• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt Alerjisi Olan Bebeğim

Benim de aynı şekilde kakada kan var 2 haftadır süt ürünü tüketmiyorum ama başka şeylere de var sanırım çünkü geçmedi kakadaki kan yumurtayı da kestim 4 gün oldu domates ve ceviz de tüketmiyorum 4 gündür ve bugun cok az miktar yine kan gördüm cok moralim bozuldu acaba bu kan süregelen bir şey mi yoksa hemen etki eder miydi kestiklerimden olsa valla kafayı yicem. Bu 4 günde kuzu eti patates kabak patlıcan zeytin makarna ekmek yedim

Benim de aynı şekilde kakada kan var 2 haftadır süt ürünü tüketmiyorum ama başka şeylere de var sanırım çünkü geçmedi kakadaki kan yumurtayı da kestim 4 gün oldu domates ve ceviz de tüketmiyorum 4 gündür ve bugun cok az miktar yine kan gördüm cok moralim bozuldu acaba bu kan süregelen bir şey mi yoksa hemen etki eder miydi kestiklerimden olsa valla kafayı yicem. Bu 4 günde kuzu eti patates kabak patlıcan zeytin makarna ekmek yedim sadece.
Kuzu etinde sıkıntı çıktı mı peki? Hangi besinlerde sorun yaşadınız

Back