- 7 Kasım 2015
- 112
- 174
- 103
- 39
Merhabalar ben sedef sürekli diyet yapmaya çalışan ve başaramayan üstüne üstlük hala kilo almaya devam eden kilolu36 yaşındayım bir oğlum var ve defalarca kez denedim son iki yılda imkanı yok bir aydan fazlası sürmüyor, olmuyor. Neyse bayram geçsin diyete gireceğim dedim hatta eşimde girdi bugün benimle herşey iyi hoştu okuldan oğlumu almaya gittiğimde ki gidene kadar olmayan kıyafetlerimle cebelleştim okuldan arkadaş beni görür görmez sana çok kötü bir haberim var dedi kendisini çok severim ayrıca dedim ne oldu çok kilo almışsın dedi hani o söylemese ben bilmiyo muydum aaa gerçekten mi diyesim vardı dedim ramazan yedik yattık aldık ne var ama diyemedim daha bugün ilk günümdü. Ama ona şuan çok teşekkür ederim neden mi kafamda tüm gün o lafı susmadı yememe engel oluyor ama kırıldımçok sinirli miyim, üzgün müyüm bilmiyorum bu günlük vesilesi ile zayıflamaya net bir karar verdiğimi bakalım ne kadar başarılı olacağımı önce kendime sonra kilo almışsın diyenlere cevap vereceğim. Hadi bismillah