahvesi tarçınlı

17.00 9 fındık 1 y. Kaşığı dondurma

18.40 1 tabak taze fasulye yarım kase yoğurt bir avuc içi kadar turşu 1 dilim ekmek

Yürüyüş 4000 adim dışarıda ve 15 dk da yürüyüş bandinda.

Su 2 lt içtim.

Full diyet yapıp kendinizi yemekten çok mahrum ettiğiniz için sonunda dayanamayıp dibine kadar yiyorsunuz bu 1.İkincisi diyelim ki bozdunuz bir sonraki öğünden diyete devam edeceksiniz bu diyet yapanların en büyük bahanesi.Bir kere bozdum daha diyete devam edemem bahanesi.Üçüncüsü de kendiniz inanmazsanız zaten boşuna diyete girmeyin vaktinize kendinizi üzdüğünüze yazık derim.İnşallahla maşallahla olmuyor bu işler yeme düzeninizi hayat şekliniz haline getirmeniz lazım.
Bende farkındayım hem kolay olmayacağının hemde inanmam gerektiğinin ama hayatta öyle dümdüz gitmiyor ailevi problemler çıktıkça hayat şeklim olamıyor malesef kim ister ki sürekli aynı döngü de kalmak🤔yemekten mahrum bırakmıyorum eski hatalarımı yapmıyorum diyelim eskiden sağlıksız besleniyordum onu değiştirme çabasındayım tabiki inşallahla maşallahla olmayacağının istersem olacak farkındayım.herkesin bünyesi farklı bazısı hızlıca verir yaş metabolizma yaşam tarzı etkiler bazısı benim gibi yavaş verir bazı vitamin eksiklikleri de yaşıyorum bu daha da işimi zorlaştırıyor. Hayatımdan bir çok besini çıkarmak zorundayım çünkü hepsi beni acıktıran vucudumu yoran şeyler ve evet yine inşallah diyeceğim bu sefer olacak ama kimse için değil kendim için

Sali mi tarti günü olsun mysedef
Kizlar bugün yürüyüş yapayim dedim veee 15 dk yürüdüm cok bunaldim biraktim. Bu ilk gün. İnşaallah daha da iyi olurum bu konuda.

Bugün hastaneye gittim geldim bir de yürüyüş sayilir mi 4 bin adım 😂 atmışim yolda.

Evdeyim ve evdeyken aklim fikrim ne yeseme gidiyor. Çalisirken daha aktif bir hayat ve işten yemek düşünmüyordum. Eşim aksam çayin yanina sürekli tatlı ister. Onun umrunda değil, oysa o da kilolu. Dün ona da dedim birlikte verelim diye😇
Pek istekli değil.

Akşam yemeği ni de yiyince menü paylaşacağım. En yakin zamanda da yeşil çay alacağım. Kan tahlili yaptırdım bugün sonuc aldim. Kansizlik kalsiyum eksikliği çıktı. Bu da halsizliğimi açıklıyor.

Bu arada cocuklara dondurma yaptim bugün ve tadina baktim. 😢 Sadece canim istedi diye.
Olabilir ben reglden ötürü salı tartılıcam o gün tartı günümüz olsun. Aslında yürüyüş çok zevkli ben de oğlumu okula bırakıp yürüyorum arada çokta enerjik hissettiriyor ama ilk başında çok yorulmuş hissediyorum zamanla açılıyo.Benim de eşim çay yanında dayanamıyor malesef ben akşam yemekten sonra sadece çay kahve içiyorum birşey yersem asla kilo veremiyorum😞kansızlık bende de zirve yapmıs ilaca başladım faydasını görürsem ne ala vee çocukların artan yemeklerini yemiyoruz aslında o ekstralar bize kılo olarak dönüyor benim yaptıgım en büyük hatamdı artık yok

Back