Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne kadar moralim bozulmuş sen düsün:) 79.6 olacaktı daha 78göremedim maalesef
- 78.6 demek istedin galiba canım :) saf protein gününden sonra tartık canım bence yada dediğin gibi haftada 1 tartıl ama moralini bozmaaa
Bozma canım bende duraklamıştım yaaa 2 hafta boyu canını sıkma pes etme sonuçta kilo veremesende sıkılaşıosunAyy ne kadar moralim bozulmuş sen düsün:) 79.6 olacaktı daha 78göremedim maalesef
Hmm anladım canım şimdi iyisindir inşallah Rabbim snn içini rahatlatıp huzur versin inşallah kuzum iyi olda snKizlar ugrayamadm.buraya cok ypgunum birazda stresli gunler gecirdim 72.1 oldum
Daha iyiyim.kuzum simdi saolHmm anladım canım şimdi iyisindir inşallah Rabbim snn içini rahatlatıp huzur versin inşallah kuzum iyi olda sn
Daha iyiyim.kuzum simdi saol
Tabikidee hoşgeldinFıstıklar ben de express yapıyorum. Beni de alır mısınız aranıza?
Tabikidee hoşgeldin
Hoşbulduk mavicim boncuğum
Şöyle künye yazmam lazımdı galiba:
Başlangıç: 27 Eylül Pazar
Kilo: 64.6
Hedef: 57
Ben pazar günleri başlıyorum çünkü sp gününde evde olmak istiyorum. Çok halsiz kalıyorum Tartı günümü ise pazartesi yapıyorum artık. Aslında cumartesi ödül gününden önce yapıyordum ama burda herkes sp gününden sonra tartılmayı önermiş, e benim sp günüm de sadece ilk gün. P.tesi kilo güncellemesi yapıcıyim yani.
Gerçi dün tartıldım. 64.4 çıktım ve inanılmaz moralim bozuldu :'( Aşırı şişkinlik hissediyorum zaten Dolunay da varmışmış ya falan. Dedim kızım sabırlı ol, bırakma. Eninde sonunda kırılacak. Bi de 2. kez yapıyorum expressi. 2. kez başlayınca özellikle başlarda daha yavaş gidiyormuş sanırım.
Canım 7 kilo fazla hiç birşey az az gitsin ama devamlı gitsin hiç canını sıkma bazende bi bakıosun 1 kilo gidiyor önemli olan sağlıklı şekilde kilo vermek canımHoşbulduk mavicim boncuğum
Şöyle künye yazmam lazımdı galiba:
Başlangıç: 27 Eylül Pazar
Kilo: 64.6
Hedef: 57
Ben pazar günleri başlıyorum çünkü sp gününde evde olmak istiyorum. Çok halsiz kalıyorum Tartı günümü ise pazartesi yapıyorum artık. Aslında cumartesi ödül gününden önce yapıyordum ama burda herkes sp gününden sonra tartılmayı önermiş, e benim sp günüm de sadece ilk gün. P.tesi kilo güncellemesi yapıcıyim yani.
Gerçi dün tartıldım. 64.4 çıktım ve inanılmaz moralim bozuldu :'( Aşırı şişkinlik hissediyorum zaten Dolunay da varmışmış ya falan. Dedim kızım sabırlı ol, bırakma. Eninde sonunda kırılacak. Bi de 2. kez yapıyorum expressi. 2. kez başlayınca özellikle başlarda daha yavaş gidiyormuş sanırım.
Olur canım ama bak bi daha uzun süre gitmeeeeebiyopsinin sonucu nasıl canmmmAy kızlar ben biyopsimi oldum da geldim. Diyet miyet gitti gene ya napcam ben kendimi böyle hiç bilmiyorum
Adamakıllı başlıcam ptesi inşallah.
Bu arada bundan sonra tablo olusturalım diyorum ilk sayfaya baslangıc kilo guncel kilo şeklinde güncelimizi yazarım ben.
Ve bir gün belirleyelim haftada 1 gün tartılıp kilomuzu bildirelim.
Böyle karman çorman oluyor.
Olur canım ama bak bi daha uzun süre gitmeeeeebiyopsinin sonucu nasıl canmmm
Hoşgeldin canim:)Fıstıklar ben de express yapıyorum. Beni de alır mısınız aranıza?
Ay kızlar ben biyopsimi oldum da geldim. Diyet miyet gitti gene ya napcam ben kendimi böyle hiç bilmiyorum
Olsun canım başla tam başla bişey olmaz sonucun çıktım bide evet tablo yap ama lütfen pztesi tartılma günü olmasın benim pazartesi diyete başlamak ve tartılmak hakkında batıl inançlarım var:)
Adamakıllı başlıcam ptesi inşallah.
Bu arada bundan sonra tablo olusturalım diyorum ilk sayfaya baslangıc kilo guncel kilo şeklinde güncelimizi yazarım ben.
Ve bir gün belirleyelim haftada 1 gün tartılıp kilomuzu bildirelim.
Böyle karman çorman oluyor.
Tmm canımTamam canım inşallah bu defa bırakmıcam
Öyleyse pazartesi günü hepinizden başlangıc kilonuzu ve guncel tartınızı alayım başlayalım.
Daha belli değil canım 20 gun sonra cıkacakmış sonuclar
Pazartesi tartılırım ama arti çıkarsam sizden bilirimTamam canım inşallah bu defa bırakmıcam
Öyleyse pazartesi günü hepinizden başlangıc kilonuzu ve guncel tartınızı alayım başlayalım.
Daha belli değil canım 20 gun sonra cıkacakmış sonuclar
Pazartesi tartılırım ama arti çıkarsam sizden bilirim