Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm istiyor ama ben yememeye çalışıyorum çünkü yiyince veremiyorum duraklamaya giriyorum ondan sonra bende diyorum ki duraklamaya girmektense hiç yemem daha iyi:)Kızlar ben aynıyım yine maalesef 79.8de takıldım kaldım dün tatlanduricili puding yedim onu ne zaman yesem veremiyorum zaten sizin caniniz tatlı istemiyomu
İyi bari canım :)-300 bugun kizlar
Gayet hoş bir menü canm :)) ay mor lahana istedi canımBugunku menum
Sabah: 2 dilim kiymali peynirli dukan ekmek
Ara: hibiskus cayi
Ogle: firinda kekikli tavuk+mor lahana salatasi yogurtlu
Ara: sutlu kahve
Aksam: 1 ton baligi(kucuk) 1 dilim sabahki ekmekten+3 biber+ 2 parca et +2 kasik mor lahana salaasi( ne cok yemisim )
Spor yok bugun ruh halim izin vermedi
3 litre su bide yatarken mistik cayi icicem
Geri aldın mı canımAh ah zamanında 14 kg vermiştim dukan ile
Ordan düzenim bozuldu saniyede çalışmaya başladım öküz gibi yedim aldım istesem almazdımGeri aldın mı canım
Anladım canım doğum yaptıktan sonra tekrar verirsin inşallah bebişin sağ selamet doğsunda:)Ordan düzenim bozuldu saniyede çalışmaya başladım öküz gibi yedim aldım istesem almazdım
Sağol bitanem inşallahAnladım canım doğum yaptıktan sonra tekrar verirsin inşallah bebişin sağ selamet doğsunda:)
-200 kızlar şükür:)
78.6 demek istedin galiba canım :) saf protein gününden sonra tartık canım bence yada dediğin gibi haftada 1 tartıl ama moralini bozmaaaKızlar ben yine + çıktım ya uff hergün tartilmiycam bundan sonra dün 98.6ydim haftaya perşembeye kadar tartilmiycam psikolojimiz bozuluyo