Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Kızlar ben aynıyım yine maalesef 79.8de takıldım kaldım dün tatlanduricili puding yedim onu ne zaman yesem veremiyorum zaten sizin caniniz tatlı istemiyomu

Kızlar ben aynıyım yine maalesef 79.8de takıldım kaldım dün tatlanduricili puding yedim onu ne zaman yesem veremiyorum zaten sizin caniniz tatlı istemiyomu
Canm istiyor ama ben yememeye çalışıyorum çünkü yiyince veremiyorum duraklamaya giriyorum ondan sonra bende diyorum ki duraklamaya girmektense hiç yemem daha iyi:)

Bugunku menum
Sabah: 2 dilim kiymali peynirli dukan ekmek
Ara: hibiskus cayi
Ogle: firinda kekikli tavuk+mor lahana salatasi yogurtlu
Ara: sutlu kahve
Aksam: 1 ton baligi(kucuk) 1 dilim sabahki ekmekten+3 biber+ 2 parca et +2 kasik mor lahana salaasi( ne cok yemisim :KK70:)

Spor yok bugun ruh halim izin vermedi
3 litre su bide yatarken mistik cayi icicem

Bugunku menum
Sabah: 2 dilim kiymali peynirli dukan ekmek
Ara: hibiskus cayi
Ogle: firinda kekikli tavuk+mor lahana salatasi yogurtlu
Ara: sutlu kahve
Aksam: 1 ton baligi(kucuk) 1 dilim sabahki ekmekten+3 biber+ 2 parca et +2 kasik mor lahana salaasi( ne cok yemisim :KK70:)

Spor yok bugun ruh halim izin vermedi
3 litre su bide yatarken mistik cayi icicem
Gayet hoş bir menü canm :)) ay mor lahana istedi canım:KK70:

Benim bugünkü menüm
Sabah
Fırında yağsız patlıcan biber yaptım üstünede yoğurt döktüm pita ekmeği ile yedim:)
Öğlen
kıyma domates biber kavurdum yanında yoğurt ve pita ekmeği
Akşam
Ispanak yoğurt pita ekmeği
Hibiskus çayı ve yeşil çay içtim
Mistik çayda içecem:)) 1 mil lesliee:)

Bugünkü menüm
Sabah
Peynir pita ekmeği
Öğlen
Dardanelton balıkları oluyor yaaa yağsını süzüp yedim pita ekmeği ile
Akşam
Köfte pita ekmeği yoğurt:)
Bugün suyu çok az içtim 1 litre ancadır yeşil çay ve mistik çay içtim 2 milde lesliee yapacam birazdan:KK66:

Kızlar ben yine + çıktım ya uff hergün tartilmiycam bundan sonra dün 98.6ydim haftaya perşembeye kadar tartilmiycam psikolojimiz bozuluyo

• Kızlar ben yine + çıktım ya uff hergün tartilmiycam bundan sonra dün 98.6ydim haftaya perşembeye kadar tartilmiycam psikolojimiz bozuluyo
    78.6 demek istedin galiba canım :) saf protein gününden sonra tartık canım bence yada dediğin gibi haftada 1 tartıl ama moralini bozmaaa

X