Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Tabikidee hoşgeldin :KK36:

Hoşbulduk mavicim boncuğum :KK36:

Şöyle künye yazmam lazımdı galiba:

Başlangıç: 27 Eylül Pazar
Kilo: 64.6
Hedef: 57

Ben pazar günleri başlıyorum çünkü sp gününde evde olmak istiyorum. Çok halsiz kalıyorum :KK43: Tartı günümü ise pazartesi yapıyorum artık. Aslında cumartesi ödül gününden önce yapıyordum ama burda herkes sp gününden sonra tartılmayı önermiş, e benim sp günüm de sadece ilk gün. P.tesi kilo güncellemesi yapıcıyim yani.

Gerçi dün tartıldım. 64.4 çıktım ve inanılmaz moralim bozuldu :'( Aşırı şişkinlik hissediyorum zaten :KK43: Dolunay da varmışmış ya falan. Dedim kızım sabırlı ol, bırakma. Eninde sonunda kırılacak. Bi de 2. kez yapıyorum expressi. 2. kez başlayınca özellikle başlarda daha yavaş gidiyormuş sanırım.

Ay kızlar ben biyopsimi oldum da geldim. Diyet miyet gitti gene ya napcam ben kendimi böyle hiç bilmiyorum :KK70:

Adamakıllı başlıcam ptesi inşallah.
Bu arada bundan sonra tablo olusturalım diyorum ilk sayfaya baslangıc kilo guncel kilo şeklinde güncelimizi yazarım ben.
Ve bir gün belirleyelim haftada 1 gün tartılıp kilomuzu bildirelim.
Böyle karman çorman oluyor.

Ben pazar günleri başlıyorum çünkü sp gününde evde olmak istiyorum. Çok halsiz kalıyorum :KK43: Tartı günümü ise pazartesi yapıyorum artık. Aslında cumartesi ödül gününden önce yapıyordum ama burda herkes sp gününden sonra tartılmayı önermiş, e benim sp günüm de sadece ilk gün. P.tesi kilo güncellemesi yapıcıyim yani.

Gerçi dün tartıldım. 64.4 çıktım ve inanılmaz moralim bozuldu :'( Aşırı şişkinlik hissediyorum zaten :KK43: Dolunay da varmışmış ya falan. Dedim kızım sabırlı ol, bırakma. Eninde sonunda kırılacak. Bi de 2. kez yapıyorum expressi. 2. kez başlayınca özellikle başlarda daha yavaş gidiyormuş sanırım.

Hoşgeldin canım.
Ayy 7kilo fazlan var ne guzel yaaa...
Evet dolunay herkesi şişiriyor canımızı sıkmamak lazım.
Valla kadın olmak zor. Regl oldum şişkinlik, dolunay var şişkinlik, turşu yedim şişkinlik zart zurt :KK48:
Neyse hoşgeldin tekrardan

Canım 7 kilo fazla hiç birşey az az gitsin ama devamlı gitsin hiç canını sıkma bazende bi bakıosun 1 kilo gidiyor önemli olan sağlıklı şekilde kilo vermek canım :KK60:

Ay kızlar ben biyopsimi oldum da geldim. Diyet miyet gitti gene ya napcam ben kendimi böyle hiç bilmiyorum :KK70:

Bu arada bundan sonra tablo olusturalım diyorum ilk sayfaya baslangıc kilo guncel kilo şeklinde güncelimizi yazarım ben.
Olur canım ama bak bi daha uzun süre gitmeeeee:KK61:biyopsinin sonucu nasıl canmmm

Olur canım ama bak bi daha uzun süre gitmeeeee:KK61:biyopsinin sonucu nasıl canmmm

Tamam canım inşallah bu defa bırakmıcam :KK48:
Öyleyse pazartesi günü hepinizden başlangıc kilonuzu ve guncel tartınızı alayım başlayalım.

Daha belli değil canım 20 gun sonra cıkacakmış sonuclar

Fıstıklar ben de express yapıyorum. Beni de alır mısınız aranıza? :KK23:
Hoşgeldin canim:)

Olsun canım başla tam başla bişey olmaz sonucun çıktım bide evet tablo yap ama lütfen pztesi tartılma günü olmasın benim pazartesi diyete başlamak ve tartılmak hakkında batıl inançlarım var:)

Öyleyse pazartesi günü hepinizden başlangıc kilonuzu ve guncel tartınızı alayım başlayalım.

Tmm canım:KK60:
Inşallah kötü şeyler çıkmazzz kuzummmm

Pazartesi tartılırım ama arti çıkarsam sizden bilirim:anneadayı:

X