Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Dun aksam kek yaptim kizlar tam 17 tane muffin cikti.. Bu kekleri pastalarima taban olarak kullanmayi dusunuyorum buzluga atip Eki Görüntüle 1638022
Afiyet olsun kuzum. :KK66: Ay benim artık tatlı tarzı şeyler yiyesim hiç gelmiyor yaaa duraklamadan önce kek tavuk gögüsü felan yapmıştım galiba ondan hiç yemek içimden gelmiyor tatlandırıcıyı kulanmamaya çalışıyorum.

Bunlarda pogacalarim sabah yaptim tadi super oldu. Kepek tadi beni hic rahatsiz etmedi
IMG_20150922_090902.jpg

Afiyet olsun kuzum. :KK66: Ay benim artık tatlı tarzı şeyler yiyesim hiç gelmiyor yaaa duraklamadan önce kek tavuk gögüsü felan yapmıştım galiba ondan hiç yemek içimden gelmiyor tatlandırıcıyı kulanmamaya çalışıyorum.
ben deneemk amacli yaptim bu haftami tarifler deneyerek gecircem. Arada kriz anlarinda kacamak yapmaktansa bunlardan yemek daha iyi bence

Ayy hiç kahvaltı edesim yok yumurtam bitmiş yogurdum bitmiş. Benim bi dukan alısverişine cıkmam gerek acilen.
Kakaolu süt hazırladım kendime, o olsun bari kahvaltım

Gunaydin kizlarr -300 ile uyandim bugun tatil bonusu 200 gr kaldi :KK70: dun pita ekmegi yaptim sabah onlarl sandvic yaptim harika oldu boyle diyete can kurban :KK70: dun jiliana basladim tekrar 30 gunluk olana bugun her yerim tutulmus

Gunaydin kizlarr -300 ile uyandim bugun tatil bonusu 200 gr kaldi :KK70: dun pita ekmegi yaptim sabah onlarl sandvic yaptim harika oldu boyle diyete can kurban :KK70: dun jiliana basladim tekrar 30 gunluk olana bugun her yerim tutulmus

Günaydın selvoşum tebriklerrr :KK9::KK9: Ben bayram temizliği yapıyorum 2 gundur spora halim kalmıyor valla

Tebrikler canım:KK66:
Günaydın selvoşum tebriklerrr :KK9::KK9: Ben bayram temizliği yapıyorum 2 gundur spora halim kalmıyor valla
Ayy aynen canım yaaa :)
79.8 i gördüm şükür:anneadayı:
Çok güzel canım tebrik ederim elveda 8li rakamlar diyelim:KK39::KK9:

X